Rakamlarla Galatasaray-Fenerbahçe derbisi

WooDy_WooDPeCKeR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu 2. haftasında Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı Türk Telekom Arena'da yendiği karşılaşmada rakamlar dikkat çekti.

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu 2. haftasında Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı Türk Telekom Arena'da 2-1 yendiği karşılaşmada, sarı-lacivertliler kaleye 5, sarı-kırmızılılar 28 şut attı.

Derbi maçta Galatasaray, karşılaşmada rakibine büyük üstünlük kurmasına karşın 2 gol bulan Fenerbahçe üç puanı alan taraf oldu.

Galatasaray, Fenerbahçe kalesine 9'u isabetli 28 şut atarken, Fenerbahçe 4'ü isabetli 5 şutla karşılık verdi. Fenerbahçe'nin maçtaki ilk şutu gol olarak değer kazandı.

Sarı-kırmızılılar topla oynama yüzdesinde rakibine yüzde 61'lik bir üstünlük kurdu. Galatasaray 8 kez korner kullanırken, Fenerbahçe ise maçta hiç korner atamadı.

Galatasaray 1 kez, Fenerbahçe 4 kez ofsayta düştü.

126320120423123431945.jpg

Rakamlara bakılırsa sonuç yanlış olmalı...

Kaynak

Syesilta

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Fenerbahçenin galibiyetinin ne kadar anlamlı ve büyük oldugunu gösteren bir tablo...

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Herkes herşeyin farkında zaten.

Böyle bir konuya gerek yoktu.

WooDy_WooDPeCKeR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
En büyük istatistik burada gol ne mutluki Fenerbahçeli olarak sahadan 2-1 galip ayrıldık... Ama Galatasaray'ın hakkını yememek için böyle birşey gördüm ekliyeyim dedim... Adamlar iyiydi... Ama işte top yuvarlak diye boşuna demiyorlar...

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
En büyük istatistik burada gol ne mutluki Fenerbahçeli olarak sahadan 2-1 galip ayrıldık... Ama Galatasaray'ın hakkını yememek için böyle birşey gördüm ekliyeyim dedim... Adamlar iyiydi... Ama işte top yuvarlak diye boşuna demiyorlar...

Hiç biri ile alakası yok.

ALLAH istemedi.OLMADI.

Bu kadar basit.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Bu sonuçlara bakılırsa.:huh:
Galatasaray ın şutlarının % 30 u kaleyi bulmuş.:tt2:
Fenerbahçenin ise hemen hemen %100 ü.:laugh:
Demek ki rakamlar yalan söylüyor.:mrgreen:
Sonuçta Hatice önemli değil,Netice önemliymiş.:laugh:
Tarih kaç şut attığınıza bakmıyor,kaç gol atıldığına ve neticeye bakıyor.:laugh:

Edirneli

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Malesef rakamlar bir işe yaramıyor sonuç:)

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Bu sonuçlara bakılırsa.:huh:
Galatasaray ın şutlarının % 30 u kaleyi bulmuş.:tt2:
Fenerbahçenin ise hemen hemen %100 ü.:laugh:
Demek ki rakamlar yalan söylüyor.:mrgreen:
Sonuçta Hatice önemli değil,Netice önemliymiş.:laugh:
Tarih kaç şut attığınıza bakmıyor,kaç gol atıldığına ve neticeye bakıyor.:laugh:
Harfi harfine aynılarını yazmak için girdim, sen çok yaşayacaksın.

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Konu dışı bir yorum yapmak istiyorum. Editör, Türkçe' yi, noktalama işaretlerini düzgün kullanma gayreti taşıyan biri olmalı değil mi?

Bir de bu konu tartışmalara gebe bir konu... Az önce diğer konu kapatıldı ve bu istatistik orada paylaşıldı.

İstatistik gibi sıradan(Bana göre öyle) bir konunun, SDN Fenerbahçe/Beşiktaş/Galatasaray gibi bölümlerde yer alması daha iyi olmaz mı ? :)

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Diğer kapatılan konudaki mesajımı aynen aktarıyorum:

"Futbolda istatistik değil skor konuşur. Yıllar sonra kimse maçın nasıl oynandığını hatırlamaz herkes skoru bilir. Futbolun acı gerçeği.

Not: Beşiktaşlıyım. Heyecana ve saldırmaya gerek yok."

Şimdi arkadaşlar dediğim gibi Beşiktaşlıyım ve futbolda fanatikliğe hiç girmedim, girmemde. Lakin aklıma takılan birşey var. Diğer konu GS li ve FB arkadaşların birbirleriyle laf dalaşı yüzünden kilitlendi.

Ben yukarıdaki mesajı tamda bu resmin altına yaptım. Herkes kendi takımının konusu altında yorum yapsın. Buraya gelip ortalığı karıştırmasın denildi.

Soruyorum size bu konunun açılmasının amacı nedir o zaman? Madem aynı resimle konu açacaksınız öteki konu neden kapatılır?

Dediğim gibi Beşiktaşlıyım, bu yüzden saçma sapan saldırmayın. İlla görüşümü merak eden varsa da bu sene GS nin şampiyonluğu hakettiğine inanıyorum. Ama tüm bunlar yukarıda tırnak içinde yazdığım yorumun gerçekliğini değiştirmez.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Konu dışı bir yorum yapmak istiyorum. Editör, Türkçe' yi, noktalama işaretlerini düzgün kullanma gayreti taşıyan biri olmalı değil mi?

