fatihege
Doçent
Laptop'ımda i5-2450M CPU (HD Graphics 3000), NVIDIA GeForce GT520M GPU, 4 GB DDR3 1333Mhz RAM var. Ek olarak 8 GB RAM takviyesi yaparsam hızı artar mı?
Visual Studio, Android Studio, IntelliJ IDEA ve Unity gibi programlarda kasmadan işimi halledebilir miyim?Artar ama çok şey beklemeyin.
İşlemci %100 kullanımdaysa işlemciyi.Visual Studio, Android Studio, IntelliJ IDEA ve Unity gibi programlarda kasmadan işimi halledebilir miyim?
Hangisi ne kadar kullanılıyor nasıl öğrenebilirim?İşlemci %100 kullanımdaysa işlemciyi.
Ram %100 kullanımdaysa ram'i arttırmalısın.
Muhtesem birsey beklemeyin. Ama yinede sistemi rahatlatır. 10 yıllık laptopumun ramini 2 den 6 yaptım rahatladı bayağı.Laptop'ımda i5-2450M CPU (HD Graphics 3000), NVIDIA GeForce GT520M GPU, 4 GB DDR3 1333Mhz RAM var. Ek olarak 8 GB RAM takviyesi yaparsam hızı artar mı?
Görev yöneticisinden.Hangisi ne kadar kullanılıyor nasıl öğrenebilirim?
Saydığım programları açtığım zaman ikisi de %100'e yakın kullanılıyor.Görev yöneticisinden.
Aha aynı özellikler bende var sadece ram 8 o kadar bence o Pc den bisey beklemeLaptop'ımda i5-2450M CPU (HD Graphics 3000), NVIDIA GeForce GT520M GPU, 4 GB DDR3 1333Mhz RAM var. Ek olarak 8 GB RAM takviyesi yaparsam hızı artar mı?
Yani yeni bir PC şartAha aynı özellikler bende var sadece ram 8 o kadar bence o Pc den bisey bekleme
Benim ki almıyor parada var bu pc yi oyun pcsi saniyor iş görür diyor.Yani yeni bir PC şart![]()
Sizinkiler ucuz diyip aldılar dimi zamanındaYani yeni bir PC şart![]()
Kullandığım laptop'ın ben hangi amaçla alındığını bilmiyorum. Babam 2012'de çalıştığı işi için almıştı, son 2-3 yıldır ben kullanıyorum.Sizinkiler ucuz diyip aldılar dimi zamanında
Benim babamda aynı amaçla aynı yılda aldıKullandığım laptop'ın ben hangi amaçla alındığını bilmiyorum. Babam 2012'de çalıştığı işi için almıştı, son 2-3 yıldır ben kullanıyorum.
Bu laptop'a yatırım yapmaktan vazgeçtim. En iyisi yeni bir PC almak. Daha makul bir çözüm.ssd takın ram ekleyin
aynen mesela Macbook M1 işlemciliye girin.Bu laptop'a yatırım yapmaktan vazgeçtim. En iyisi yeni bir PC almak. Daha makul bir çözüm.
O kadar param yokaynen mesela Macbook M1 işlemciliye girin.
hee kasa toplayacaksınız anlaşılan bütçeniz ne kadarsa konu açıp öneri isteyinO kadar param yokAyrıca onun fiyatına iyi bir sistem toplanır.
Ben zaten öneriler eşliğinde bir kasa topladım. Satın almayı bekliyorum. Uzun bir süre satın alamayacağız gibi görünüyor, ben de geçici olarak ek RAM sorunumu çözer mi sorusunun cevabını öğrenmek amacıyla bu konuyu açtım.hee kasa toplayacaksınız anlaşılan bütçeniz ne kadarsa konu açıp öneri isteyin