Quaresma Beşiktaş'a geri dönüyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mazruf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ricardo Quaresma'nın tekrar Beşiktaş'ta oynamasını ister misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    20
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Zamanında mehmet topuz Beşiktaş forması giyip ertesi gün fenerbahçeye gitti , Tolgay arslan bu sene trabzona gelip formayı giydi borsaya bildirildi ertesi gün Beşiktaşla imzaladı o yüzden belli olmaz hala diyorum oyuncudan hiçbir açıklama gelmedi daha kulubümde mutluyum dedi ve antrenmanlara devam ediyor hala...

O yuzden baskaninin sozlesme imzaladik dedigi klube degil, besiktasa gelir. :D

arruabarrena

Asistan
Reaksiyon puanı
13
bügün saat 15:00'da quaresma türkiye'ye gelecekmiş

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Zamanında mehmet topuz Beşiktaş forması giyip ertesi gün fenerbahçeye gitti , Tolgay arslan bu sene trabzona gelip formayı giydi borsaya bildirildi ertesi gün Beşiktaşla imzaladı o yüzden belli olmaz hala diyorum oyuncudan hiçbir açıklama gelmedi daha kulubümde mutluyum dedi ve antrenmanlara devam ediyor hala...
porto quaresma yı kadro dışı bıraktı q7'de türkiye ye gelirsem sadece beşiktaş a gelirim dedi
çünkü galatasaray ında q7 ye ilgisi olmuştu. türkiye ye gelmezsse yani beşiktaşa sporting lizbon a gidicekmiş

shapeww

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bügün saat 15:00'da quaresma türkiye'ye gelecekmiş

porto quaresma yı kadro dışı bıraktı q7'de türkiye ye gelirsem sadece beşiktaş a gelirim dedi
çünkü galatasaray ında q7 ye ilgisi olmuştu. türkiye ye gelmezsse yani beşiktaşa sporting lizbon a gidicekmiş
Yonetim istemiyor ki kardesim sorun orda q7 nin kadro disi birakilsa ne olucak. Yonetim kesinlikle almaz bosa verilcek para yok tribune oynama devri kapandi dedi

arruabarrena

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Yonetim istemiyor ki kardesim sorun orda q7 nin kadro disi birakilsa ne olucak. Yonetim kesinlikle almaz bosa verilcek para yok tribune oynama devri kapandi dedi
bir yöneticiyle çekilmiş fotoğrafı var senelik 1.5 milyon alacak kulağa çok gelebilir ama çok değil 2 sene önce hugo almeida 2.5 milyon euro garanti para alıyordu.

shapeww

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir yöneticiyle çekilmiş fotoğrafı var senelik 1.5 milyon alacak kulağa çok gelebilir ama çok değil 2 sene önce hugo almeida 2.5 milyon euro garanti para alıyordu.
Bonservs isdemez se takim geleblr velki yonetimin isine glir baktlr kmseyi alamiorlr boyle yirtim dms

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
16.00'da Fikret Orman'ın basın toplantısı var. Öğreneceğiz gerçekleri.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
NTVSpor Canlı Yayın - NTVSpor.net
http://www.trt.net.tr/Anasayfa/canli.aspx?y=tv&k=trtspor

Ntv Spor'da başladı

Fikret Orman:

Van Persie ile uzun süredir görüşüyoruz.. Van Persie'ye teklifimizi yaptık..Kararı oyuncu verecek..

Biz ilk teklif yaptığımızda Fenerbahçe devrede değildi. Fenerbahçe sonradan devreye girdi. Demba Ba gitmeden önce görüşmelere başladık.

Fikret Orman: Quaresma Beşiktaş'a geri dönmek istiyor.

Quaresma şartlarımıza - malî ve disiplin- uyarsa transfer edebiliriz.

"Quaresma Vodafone Arena'ya çıkmayı çok istiyor. Gerekli fedakarlıkları gösterdiği takdirde olabilir."

