Quaresma Beşiktaş'a geri dönüyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mazruf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ricardo Quaresma'nın tekrar Beşiktaş'ta oynamasını ister misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    20
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

shapeww

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tamam eyvallah q7 gelirde q7 forvet değil onun işi asist yapmak veya frikikten gol atmak
forvete iyi birini alamazsak remy remy deyip rvp ile ilgilenip mario gomez e hayır deyip n'doye yi alırsan ne statta insan bulursun ne de stattan gelir elde edebilirsin uyuma fiko bu taraftar yıldız bi forvet olmadan susmaz hayır madem alamıcaksın demba ba yı niye satıyorsun
bak fenere nani geldi,rvp,fernandao,şener,fabiano
geçen sene derbiler hariç fb nin seyirci rekoru 30 bin küsür dü şimdi en azı o kadar olacak ilk kez kutluyorum aziz yıldıvım ve tevvaneo yu helal
Katiliyorum kardesim sana n doye kim? 31 yasinda oyuncu hic gol atmsms liginde fzla. Hem remyi gtrse razi oluruz cok sevdgm hi oyuncu yada alsinlar vagner love yi bundan daha iyi yoksa fb gs taraftari bjk si kucumsucektir her zman.hemde kendi aralarinda ugrascaklar

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Katiliyorum kardesim sana n doye kim? 31 yasinda oyuncu hic gol atmsms liginde fzla. Hem remyi gtrse razi oluruz cok sevdgm hi oyuncu yada alsinlar vagner love yi bundan daha iyi yoksa fb gs taraftari bjk si kucumsucektir her zman.hemde kendi aralarinda ugrascaklar

Küfür yok !

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Oyuncu gelse de şu açıklamalar bir bitse.

Fikret Orman:

"Quaresma'nın 3 sene evvel gittiği nasıl doğru ise, şimdi de mali kriterler uygun olursa almamız mantığıma yatıyor"

"İlkelere ve mali sürece uyulduğu, takım oyuncusu olunduğu sürece Quaresma'nın Beşiktaş'a dönmemesi için hiçbir neden yok."

"Dzsudzsak ile ilgilendiğimiz doğru ama hem Quaresma hem Dzsudzsak aynı anda gelmez." DHA

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Fikret Orman dedi ki:
Şu anda görüşmeleri yapıyoruz. Olursa iki taraf için hayırlısı olur. Biz kendi noktamızdan bir santim ileriye gitmeyeceğiz.

Demedim mi ben size?

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Beşiktaş eski yıldızı ile anlaştı, Q7 iki yıllık imza atacak.

Beşiktaş'ta Ricardo Quaresma transferinde mutlu son artık çok yakın.

A Spor'un haberine göre siyah beyazlı ekip, Portekizli yıldız ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Daha önce 2011-13 yılları arasında siyah-beyazlı formayı giyen Quaresma için Beşiktaş Kulübü'nün Porto'ya 1.6 milyon avro bonservis bedeli ödeyeceği öğrenildi.

Beşiktaşlı taraftarların sevgilisi Q7 pazartesi günü İstanbul'a gelerek sağlık kontrolünden geçecek ve Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenecek imza töreniyle kendisini 2 yıllığına siyah-beyazlılara bağlayacak imzayı atacak.

KAYNAK

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı Ricardo Quaresma, salı günü İstanbul'a gelecek. (NTV Spor)

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Beşiktaş taraftar grubu Çarşı Twitter hesabından, 21 Temmuz Salı günü İstanbul'a gelmesi beklenen Ricardo Quaresma'ya yapacakları karşılamayı iptal ettiklerini açıkladı.

Yapılan açıklamada, "Suruç'ta yaşanan katliamda yitirdiğimiz vatandaşlarımızın acıları yüreğimizi yakmıştır. Quaresma'nın havaalanı karşılaması iptal edilmiştir" ifadeleri kullanıldı.

ca.jpg

TRT SPOR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...