Rakamlarla Galatasaray-Fenerbahçe derbisi

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Sıfır (0) korner, ceza sahasına isabet atılan (0) topları yok attıkları 2 gol var :D

Fenerbahçeyi tebrik ediyorum önemli olan 3 puanı almaktı bu başarıldı hem de deplasmanda.

Sporda da her zaman her yer de adalet olmuyor...

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bunu adalet çerçevesinde konuşmak yanlış bence. bu istatistiklerle kazanamamak adaletle ilgili değil ki
yanlış kelimeyi kullanıyorsunuz

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Futbol da adalet yoktur.

Atan kazanır.

90 dk bittiğinde sahaya değil,

Tabelaya bakılır.

Akşam olduğu gibi.

Real madrid barcelona maçında olduğu gibi.

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Amacım tartışmak değil tebrik de ettim maçın gidişatına bakılırsa Galatasaray 3 puanı alırdı çok pozisyona da girdi değerlendirilemedi. Orada ki adalet sözü yerinde olduğu kanaatindeyim. Yani iyi oynayan değil de atan kazandı ki sonuç bazlı olduğu için Fenerbahçe kazandı yolunuz açık olsun. Umarım son haftaya kadar bu heyecan sürer.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Futbol da adalet yoktur.

Atan kazanır.

90 dk bittiğinde sahaya değil,

Tabelaya bakılır.

Akşam olduğu gibi.

Real madrid barcelona maçında olduğu gibi.
pek çok kişi el clasico maçını örnek veriyor ancak alakası yok.

real-barça maçı orta saha mücadelesi şeklinde geçti. ne real ne de barça tek kale oynamadı. oynamaz da zaten. çünkü derbiler böyle oynanmaz. büyük takımlar yarı sahasına kapanıp oynamaz.

daha önce yazdım, yine yazıyorum: fener gibi oynayıp kazanacağımıza "galatasaray" gibi oynayıp kaybedelim daha iyi...

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Olur bizce sakıncası yok. Siz hep iyi oynayın, biz hep kazanalım :D :D

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Şimdi benim anlamadığım daha iki takımında 3 maçı var ve her maç belli kalitenin üstündeki takımlarla. Yani her sonuç çıkabilir bu maçlardan.

Neden fenerliler şampiyon olmuş gibi seviniyor ki. Önlerindeki üç maçıda kazanacaklarından bu kadar eminmikiler? Bence fazla abartıyorlar galibiyetin sevincini. Nihayi amaç şampiyonluk. Tıpki maçtaki nihayi amacın galibiyet olduğu gibi.

Yani nasıl ki dün FB daha kötü oynadı ama buna rağmen yendiyse ve yıllar sonrada sadece bu maçın sonucu hatırlanacaksa, aynı şey lig içinde geçerli. Siz GS yenmiş olabilirsiniz ama şampiyon olamazsanız yıllar sonra herkes bu sene GS nin şampiyon olduğunu hatırlayacak. Bu sezondaki sizin GS galibiyetinizi değil.

Özetle sevinmek ve üzülmek için erken.

Tabi kendi takımım beşiktaş için erken değil. Biz çilemizi çekmeye devam ederiz :D
Seviyorum lan seni Beşiktaşım. Ne kadar bizi üzsende. Biz seninle sevincede üzüntüyede varız :)

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Şimdi benim anlamadığım daha iki takımında 3 maçı var ve her maç belli kalitenin üstündeki takımlarla. Yani her sonuç çıkabilir bu maçlardan.

Neden fenerliler şampiyon olmuş gibi seviniyor ki. Önlerindeki üç maçıda kazanacaklarından bu kadar eminmikiler? Bence fazla abartıyorlar galibiyetin sevincini. Nihayi amaç şampiyonluk. Tıpki maçtaki nihayi amacın galibiyet olduğu gibi.

Yani nasıl ki dün FB daha kötü oynadı ama buna rağmen yendiyse ve yıllar sonrada sadece bu maçın sonucu hatırlanacaksa, aynı şey lig içinde geçerli. Siz GS yenmiş olabilirsiniz ama şampiyon olamazsanız yıllar sonra herkes bu sene GS nin şampiyon olduğunu hatırlayacak. Bu sezondaki sizin GS galibiyetinizi değil.

Özetle sevinmek ve üzülmek için erken.