"Gerçekleşebilir. O yolda bir ilerleme var."

"Taraftarın isteğine kayıtsız kalmak istemeyiz. Fakat Vodafone Arena'ya çıkmak fedakarlık gerektirir."

"Q7 ilk geldiğinde kendisini kulüpten büyük görüyordu..Artık öyle değil.."

"Karakter bakımından bir sorun olsa o yıl sözleşmeyi uzatması için teklifte bulunmazdık. Mali şartlarımıza uymadı, gönderdik."

"Quaresma, Porto'da 700-800 bin Euro'ya değil; yıllık 1,3 milyon Euro'ya oynuyor."

"20 Temmuz'a kadar yeni transferler büyük ihtimal aramıza katılır."

[video=youtube;Q2eLQ93Xk2c]https://www.youtube.com/watch?v=Q2eLQ93Xk2c[/video]

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Muhabir: "Van Persie için önerdiğiniz rakamları verebilir misiniz?"
Fikret Orman: "Veremem"

:lol:

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Q7 transferi için ben olmaz diye diye düşünüyordum ama Başkan'ın açıklamalarına bakarsak transfer olacak gibi. Bakalım hayırlısı olsun.

Aklı başında bir Quaresma'yı herkes takımında görmek ister. Güzel bir sözleşme ile gayet yararlı olur. :)

shapeww

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Q7 transferi için ben olmaz diye diye düşünüyordum ama Başkan'ın açıklamalarına bakarsak transfer olacak gibi. Bakalım hayırlısı olsun.

Aklı başında bir Quaresma'yı herkes takımında görmek ister. Güzel bir sözleşme ile gayet yararlı olur. :)
Valla benimde hic umudum yoktu imzalar ise yaramis herhalde :) Fener Derbilerinde attigi calimlari ozledim. En azindan zevk aliriz :D

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Beşiktaş, Quaresma ile her konuda anlaştı.. Şenol Güneş "tamam" derse, Quaresma kampa katılacak.. (Fırat Günayer - TRT Spor)

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Şenol Güneş futbolcularımızı uçuracak bu sene inşallah. Trabzonspor'da, Bursaspor'da bunu gösterdi. Bitmiş denilen oyuncular sayesinde inanılmaz bir gelişim gösterdi.

Bekliyoruz bakalım.

shapeww

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şenol Güneş futbolcularımızı uçuracak bu sene inşallah. Trabzonspor'da, Bursaspor'da bunu gösterdi. Bitmiş denilen oyuncular sayesinde inanılmaz bir gelişim gösterdi.

Bekliyoruz bakalım.
Olcay veli oguz mustafa bunlarin gitmesi gerekti mutlaka bakalim ne olucak

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Şenol Güneş şu an LİG TV'de.

Video

“Quaresma’nın futbolu ile ilgili kanaatlerimi söylemem doğrudur ama diğer konularla ilgili bir şeyler söylemem doğru değil. Çok yetenekli, verimli, dünya çapında bir isim. Taraftar seviyor. Teknik anlamda, ekonomik anlamda ve davranışları hakkında bir şey söyleyemem. Onu konuşacağız. Biz fikrimizi söyleriz. Başkan da gereğini yapar. Önceliğimiz defans ve forvet. Ondan sonra duruma bakılır. Beşiktaş için en ideal olan kişi alınır. Gelişmeler var, neticeleri bekliyoruz. Elimizdeki oyuncuları da değerlendireceğiz. Müsabaka olsa görme şansımız olacaktı. Şu anda herkes çalışıyor. Transfer her zaman olacak bir şey. Acil olanlar Demba Ba’nın gitmesiyle forvet. Diğeri de defansta.”

Transfer bitmeden konuşunca olmadığında ortada kalıyorsun. Önemli olan teknik, ekonomik şartlar. Quaresma da bunlardan biri. Olabilir, olmaz demem, yüzde yüz olur da demem”

Haber1903

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Gelmesin. Hak etmiyor bizim lig Quaresma'yı.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Büyük ihtimal Quaresma yerine Balazs Dzsudzsak gelecek.

