- Reaksiyon puanı
- 2,135
O değil de başlıkta "Galataray" yazıyor.
Hani, Nerde?
O değil de başlıkta "Galataray" yazıyor.
Hani, Nerde?
pek çok kişi el clasico maçını örnek veriyor ancak alakası yok.Futbol da adalet yoktur.
Atan kazanır.
90 dk bittiğinde sahaya değil,
Tabelaya bakılır.
Akşam olduğu gibi.
Real madrid barcelona maçında olduğu gibi.
Şimdi benim anlamadığım daha iki takımında 3 maçı var ve her maç belli kalitenin üstündeki takımlarla. Yani her sonuç çıkabilir bu maçlardan.
Neden fenerliler şampiyon olmuş gibi seviniyor ki. Önlerindeki üç maçıda kazanacaklarından bu kadar eminmikiler? Bence fazla abartıyorlar galibiyetin sevincini. Nihayi amaç şampiyonluk. Tıpki maçtaki nihayi amacın galibiyet olduğu gibi.
Yani nasıl ki dün FB daha kötü oynadı ama buna rağmen yendiyse ve yıllar sonrada sadece bu maçın sonucu hatırlanacaksa, aynı şey lig içinde geçerli. Siz GS yenmiş olabilirsiniz ama şampiyon olamazsanız yıllar sonra herkes bu sene GS nin şampiyon olduğunu hatırlayacak. Bu sezondaki sizin GS galibiyetinizi değil.
Özetle sevinmek ve üzülmek için erken.
Tabi kendi takımım beşiktaş için erken değil. Biz çilemizi çekmeye devam ederiz
Seviyorum lan seni Beşiktaşım. Ne kadar bizi üzsende. Biz seninle sevincede üzüntüyede varız![]()
Arkadaşlar.
Öncelikle Galatasaryı tebrik edelim.
Nicedir ilk kez aklı başında bir seyirci ile futbolun hakkını vererek oynadılar.
Darısı bizim seyircinin başına.
Lakin dünkü maçın istatistiklerine gelince.
Galatasaray sadece oynamış, kendini parçalamış ama gol atacak yetenekte oyuncuları yok demektir o rakamlar.
Fenerbahçe, ilk golü, hem de sezonda ilk golünü atan bir oyuncu ile bulmuş, elbette Alex'in asistini yadsıyamayız, ardından golü yemesine karşın, dün gece TRT3'de Tümer Metin'in vurguladığı gibi, Özer gibi hayatta topa kafa atmayan bir oyuncusunun kafa pası, yere düşerken Bienvenu'nun adeta ayak tınaklarıyla ara pasına hareketlenen ve gol vuruşunda etkili Stoch'un vuruşuyla golü bulmuştur.
Maç içinde yüzde 65 top sahibi olmak, 8 korner atmak istatistik olarak güzel.
Galatasaraylıların boşuna hayıflanmasına gerek yok.
Tarihte, Galatasaray UEFA kupasını alırken, Arsenaldi galiba, topla yüzde yetmiş oynamış, bir topu direkten dönmüş, ama Cimbom işi bitirmişti.
Futbol böyle bir oyun, güzellikleri bunlar, heyecanı böyle olayların olması.
Ama ne yazık ki, top'un kale çizgisini geçmesi gerekiyor ki, sayı kazanılsın.
Fenerbahçe belki de sezonun en kötü oyununu oynadı.
Görebildiğim bu.
Ama topu kale çizgisinden içeri iki kez atıp, sayı kazanmayı bildiler.
Olay budur.
Kardeşim geriye doğru mesajlara bir bakın lütfen.Dünden bu yana hep aynı şeyi dedim.
En önemli bir maçtan çıktı iki takım.
Taraftarı da öyle.Sinirler gergin zaten.
Hal böyle iken, en ufak bir şey bile, yenilen tarafı, kışkırtır.
Bunu sizde biliyorsunuz.İnsanlık halidir.Bunu engelleyemezsin.
Fenerbahçeli arkadaşlardan tekrar rica ediyorum, forumda kulübünüz var.Herşeyi oraya yazın, rica ediyorum.
Dün tartışmalar yüzünden, Fenerbahçeli veya Galatasaraylı olması önemli değil ama bir iki arkadaş banlandı.
Önemli olan renk değil burada.
Lütfen biraz anlayış.
Eyvallah Kardeşim.Şu konuyu kapatın.
Adam ban yiyecek.Buna göz yummayın.
@WooDy_WooDPeCKeR
@REDFOKS
@mustang Hocam haklı taraflarınız vardır elbet.
Eyvallah Kardeşim.
Konu bencede kapatılsın.
Daha fazla gerilmeyelim yok yere.
Tamam Kardeşim.Konunun başlangıcını bilmiyorum.Mesajlar silinmiş.Fakat bazen moderatörleri de anlamıyorum.
Adam sinirli belli.Siz yazacaksınız o yazacak.Durup dururken ban yiyecek.Buna hiç gerek yok.
Eğer konu kapatılmaz ise, bari siz susun.Tamam deyip geçin.
En başta dediğim gibi, renk ayrımı yapmıyorum burada.
Dostum, bu ülkede Burak Yılmaz gibi biri gol kralı olabiliyorsa, demek ki futbolcuların yeteneksiz.Gol atacak yetenekte futbolcuları olmasaydı normal ligde en fazla gol atan takım olmazdı değil mi?
tebrikler. sonunda objektif değerlendirme yapan bir fenerli çıktı.Dostum, bu ülkede Burak Yılmaz gibi biri gol kralı olabiliyorsa, demek ki futbolcuların yeteneksiz.
En fazla gol atmak, maalesef yetenekten çok, rakibin açıklarından faydalanabilmekten geçiyor.
İşte Burak örneği.
Top saklama sıfır, topla dribbling sıfır, top hakimiyeti sıfır. Eşittir gol kralı.
Sizin atakların bir kaçı müstesna, pozisyonda Necati Ateş vardı.
Necati Ateş sence çok mu yetenekli?
Galatasaray gibi bir takımda sadece boşluk dolduran biri.
Ha Baros de, Elmander de, eyvallah.
Adamlar gol atmayı biliyor, topa nasıl vurulacağını biliyor.
Ama onlarda pozisyon bulamadılar.
Kaldınız Necati'ye, ardından muhteşem Sabri denedi, yok, yetenek bu kadar.
Demek istediğim bu.
Evet, ısrar ediyorum. Galatasaray takımının 3 - 4 adamını bir kenara koy, gerisi yeteneksiz.
Ha keza, Fenerbahçede de durum aynı.
Dünkü maçta size ilk gölü atan adam, bu sezonda ilk golünü attı.
Çok mu yetenekli demek oluyor?