The_Climb
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar kasanın içini açmadan pc'deki RAM'in ddr mı ddr2 mi olduğunu nasıl öğrenebilirim bilen var mı?????

Nasıl ögrenicegin hakkında bilgi vereyim.
 Nasıl ögrenicegin hakkında bilgi vereyim. 

ama pc açılırken hiç yazı çıkmıyo kiiii
 ben öyle yapacağım.
 ben öyle yapacağım. 0,5 mb zaten.
 0,5 mb zaten. Gerçekten fark ediyor. Ben yeni bir sistem dizemecem inşAllah yaza kadar. geçici olarak 1 gb ram aldım ama ddr3 ram filan desteklemiyor. sonra işlemci filan da önemli.. ekran kartını da yenilemek gerekiyor.. mevcut 256 lık yetmiyor malesef..
 Gerçekten fark ediyor. Ben yeni bir sistem dizemecem inşAllah yaza kadar. geçici olarak 1 gb ram aldım ama ddr3 ram filan desteklemiyor. sonra işlemci filan da önemli.. ekran kartını da yenilemek gerekiyor.. mevcut 256 lık yetmiyor malesef..  herşey için teşekkürler
 herşey için teşekkürlersenin anakartın o kadarını destekliyordur. mesela bende 400mhz takılı, ama 333 görünüyor. anakartın kitapçığını bulabilirsin internetten en kadar desteklediğini görebilirsin. Eğer daha yüksek ram almayı düşünüyorsan tavsiyem önce anakartını değiştirben öyle yapacağım.
ooooo =) o zaman işlemci ve ankartıda değiştirmek zorunda kalabilir ddr ise 478 dir büyük ihtimal dd2 ise lga işlemcidir ekran kartıda agp ise pcı express e geçmek zorunda kalır bence sen ramını çıkart üstüne bak kapağı açmaktan üşenme bilemediysen resmini çek koy söyliyelim ramın türünü
 kafam karıştı şimdi :wacko: Gigabyte 8PE800 anakart var. 1 gb ocz 2.5 cls 400mhz da ram. 256 mb fx5500 de ekran kartı pentium 4 2.4 işlemci.
 kafam karıştı şimdi :wacko: Gigabyte 8PE800 anakart var. 1 gb ocz 2.5 cls 400mhz da ram. 256 mb fx5500 de ekran kartı pentium 4 2.4 işlemci.  

cpu-z de aynısını gösteriyor. ben şimdi 2 gb ram almayı düşünüyodum ne yapayım sizce????