Rapıd Share Yardımmm.

kapadokyalı

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhabalar 3 gündür rapıd shareden dosya indiremiyorum aşağıdaki yazı çıkıyor nasıl çözebilirim?

Your IP address xxxxxxxx is already downloading a file. Please wait until the download is completed.
Premium members can download any number of files simultaneously. Become a Premium member now. The download will be available shortly.

vetstek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
sanırım yuklemekte olduğun dosyalar bulunduğundan beklemen gerektığını soyluyor butun rapid ındırmelerın tamamlandıktan sonra dene eğer program kullanıyorsan programdan da kaynaklanıyor olabılır..

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Ücretsiz indirmede aynı anda sadece bir dosya indirilebilir. Sizin IP adresinden şu anda indirme yapılıyor. İndirmenin bitmesini bekleyiniz. Aynı anda birden çok indirme yapabilmek için Premium hesap alınız.

Yukarıda yazanın açıklaması bu.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Evet IP adresiniz zaten bir dosya indiriyor diyor. Beklemeni istiyor. :D

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Aynı modemi kullanan ortak bir ağ var ise diğer bir bilgisayar dosya indirirken bu uyarıyı alırsınız.

RisKatOr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
arkadaşların da dediği gibi sizin IP adresinizden zaten indirme işlemi yapıldığı için indiremezsiniz uyarısı veriyor. aslında ben bir program tavsiye edecektim .
Rapidshare Auto Downloader diye bir program , indirmek istediğin rapid link(ler)ini programa veriyorsun ve start diyorsun gerisine karışmıyorsun , kendisi indiriyor. 6-7 dosya nidirdim çok beğendim , paylaşmak istedim .
http://www.softpedia.com/get/Internet/Download-Managers/Rapidshare-Auto-Downloader.shtml

IncredibleTurk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
LAN ortamı varsa birisi dosya indiriyordur. O kişi dosya indirirken sen dosya indiremezsin. 3 Aylık 36-37 milyona premium üye olabilirsin. Bence öylesi çok daha iyi. Sonuç olarak ayda 12 milyona geliyor , ayda 12 milyon nelere verilmiyor ki ??????

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247

ademaktekin

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bir domain üzerindeysen ağda, diğerleri indiriyosa sendede bu hata çıkar :)

okulda, şirketde vs...

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
İnterneti ortak kullanıyorsan normaldir bu başkası rapidden dosya indiriyordur senide buna dahil eder.