Ramiz Bayraktar - Gir Havaya [ Orijinal Klip 2009 ]

StryKer

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Bu çocuğun geleceği parlak. Amerikan tarzı rap yapması hoşuma gidiyor. Rapte sosyal mesaj veren çok.. böyleside lazımdı :)

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Bu çocuğun geleceği parlak. Amerikan tarzı rap yapması hoşuma gidiyor. Rapte sosyal mesaj veren çok.. böyleside lazımdı :)

Kesinlikle .Ben çok beğeniyorum Ramiz'in stilini rap söyleyişini ses tonuda çok uygun isterse hızlıda söyleyebiliyor ama RnB tarzında çok daha güzel oluyor.Kravatlı rapçi dostum StryKer'ında söylediği gibi :D sözlerde illaki sosyal mesajlara gerek yok. Bunu yapan yeterince var.

StryKer

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Kesinlikle .Ben çok beğeniyorum Ramiz'in stilini rap söyleyişini ses tonuda çok uygun isterse hızlıda söyleyebiliyor ama RnB tarzında çok daha güzel oluyor.Kravatlı rapçi dostum StryKer'ında söylediği gibi :D sözlerde illaki sosyal mesajlara gerek yok. Bunu yapan yeterince var.

Eyvallah kardeşim..

Birde hayki var flowlarını beğendiğim. O kerata underground dan bir türlü overground a geçemedi. neden bilmiyorum ama çok iyi bi yetenek aslında. Onunda elinden birileri tutması lazım. Yoksa harcanacak...

Berk Atakan

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Aralarda ingilizce sözler kullanıyor sadece orasını sevmiyorum Ramiz'in.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Güzelmiş sağol varmısın yokmusunda parladı.:D

Amanyak

Asistan
Reaksiyon puanı
1
şarkıları güzel kabul ediyorum ama kendisini sevmiyorum para için rap yapan bir rapçi sözlerinde hiç bir anlam yok ve rap sanatçısı olmasına rağmen kendisini dinleyenlerin çoğunun rap dinleyisi olmaması da bu adamın ne yapmak istediğini belli ediyor ama ne olursa olsun sevenlerine saygım var ve bazı şarkıları da güzel

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
esip geçer bu çocuk bence tutmaz.

o çocuk dediğin dün çıkmadıki piyasaya. Yıllarca underground un tozunu yuttu. Yani bu aşamaya tırnaklarıyla kazarak gelmiş biri. Dün çıkmadı ki bugün insin...

Bana diyecek bişey bırakmamışsın hocam :)

şarkıları güzel kabul ediyorum ama kendisini sevmiyorum para için rap yapan bir rapçi sözlerinde hiç bir anlam yok ve rap sanatçısı olmasına rağmen kendisini dinleyenlerin çoğunun rap dinleyisi olmaması da bu adamın ne yapmak istediğini belli ediyor ama ne olursa olsun sevenlerine saygım var ve bazı şarkıları da güzel

Sagopa Kajmer'in sözlerinde anlam bulamayan insanlar bile var bu yüzden sadece saygı duyuyorum herkesin kendi görüşüdür :)

tipitip

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu çocuğu meşhur eden acun oldu, underground'u çok iyi takip edenler biliyolardır yani bugünlerde bilindiği kadar ünlü değildi ben bunu demek istiyorum.bu zamana kadar underground tozu yutmuş olabilir.ama 1 ay sonra eminim toz yutmaya devam edecek, tvlerde görünmek isteyen bi tip ama başarısız olacak benim sölemek istediğim bu (bi ceza olamaz yani)..