Q7 ve Çetesi İstanbul'da

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jungeman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Taraftarlarımız Yeni Transferlerimizi Coşkuyla Karşıladı

Simao Sabrosa, Hugo Almeida ve Manuel Fernandes İstanbul'a geldi. Taraftarlarımız, yeni transferlerimizi büyük bir coşkuyla ve tezahüratlarla karşıladı.

Yeni transferlerimiz, Futbol Komitesi Üyemiz Cengiz Zülfikaroğlu ve dünyaca ünlü Portekizli yıldız futbolcumuz Quaresma ile birlikte özel bir uçakla İstanbul'a geldi. Futbol Komitesi Başkanı ve Asbaşkanımız Serdal Adalı, futbolcularımızı havalimanında karşıladı. Sabrosa, Almeida ve Fernandes, gri renkli yeni formalarımızı giydi.

Portekiz'in başkenti Lizbon'daki olumsuz hava şartları nedeniyle 2 saat rötarlı olarak gelen oyuncularımızı karşılamak için havalimanına gelen çok sayıda taraftarlarımız, coşkulu tezahüratlar ve sevgi gösterilerinde bulundu.

Hugo Almeida, "Taraftarların bu coşkusundan ben de çok heyecanlandım. Onlara mutluluk hediye etmek istiyorum" dedi.

Atatürk Havalimanı'nda toplanan taraftarlarımızın coşkulu sevinçlerinden bir hayli etkilenen Simao Sabrosa, Hugo Almeida ve Manuel Fernandes, alandan ayrılarak konaklayacakları otele gitti.

Yeni transferlerimiz Simao ve Almeida, Pazartesi günü sabah saatlerinde Acıbadem Maslak hastanesinde sağlık kontrolünden geçecek.

medya.php

medya.php

KAYNAK

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...