Beşiktaş, Balazs Dzsudzsak transferinde sona geldi.Macar oyuncu kısa süre içinde siyah-beyazlı formayı giyebilir.

Beşiktaşlı yetkililer şu sıralarda Budapeşte'de, Balazs Dzsudzsak ile toplantı halinde. @DiMarzio)(@Medya Beşiktaş)
Demba Ba için yapılan kronik sakat açıklaması gibi Quaresma isminin de bu transfer için söylendiğini düşünüyorum.

Tabii şu da var. Gökhan Töre'nin satılmasına karar verilmişse ikisi birden de gelebilir.

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Taraftar çıldırmış durumda. Q7 yerine başka adam alırlarsa olası bir kötü gidişatta statta küfür yemeye hazır olsunlar.

Bu riske giremezler bence.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Porto, Ricardo Quaresma için 2 milyon Euro istedi.

Yeniden Beşiktaş forması giymeye hazırlanan Quaresma için siyah beyazlı kulüp Porto ile masaya oturdu. Portekiz ekibi 31 yaşındaki oyuncunun bonservisini 2 milyon Euro olarak belirledi. Siyah beyazlılar ise 1.2 milyon euro'luk resmi teklifte bulundu.

Porto, Beşiktaş yönetimine 15 Temmuz'a kadar cevap verecek. Ricardo Quaresma ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Portekiz ekibi, 1.2 milyon Euro'yu kabul etmesi durumunda transfer gerçekleşecek.

NTV Spor

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Olacakları söyleyeyim.

Fikret 1.2 milyondan bir kuruş fazla vermeyecek. Porto 1.2'yi kabul etmeyecek ve 2 milyonda diretecek.

Fikret Q7'ye, 800.000 Euro olan farkı sen karşıla diyecek....

Sonrası muamma...

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
başka yıldız alabilecekleri yok o yuzden Q7 gelsin derim ben .....

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Şenol Güneş: "Benim için bir oyuncu değil takım değerlidir. Quaresma kararı yönetimdedir. Alınırsa, oyuncuya hayır demem."

"Eğer kulüple ilgili daha önceden yaşanan sorunları yoksa Quaresma'nın başımızın üzerinde yeri var."

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Ricardo Quaresma Beşiktaş'ta

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Ricardo Quaresma'yı kadrosuna kattı.

Quaresma'nın "Türkiye'de sadece Beşiktaş'ta oynarım" açıklamasını ilk duyuran ve bir ölçüde transferin yolunu açan Portekiz gazetesi DN Desporto, yıldız oyuncunun Beşiktaş'a transferinin tamamlandığını açıkladı.

Haberde Porto kulübünün de Beşiktaş ile anlaştığı belirtilirken Quaresma'nın önümüzdeki saatlerde Türkiye'ye seyahat edeceği iddia edildi. (FutbolArena)

Ricardo Quaresma certo no Besiktas - Desporto - DN

arruabarrena

Asistan
Reaksiyon puanı
13
tamam eyvallah q7 gelirde q7 forvet değil onun işi asist yapmak veya frikikten gol atmak
forvete iyi birini alamazsak remy remy deyip rvp ile ilgilenip mario gomez e hayır deyip n'doye yi alırsan ne statta insan bulursun ne de stattan gelir elde edebilirsin uyuma fiko bu taraftar yıldız bi forvet olmadan susmaz hayır madem alamıcaksın demba ba yı niye satıyorsun
bak fenere nani geldi,rvp,fernandao,şener,fabiano
geçen sene derbiler hariç fb nin seyirci rekoru 30 bin küsür dü şimdi en azı o kadar olacak ilk kez kutluyorum aziz yıldıvım ve tevvaneo yu helal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...