Quick Start

Champion78

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
43
Arkadaşlar az önce bitirdiğim programı beğeninize sunuyorum :)

Quick Start
Henüz 0.1 sürümünü yayınladığım ve şimdilik başlangıç aşamasında olan programımız şu işe yarıyor: aslında bir nevi çalıştır kutusu. Program tek exe dosyasından oluşuyor ve açtığınızda görev çubuğuna yerleşiyor. Oradaki simgeyi kullanarak ayarlar kısmına girip yeni komut ekliyorsunuz.

Örneğin winamp komutunu ekleyip winamp.exe nin yolunu seçiyorsunuz. Kaydedip kapattıktan sonra ALT+F2 (kde kullananlar alışıktır :) ) tuş kombinasyonuyla winamp ın ilk birkaç harfini yazıp enter a bastığımızda winamp çalışacak :) Söylediğim gibi, program şu an için sadece çalışıyor, yani fazla detaya giremedim henüz ama yeni sürümlerle daha değişik olaylar yapmayı planlıyorum.

Koymaya çalıştığım ekran görüntüsü:

quick.jpg

Programı aşağıdaki adresten indirebilirsiniz...

Quick Start 0.1 İndir! (314 kb)

SERKANCANDAN

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Tamam eline sağlık, bu kadar uğraşmışsın emek vermişsin ama anlamadığım birşey var. Winamp yada başka bir exe'yi açmak için neden bu kadar şey yapalım ki? :)

Kullanışlı olması için biraz daha pratikleştirmelisin...

Kolay gelsin...

Champion78

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
43
Tamam eline sağlık, bu kadar uğraşmışsın emek vermişsin ama anlamadığım birşey var. Winamp yada başka bir exe'yi açmak için neden bu kadar şey yapalım ki? :)

Kullanışlı olması için biraz daha pratikleştirmelisin...

Kolay gelsin...

hiç linux (kde) kullanmadığını varsayıyorum :D bu yaptığım program kde nin en çok kullanılan özelliği, gerçi o programları kendisi buluyor ama olsun benimki de ilerde öyle olabilir ;) linuxu fare kullanmadan rahatça kullanabilirsin ama bu windows da mevcut değil, bir nebze olsun katkısı olur belki :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Tıpkı kde görüntüsünü de vermişsin, resmi görünce linux için sandım :)
Yazılım yolunda başarılar :)

astute

Asistan
Reaksiyon puanı
5
deneyelim bakalım eline sağlık...

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Ben winap ın simgesine üfleyince açılıyor...