Quaresma: Oynamak istiyorum beni oynatmıyorlar!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
quaresma-geldi.jpg

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma açıklamalarda bulundu. Kanaltürk'teki Top Bizde programına konuşan yıldız oyuncu, futbol oynamak istediğini; fakat teknik direktör ve yönetimin kendisini oynatmak istemediğini belirtti.

Quaresma, "Benim için önemli olan Beşiktaş'ta oynamak. Beşiktaş yönetimi ve teknik direktörümüz benim bu formayı giymemi istemiyor" ifadelerini kullandı.

Kimseyle problemi olmadığını söyleyen Q7, "Benim teknik direktörle bir sorunum yok. Ama teknik direktör ve yönetim benim oynamamı istemiyor. Çalışmalarıma devam ediyorum. Benim açımdan hiç bir problemim yok." diye konuştu.

Galatasaray ile anlaştığı iddialarına da cevap veren Portekizli, Abdürrahim Albayrak'ın kendisiyle görüşüp görüşmediği ile ilgili sorulan soruya, "Kesinlikle hiçbir futbol kulübüyle görüşmem olmadı.Benim için önemli olan Beşiktaş'ta oynamak. Tek tercihim bu. Kesinlikle şu anda takımda oynamak istiyorum. Bu tip haberlerden de bir bilgim yok. Beşiktaş yönetimi ve Aybaba benim bu formayı giymemi istemiyor. Şu an için yapacak bir şeyim yok. Yanıt vermem doğru olmaz." diye cevap verdi.

[SDNTV]http://cdnx.sporxtv.com/flv/2012/11/27/7406b74cbcdb6a77eba1cb679b4fd0a7.mp4[/SDNTV]
Sporx

serkay1578

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Bu adamı durup dururken kadro dışı bıraktırlar.Sözleşmesinde yazan parayı alır adam indirim yapmak zorunda değilki ?

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Bu adamı durup dururken kadro dışı bıraktırlar.Sözleşmesinde yazan parayı alır adam indirim yapmak zorunda değilki ?
bende onu anlamıyorum ya hocam , hakkı olanı talep etmiş.
iyi de bir oyuncu zaten parasını da vereceksin neden oynatmıyorsun ?

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
demirören Q7 ile öyle saçmasapan bir sözleşme yapmışki yeni yönetim geldiğinde bunu ödeyemeyeceğini belirtti.suçlu quaresma değil ama yeni yönetimde değil.suçlu tüpçü ! bu arada quaresmayı gerçekten çok severim AMA kimse beşiktaştan büyük değil.