- Reaksiyon puanı
- 43
Arkadaşlar az önce bitirdiğim programı beğeninize sunuyorum 
Quick Start
Henüz 0.1 sürümünü yayınladığım ve şimdilik başlangıç aşamasında olan programımız şu işe yarıyor: aslında bir nevi çalıştır kutusu. Program tek exe dosyasından oluşuyor ve açtığınızda görev çubuğuna yerleşiyor. Oradaki simgeyi kullanarak ayarlar kısmına girip yeni komut ekliyorsunuz.
Örneğin winamp komutunu ekleyip winamp.exe nin yolunu seçiyorsunuz. Kaydedip kapattıktan sonra ALT+F2 (kde kullananlar alışıktır
) tuş kombinasyonuyla winamp ın ilk birkaç harfini yazıp enter a bastığımızda winamp çalışacak
Söylediğim gibi, program şu an için sadece çalışıyor, yani fazla detaya giremedim henüz ama yeni sürümlerle daha değişik olaylar yapmayı planlıyorum.
Koymaya çalıştığım ekran görüntüsü:
Programı aşağıdaki adresten indirebilirsiniz...
Quick Start 0.1 İndir! (314 kb)

Quick Start
Henüz 0.1 sürümünü yayınladığım ve şimdilik başlangıç aşamasında olan programımız şu işe yarıyor: aslında bir nevi çalıştır kutusu. Program tek exe dosyasından oluşuyor ve açtığınızda görev çubuğuna yerleşiyor. Oradaki simgeyi kullanarak ayarlar kısmına girip yeni komut ekliyorsunuz.
Örneğin winamp komutunu ekleyip winamp.exe nin yolunu seçiyorsunuz. Kaydedip kapattıktan sonra ALT+F2 (kde kullananlar alışıktır

Koymaya çalıştığım ekran görüntüsü:

Programı aşağıdaki adresten indirebilirsiniz...
Quick Start 0.1 İndir! (314 kb)