KaGaİ
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 17
Selamlar sanırım 1 aydır
biliyorum ama benim ekran kartım AMD Radeon HD 7800 Serisi orda 7850 serisi varEkran kartı modelinizin sürücüsünü https://www.amd.com/en/support adresinden indirebilirsiniz.
Güvenli moda alıp DDU ile driverı kaldırıp AMD'nin sitesinden driverını yükleyebilirsiniz.Selamlar sanırım 1 aydır
"Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu"
hatası alıyorum ve çözümüde herhalde ekran kartının programını güncellemem lazımmış ama güncel olmadığındanmı bilmiyorum ama açılmıyor Radeon Software napabilirim yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler ....
7800 Series o demek fakat Auto-Detect aracını kullanın eğer oradan indiremediyseniz. Aynı sayfada Auto-Detect yükleme kısmı var.biliyorum ama benim ekran kartım AMD Radeon HD 7800 Serisi orda 7850 serisi var
7800 Series o demek fakat Auto-Detect aracını kullanın eğer oradan indiremediyseniz. Aynı sayfada Auto-Detect yükleme kısmı var.
7800 Series o demek fakat Auto-Detect aracını kullanın eğer oradan indiremediyseniz. Aynı sayfada Auto-Detect yükleme kısmı var.
ikinizinkinide denedim malesef ekran kartını satıp para biriktirmem lazım yardımlarınız için teşekkürlerGüvenli moda alıp DDU ile driverı kaldırıp AMD'nin sitesinden driverını yükleyebilirsiniz.
Ekran kartında sorun olabilir.sorun hala tekrar etmekte