Rap Müzik Hayatının Neresinde?

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Merhaba Arkadaşlar;

Rap müzik başlığı altında ilk yapacağım şey bu soruyu sormak olsun istedim.

Rap Müzik Hayatının Neresinde?
images

​Bakalım SDN ailesi bu konuda ne düşünüyor?

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Rap yapan insanlar genellikle hayattaki gözlemlerini,sitemlerini vb. konuları ele alıyor.

Bazı rapçiler vardır ki hayatı mısralarının arasına saklıyabiliyor.

Mesela Sagopa'nın parçaları çok şey anlatır.

Kısaca rap hayatın tam ortasında.

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Aynen benim içinde RAP hayattır bazen kendimi dinlediğim şarkılarda bulurum :)

Bir gün dinlemesem kendimde bir eksiklik hissediyorum :D :D

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Rap Müzik hayatımdır sonsuza kadar..

srenone

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Önce nasıl şarkılara Rap denildiği önemli bence veya ele aldığı konu. Benim düşüncem Rap'e aşk bulaştırılmamalıdır (Aşk parçası yapma gidip sevgilinle yemek pişir - Joker) zaten bulaşınca ne olduğunu gördük arabesk rap diye kafalarına göre bişe oluşturdular. Arabesk rap le ilgili Hidra'dan "Acun ve Hülya ikilisine kalsa yeni moda olmalı arabesk rap" sözü şu anki durumu özetliyor zaten. Bu tip olaylar yüzünden Rap in seviyesini düşürüyolar. Rap dinliyorum dediğimde ergen misin tepkisi alıyorum. Bunlar benim düşüncelerim seviyenin yükselmesi hatta tavan yapması dileğiyle :)

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
tek geçerim. .[video=youtube;EOSbB4Oje8Q]http://www.youtube.com/watch?v=EOSbB4Oje8Q&feature=related[/video]

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Cemaatten sagopa gibi birkaç rapçı çıkmasaydı eğer bugun birçok kişi rap için amerika / avrupa özentisi, taklitçi, özümüze aykırı gibisinden yakıştırmalar yapacaktı. Sagopa ile dindarlar rap'e sempati duymaya başladılar, bizden birileri de bu eğlence ve müzik sektöründe marjinalliğini koruyup dindarlığını da yaşayabiliyor ve başarılı olabiliyor gibisinden düşündüler gibi geliyor bana.

Rap favorim olmasada zamanında dinlediğim bir müzik türüydü fakat son zamanlarda kendini bulamamış ergenlerin heves etmesi ve kalitenin çok düşmesiyle uzaklaştım.

maestro61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cemaatten sagopa gibi birkaç rapçı çıkmasaydı eğer bugun birçok kişi rap için amerika / avrupa özentisi, taklitçi, özümüze aykırı gibisinden yakıştırmalar yapacaktı. Sagopa ile dindarlar rap'e sempati duymaya başladılar, bizden birileri de bu eğlence ve müzik sektöründe marjinalliğini koruyup dindarlığını da yaşayabiliyor ve başarılı olabiliyor gibisinden düşündüler gibi geliyor bana.

Rap favorim olmasada zamanında dinlediğim bir müzik türüydü fakat son zamanlarda kendini bulamamış ergenlerin heves etmesi ve kalitenin çok düşmesiyle uzaklaştım.
Sana tamamen katılıyorum, underground mc ler de ıyı, sansar,pit10, almanyadan defkhan..

NESDelisi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,316
Canfeza derim, gayet güzel bir rapçi. :D Daha anlamlı birini istersen Azade.

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
RaP ile herşey anlatılabilir yeterki mısralar dile gelsin ;)

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Rap çok şey ifade ediyor bi pop müziğe göre. Ama söyleniş şekli, müziğide çok önemli. Şu arabesk rap dışında her türlü rap müziğe hayatımda yer var.