Tabi kendi takımım beşiktaş için erken değil. Biz çilemizi çekmeye devam ederiz :D
Seviyorum lan seni Beşiktaşım. Ne kadar bizi üzsende. Biz seninle sevincede üzüntüyede varız :)

Biz şampiyon olduğumuzu idda etmedik ki,
Sadece bir galibiyet için sevindik,
Belki Galatasaray şampiyon olacak ama bizim galibiyetimiz hep hatırlanacak çünkü normal bir sezon geçirmiyoruz.
Bu sezon bile şampiyonluk yarışından kopmadık ve kolay şampiyonluk vermedik, bunlarda hatırlanacak.

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Arkadaşlar.
Öncelikle Galatasaryı tebrik edelim.
Nicedir ilk kez aklı başında bir seyirci ile futbolun hakkını vererek oynadılar.
Darısı bizim seyircinin başına.
Lakin dünkü maçın istatistiklerine gelince.
Galatasaray sadece oynamış, kendini parçalamış ama gol atacak yetenekte oyuncuları yok demektir o rakamlar.
Fenerbahçe, ilk golü, hem de sezonda ilk golünü atan bir oyuncu ile bulmuş, elbette Alex'in asistini yadsıyamayız, ardından golü yemesine karşın, dün gece TRT3'de Tümer Metin'in vurguladığı gibi, Özer gibi hayatta topa kafa atmayan bir oyuncusunun kafa pası, yere düşerken Bienvenu'nun adeta ayak tınaklarıyla ara pasına hareketlenen ve gol vuruşunda etkili Stoch'un vuruşuyla golü bulmuştur.
Maç içinde yüzde 65 top sahibi olmak, 8 korner atmak istatistik olarak güzel.
Galatasaraylıların boşuna hayıflanmasına gerek yok.
Tarihte, Galatasaray UEFA kupasını alırken, Arsenaldi galiba, topla yüzde yetmiş oynamış, bir topu direkten dönmüş, ama Cimbom işi bitirmişti.
Futbol böyle bir oyun, güzellikleri bunlar, heyecanı böyle olayların olması.
Ama ne yazık ki, top'un kale çizgisini geçmesi gerekiyor ki, sayı kazanılsın.
Fenerbahçe belki de sezonun en kötü oyununu oynadı.
Görebildiğim bu.
Ama topu kale çizgisinden içeri iki kez atıp, sayı kazanmayı bildiler.
Olay budur.

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Hayırdır ortalıkta tartışan, hakaret eden, söven kimse yok ki delirmeye yer mi arıyosun? Ne içtin ki acaba akşam akşam :)

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Dünden bu yana hep aynı şeyi dedim.

En önemli bir maçtan çıktı iki takım.

Taraftarı da öyle.Sinirler gergin zaten.

Hal böyle iken, en ufak bir şey bile, yenilen tarafı, kışkırtır.

Bunu sizde biliyorsunuz.İnsanlık halidir.Bunu engelleyemezsin.

Fenerbahçeli arkadaşlardan tekrar rica ediyorum, forumda kulübünüz var.Herşeyi oraya yazın, rica ediyorum.

Dün tartışmalar yüzünden, Fenerbahçeli veya Galatasaraylı olması önemli değil ama bir iki arkadaş banlandı.

Önemli olan renk değil burada.

Lütfen biraz anlayış.

RealCeday

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Gol atacak yetenekte futbolcuları olmasaydı normal ligde en fazla gol atan takım olmazdı değil mi?

Arkadaşlar.
Öncelikle Galatasaryı tebrik edelim.
Nicedir ilk kez aklı başında bir seyirci ile futbolun hakkını vererek oynadılar.
Darısı bizim seyircinin başına.
Lakin dünkü maçın istatistiklerine gelince.
Galatasaray sadece oynamış, kendini parçalamış ama gol atacak yetenekte oyuncuları yok demektir o rakamlar.
Fenerbahçe, ilk golü, hem de sezonda ilk golünü atan bir oyuncu ile bulmuş, elbette Alex'in asistini yadsıyamayız, ardından golü yemesine karşın, dün gece TRT3'de Tümer Metin'in vurguladığı gibi, Özer gibi hayatta topa kafa atmayan bir oyuncusunun kafa pası, yere düşerken Bienvenu'nun adeta ayak tınaklarıyla ara pasına hareketlenen ve gol vuruşunda etkili Stoch'un vuruşuyla golü bulmuştur.
Maç içinde yüzde 65 top sahibi olmak, 8 korner atmak istatistik olarak güzel.
Galatasaraylıların boşuna hayıflanmasına gerek yok.
Tarihte, Galatasaray UEFA kupasını alırken, Arsenaldi galiba, topla yüzde yetmiş oynamış, bir topu direkten dönmüş, ama Cimbom işi bitirmişti.
Futbol böyle bir oyun, güzellikleri bunlar, heyecanı böyle olayların olması.
Ama ne yazık ki, top'un kale çizgisini geçmesi gerekiyor ki, sayı kazanılsın.
Fenerbahçe belki de sezonun en kötü oyununu oynadı.
Görebildiğim bu.
Ama topu kale çizgisinden içeri iki kez atıp, sayı kazanmayı bildiler.
Olay budur.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Dünden bu yana hep aynı şeyi dedim.