Bir de bu konu tartışmalara gebe bir konu... Az önce diğer konu kapatıldı ve bu istatistik orada paylaşıldı.

İstatistik gibi sıradan(Bana göre öyle) bir konunun, SDN Fenerbahçe/Beşiktaş/Galatasaray gibi bölümlerde yer alması daha iyi olmaz mı ? :)

Aynısını bende dedim ama işte.Açmış bir kere.

Ne gerek varsa.

Yenildik diye söylemiyorum bunu.

Konu çok basit.İstatistik.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Diğer kapatılan konudaki mesajımı aynen aktarıyorum:

"Futbolda istatistik değil skor konuşur. Yıllar sonra kimse maçın nasıl oynandığını hatırlamaz herkes skoru bilir. Futbolun acı gerçeği.

Not: Beşiktaşlıyım. Heyecana ve saldırmaya gerek yok."

Şimdi arkadaşlar dediğim gibi Beşiktaşlıyım ve futbolda fanatikliğe hiç girmedim, girmemde. Lakin aklıma takılan birşey var. Diğer konu GS li ve FB arkadaşların birbirleriyle laf dalaşı yüzünden kilitlendi.

Ben yukarıdaki mesajı tamda bu resmin altına yaptım. Herkes kendi takımının konusu altında yorum yapsın. Buraya gelip ortalığı karıştırmasın denildi.

Soruyorum size bu konunun açılmasının amacı nedir o zaman? Madem aynı resimle konu açacaksınız öteki konu neden kapatılır?

Dediğim gibi Beşiktaşlıyım, bu yüzden saçma sapan saldırmayın. İlla görüşümü merak eden varsa da bu sene GS nin şampiyonluğu hakettiğine inanıyorum. Ama tüm bunlar yukarıda tırnak içinde yazdığım yorumun gerçekliğini değiştirmez.
çünkü bu konuyu açan "sözde" editör ve spor bölümüne de yönetici atanmış. hangi akla hizmet, orası muğlak.

dolayısıyla bu "çocuk" dilediğini yapma hakkına sahip. istediği kışkırtıcı konuyu açar, istediği tartışmayı başlatır. ne de olsa ona birşey olmaz. ona kimse ceza vermez.

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Hiç biri ile alakası yok.

ALLAH istemedi.OLMADI.

Bu kadar basit.

Ya Ne Allah istememesi. Orayla ne alaka lütfen ya. Hani o kadar şut çektiniz hepsinidemi Allah dışarı attırdı yada volkanın üstüne vurdurdu? Töbe töbe...

Hani aydının koca kalede gidip volkanı vurmasıda Allah istemedi olmadı demeyin. Herkez kendini eleştirsin bence.

Fener kötü oynadı kimse buna bişey demiyor ama sizde çok iyi oynamanıza rağmen galip gelinmiyorsa birşeyler eksiktir illaki...

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Ya Ne Allah istememesi. Orayla ne alaka lütfen ya. Hani o kadar şut çektiniz hepsinidemi Allah dışarı attırdı yada volkanın üstüne vurdurdu? Töbe töbe...

Hani aydının koca kalede gidip volkanı vurmasıda Allah istemedi olmadı demeyin. Herkez kendini eleştirsin bence.

Fener kötü oynadı kimse buna bişey demiyor ama sizde çok iyi oynamanıza rağmen galip gelinmiyorsa birşeyler eksiktir illaki...

Nasıl ne alakası mı var?

Basit bir yorum yaptım sadece.Bir yere çekmeye çalışmıyorum.

Allah nasip etmedi.

Akşamdan bu yana bir şey demedim.Tebrik ettim geçtim.

Bu kadar basit hocam.Zorlaştırmayın konuyu.Lütfen.

Küçük bir not,

Ben kadere inanan birisiyim.(İnanmıyorsun veya inanmıyorsunuz demiyorum)

Dün Galatasaray'ın kaderinde bu varmış.Nasip değilmiş.

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Nasıl ne alakası mı var?

Basit bir yorum yaptım sadece.Bir yere çekmeye çalışmıyorum.

Allah nasip etmedi.

Akşamdan bu yana bir şey demedim.Tebrik ettim geçtim.

Bu kadar basit hocam.Zorlaştırmayın konuyu.Lütfen.

Dediklerimde konuyu zorlaştıracak ne varki ben sadece senin yorumuna görüşümü belirttim, kimseye sataşmadım etmedim. Bir daha yapmayız o zaman ne yapıyım artık..

yunasyus

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Rakamlara bakılırsa sonuç yanlış olmalı... :):):)

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Fenerbahçe'nin ezdiği ancak alamadığı maçlar olduğu için yahut genelde ezdiğimiz için biliriz ki sonuç daha önemli...
tek kale de oynasan atamayıp yersen kaybedersin futbol bu.

yunasyus

Profesör
Reaksiyon puanı
6
"Tek kale de oynasan atamayıp yersen kaybedersin futbol bu."
aynen kazanmak için gol atmak lazım nasıl oynadığın bir şeyi değiştirmez...

fthtsdmr

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
44
Fazla rakama gerek yok.Geçerli olan rakamlar 2-1.

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Rakamlar teferruat asıl sonuca bakın.

61trabzon61

Asistan
Reaksiyon puanı
0
futbolun robotik bir mekanizma olmadığının en aşikar kanıtlarından biri bu maç.

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
bizim oralarda buna şans denir..

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
O değil de başlıkta "Galataray" yazıyor.