Rainmeter kullanan varsa bakabilir mi?

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Gmail servisini, hava durumunu ayarlayabilen var mı arkadaşlar. .ini dosyasının içine kullanıcı adı ve şifremi giriyorum bi türlü aktifleştiremedim.

as66

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Kullanıyorum ama gmail hesabım yok o yüzden yardımcı olamayacağım başka mailleri destekliyorsa bi deneyim senin için.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Yok hep gmail araçları var sanırım sadece gmail için.

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
"Url=https://#Name#:#Pass#@gmail.google.com/gmail/feed/atom"

Bu Satırı bul. #Name# yerine gmail'ini yaz. (gmail.com olmadan) #Pass# yerine de şifreni. Tamamdır.

"#" kaldırman gerek

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Onları yapıyorum, yine de olmuyor, birsürü gmail aracı var ama hiçbirinde olmuyor.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Programı baştan kurdum, enigmadan ayarladım gmail ve password ü. mail-mini.ini yi seçtim. Onun içini açtım edit dedim. Yazdım oradaki satırlara tekrar bilgilerimi. Sonra program files içindekine de aynısını yaptım. Gelmedi birşey yine. Bir restart yapacağım şimdi.

---------- saat 23:52 eklendi ---------- önceki mesaj saat 23:45 eklenmişti ----------

Yok yine olmadı, anlamadım hatam ne.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Tüm menülerini gezdim öyle birşey göremedim. Versiyon 1.1.

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Epeydir kullanmadığım için hatırlayamadım. Sürüm farklılıkları olabilir.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Neyse teşekkürler Krazky, başka özelliklerini kullanırız artık.

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Evet gmail kısımlarda bende çok problem yaşadım en sonunda sinirlendim kaldırdım kullanmadım o kısımı.Ama hava durumu çalışıyordu.Orada lazım olan belirlenen mevkinin hava kodunu bulmak.Onun içinde bir siteden faydalanıyordk ama hatırlayamıyorum şimdi.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Hava durumuyla pek uğraşmadım, yöntemi hatırlarsan duymak isteriz :)

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Gmail deki gibi dosyayı edit diyorsun sonra weathercode mu ne yazıyor alt taraflarda bir yerde yine # içinde o kısıma ülke kodunu yazacaksın.http://www.weather.com/ adresine giriyorsun location kısmına yeri yazıyorsn sonra yeri o buluyor zaten gösteriyor ona tıklıyorsun yeni bir sayfa açılıyor.Adres satırına geliyorsun mesela istanbul için kod TUXX0014 budur.Artık senin yazdığın yere göre bu kısım değişir.Bu kısmı kopyalıyorsun editlediğin dosyanın içindeki kod bölümüne yapıştırıyorsun kaydedip çıkarsan ve daha sonrada bir refresh çekersen bir değişiklik olduğunu göreceksin.Kolay gelsin..

__L__

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Uzun süredir uğraşıyorum ama bi türlü halledemedim;

masaüstünde bulunan files ların skinlerini nasıl değiştirebilirim acaba?? Bütün herşeyin şeklini değiştirdim bi onlar kaldı ve çok garip, biçimsiz duruyolar. Bu konuda yardım edebilir misiniz??

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
En son sürümünü denedim gmail olmadı, ben yapamadım. Files skinleri için tam olarak anlamadım ikonu mu değiştireceksin yoksa bağlı olduğu adresi mi ?

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Speed temasının gmail'ini mi kullanıyorsun?

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Speed ve Everyday temalarında denedim. Fakat gmail adresimin ismi ekranda görünüyo ve tıkladığımda gmail hesabımı açıyo (muhtemelen internet tarayıcı şifreyi hatırladığı için) olmasına karşın ne maillerimi ne de yeni gelen iletileri gösteriyo..

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Edit skin dediğinde, variables kısmında name yazan yere email adresini (@gmail.com kısmı olmadan) pass kısmına da şifreyi yazdığında olması gerek benim tek yaptığım bu. Speed de böyle.

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
2i8yphi.jpg

bu resimdeki üç uygulamayı denedim. ancak hiçbiri maillerimi göstermedi. aslında benim için önemli değil chrome un kısayolunu kullanıyorum ancak amacım arkadaşa yardım etmekti beceremedim :s

---------- Post added at 23:41 ---------- Previous post was at 23:38 ----------

örneğin hesabım kowalskii@gmail.com olsun şifrem de 12345 Aşağıdaki gibi mi olması gerekiyo ?

[Rainmeter]
Author=minhtrimatrix
Update=600

[Variables]

Name=kowalskii
Pass=12345

Url=https://#kowalskii#:#12345#@gmail.google.com/gmail/feed/atom

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Bende çok denedim bu gmaili ama olmuyor en güzeli firefox için WebMail Notifier kullanmak :) tavsiye ederim

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Hayır oluyor ya gmail ben de eskiden olmuyordu şimdi olmaya başladı bi değişiklik yapmadım, url de oynama sadece variables kısmında kullanıcı adın ve şifrenle oyna

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Hayır oluyor ya gmail ben de eskiden olmuyordu şimdi olmaya başladı bi değişiklik yapmadım, url de oynama sadece variables kısmında kullanıcı adın ve şifrenle oyna

Sen oluyor diyorsan akan sular durur dostum o başka :) , ama bende olmuyordu zaten uzun zamandır da kullanmıyorum rainmeter ı.yinede webmail notifier i tavsiye ederim ama.. :D

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24

böyle yaptığım zaman oldu. sadece speed de değil tüm temalarda :) teşekkür ederim :)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
uma bu konuyu ben açmıştım olmuyor diye evet bir zamanlar olmuyordu gerçekten sorun vardı :D
rica ederim kowalskii, şu kullandığın sol köşedeki gmail temasının adı nedir acaba :)

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
uma bu konuyu ben açmıştım olmuyor diye evet bir zamanlar olmuyordu gerçekten sorun vardı :D
rica ederim kowalskii, şu kullandığın sol köşedeki gmail temasının adı nedir acaba :)

En soldaki Rain2 temasında. Rain2/widgets/Gmail bölümünde.
Diğer ikisi speed ve everyday... sen neler kullanıyorsun ? ekran görüntüsü paylaşabilir misin ?