En önemli bir maçtan çıktı iki takım.

Taraftarı da öyle.Sinirler gergin zaten.

Hal böyle iken, en ufak bir şey bile, yenilen tarafı, kışkırtır.

Bunu sizde biliyorsunuz.İnsanlık halidir.Bunu engelleyemezsin.

Fenerbahçeli arkadaşlardan tekrar rica ediyorum, forumda kulübünüz var.Herşeyi oraya yazın, rica ediyorum.

Dün tartışmalar yüzünden, Fenerbahçeli veya Galatasaraylı olması önemli değil ama bir iki arkadaş banlandı.

Önemli olan renk değil burada.

Lütfen biraz anlayış.
Kardeşim geriye doğru mesajlara bir bakın lütfen.
Olay nereden başlıyor.
Ben dünden beri kendi adıma mesajlarımı yazarken gayet dikkatli davrandığımı düşünüyorum.
Sizin renkdaşınız olduğunu iddia eden bu kişi 'deilrmekten','dürtmekten' bahsediyor.
El insaf yani bu yazılanlara karşıda kusura bakmayınız bizde armut toplayacak değiliz.
Madem bu tipler forum ortamını kaldıramıyorlar,girmesinler mesaj yazmasınlar olsun bitsin.
Yada mesaj yazanlara tehditkar mesajlar hiç yazmasınlar.
Kimsenin hoşuna gitmiyor bir kişinin ban yemesi yada ceza alması.
Ama bu kafadakilerde kusura bakmayın hakediyorlar.
Saygı hoşgörüde bir yere kadar.
Bunların sınırıda benim takımıma,kişiliğime hakaret boyutuna gelirse ben kendi adıma gerekeni yaparım.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Eyvallah Kardeşim.
Konu bencede kapatılsın.
Daha fazla gerilmeyelim yok yere.

Konunun başlangıcını bilmiyorum.Mesajlar silinmiş.Fakat bazen moderatörleri de anlamıyorum.

Adam sinirli belli.Siz yazacaksınız o yazacak.Durup dururken ban yiyecek.Buna hiç gerek yok.

Eğer konu kapatılmaz ise, bari siz susun.Tamam deyip geçin.

En başta dediğim gibi, renk ayrımı yapmıyorum burada.

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
neyse ben kupa sonucu gelene kadar susuyorum

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Ban Verecekseniz Verin. Gözüm Arkada Kalmaz !

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Konunun başlangıcını bilmiyorum.Mesajlar silinmiş.Fakat bazen moderatörleri de anlamıyorum.

Adam sinirli belli.Siz yazacaksınız o yazacak.Durup dururken ban yiyecek.Buna hiç gerek yok.

Eğer konu kapatılmaz ise, bari siz susun.Tamam deyip geçin.

En başta dediğim gibi, renk ayrımı yapmıyorum burada.
Tamam Kardeşim.
Bir daha mesaj yazmayacağım bu konuya.
İyi Akşamlar,İyi Forumlar.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Şu forumda banlananların çogu inanıyorum ki bu futbol muhabbetinden. Arkadaşlar fanatiklik kimseye birşey kazandırmaz.

Önce ekmekspor u, emekspor u tutun sonra dilediğiniz takımı tutarsınız.

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Gol atacak yetenekte futbolcuları olmasaydı normal ligde en fazla gol atan takım olmazdı değil mi?
Dostum, bu ülkede Burak Yılmaz gibi biri gol kralı olabiliyorsa, demek ki futbolcuların yeteneksiz.
En fazla gol atmak, maalesef yetenekten çok, rakibin açıklarından faydalanabilmekten geçiyor.
İşte Burak örneği.
Top saklama sıfır, topla dribbling sıfır, top hakimiyeti sıfır. Eşittir gol kralı.
Sizin atakların bir kaçı müstesna, pozisyonda Necati Ateş vardı.
Necati Ateş sence çok mu yetenekli?
Galatasaray gibi bir takımda sadece boşluk dolduran biri.
Ha Baros de, Elmander de, eyvallah.
Adamlar gol atmayı biliyor, topa nasıl vurulacağını biliyor.
Ama onlarda pozisyon bulamadılar.
Kaldınız Necati'ye, ardından muhteşem Sabri denedi, yok, yetenek bu kadar.
Demek istediğim bu.

Evet, ısrar ediyorum. Galatasaray takımının 3 - 4 adamını bir kenara koy, gerisi yeteneksiz.
Ha keza, Fenerbahçede de durum aynı.
Dünkü maçta size ilk gölü atan adam, bu sezonda ilk golünü attı.
Çok mu yetenekli demek oluyor?

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Dostum, bu ülkede Burak Yılmaz gibi biri gol kralı olabiliyorsa, demek ki futbolcuların yeteneksiz.
En fazla gol atmak, maalesef yetenekten çok, rakibin açıklarından faydalanabilmekten geçiyor.
İşte Burak örneği.
Top saklama sıfır, topla dribbling sıfır, top hakimiyeti sıfır. Eşittir gol kralı.
Sizin atakların bir kaçı müstesna, pozisyonda Necati Ateş vardı.
Necati Ateş sence çok mu yetenekli?
Galatasaray gibi bir takımda sadece boşluk dolduran biri.
Ha Baros de, Elmander de, eyvallah.
Adamlar gol atmayı biliyor, topa nasıl vurulacağını biliyor.
Ama onlarda pozisyon bulamadılar.
Kaldınız Necati'ye, ardından muhteşem Sabri denedi, yok, yetenek bu kadar.
Demek istediğim bu.

Evet, ısrar ediyorum. Galatasaray takımının 3 - 4 adamını bir kenara koy, gerisi yeteneksiz.
Ha keza, Fenerbahçede de durum aynı.
Dünkü maçta size ilk gölü atan adam, bu sezonda ilk golünü attı.
Çok mu yetenekli demek oluyor?
tebrikler. sonunda objektif değerlendirme yapan bir fenerli çıktı. :)

kadıköydeki maç sonrası bazı fenerli arkadaşlar galatasaray kadrosunun fenerden iyi olduğunu iddia etmişlerdi.

evet fenerbahçe geçen sezona göre bazı yıldız oyuncular kaybetti ancak hala kaliteli ve yetenekli bir oyuncu kadrosuna sahip.

bizde "çok yetenekli" oyuncular ve "vasat" oyuncular bir arada. fenerbahçede ise dengeli bir dağılım var.

fenerde belki bir selçuk veya melo yok ama bir sabri ve emre çolak da yok.

herşeyi geçtim, yede kulübesinde doğru dürüst adam yok. ikinci yarıda oyuna girenler aydın ve sabri... bunlar oyunu açmak için giriyorlar. tam bir komedi.

fenerde ise özer, stoch giriyor. semih kenarda...

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Fenerbahçe bu yıl şike duruşmasından etkileniyor.

Kadrosu zayıflıyor.

Galatasaray kötü kadrosunu iyileştiriyor. Selçuk İnan bence en iyi trasfer.

Aykut hoca'nın korkak futbol anlayışı ile tüm bunlar birleşince..

Bu sezonki üç maçı da (özellikle sonuncusunu) Gs çok üstün oynuyor.

Şike davasında sonuca varılır ve Fb lige devam ederse şüphesiz ki yeni transferlerle Gs'ye böyle futbol oynattırmayacaktır.

Sonuç olarak böyle ezdik muhabbetleri olmayacak ve kazanan genelde yine Fb olacak.

Artı olarak Gs galibiyetleri beni pek sevindirmiyor (Sevindiğim tek nokta yenilip rakip fanatik ve holiganların ağzına malzeme olmamamız). Gs galibiyeti de 3 puan Karabük galibiyeti de.

Gs'liler için de böyle olmalı.

Neredeyse savaş çıkacak bu yüzden. Hep Süper lig'de oynuyoruz. Elin adamın Şampiyonlar ligi yarı finallerinde, kupa finallerinde derbiye çıkıyor..