Simao ve Almeida Beşiktaş'ta

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Avrupada üst turu garantilememiz, bu oyuncularla üst tura çıkmamız, taraftarın Schuster'i kimseye yedirmemesi ve ona güvenmesi, Schuster'in seneye kalacak olması, asıl Beşiktaş'ın o zaman olacağını hatırlamak gerekir. Ama yine de ligden de umudun kesilmemesinin gerektiğini düşünüyorum.

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
eğer 2. devre 17 maçta 17 yaparsak şampiyon oluruz trabzonun mutlaka bir yerde düşüşü olucaktır

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Simao oynuyormu az sonra haber1903'ta tweet atmistim haber1903 yonetmenine.

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
68
17 de 14 ile şampiyon olabiliriz. Derbiler kırılma maçları bence

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Rakip Teknik Direktörler...

Eskiden Q7 ve Guti yi tutun yeter...

Şimdi...
Sen Ricardo Andrade Quaresma Bernardo yu tutacaksın
Sen Manuel Henrique Tavares Fernandes i tutacaksın
Sen Hugo Miguel Pereira de Almeida yı tutacaksın
Sen Jose Maria Gutiérrez Hernández i tutacaksın
Sen Simão Pedro Fonseca Sabrosa yı tutacaksın

:D :D :D

Rakiplerin artık tek bir yolu kaldı KASAPLIK Yapmak...

Ne yazık ki Ligimiz Kasap dolu...

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Beşiktaş'ın Ocak ayında düşündüğü isimlerin ardından Beşiktaş taraftarlarının merakla beklediği Uefa Avrupa Liginde oynayacabilecekler mi? sorusuna Beşiktaş Kulübü Hukuk İşlerinden Sorumlu Üyesi Ahmet Akpınar, HABER1903'e Beşiktaş taraftarları için açıklama yaptı.
Akpınar yaptığı açıklamada;
'' Ocak ayında transfer edilen her futbolcu Uefa Avrupa Liginde oynayabilir. Çünkü Uefa Avrupa Liginde Ocak ayında grup maçlarından elemeye geçecektir. Yani bir statü değişikliği olmuştur. Bundan dolayı Ocak ayında gelecek futbolcular Uefa Avrupa Liginde forma giyebilecek'' diyerek sözlerini tamamladı.
HABER1903 -
Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak Gösterilmeden kullanılamaz.

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
beşiktaş ligde başarılı olamazsa bile bu transferlerden forma satışı olsun, reklam gelirlerinden olduğu kazancağı para çok büyük bir fenerbahçeli olarak hayırlı uğurlu olsun dyorum daha ne diyeyim, bizim başkan iyi bir tanınmış yıldız transfer etsede bzde onun formalarını alıp klübe destek olsak ama nerde...

origami__1988

Profesör
Reaksiyon puanı
17
abi almeida neyse de simao nasıl geldi ya. Gerçekten çok ama çok şaşırdım. Çok büyük oyuncu çünkü. Oynadığı takımda beşiktaştan iyi bir takım, aynı şekilde fernandes de öyle. Seneler önce bu adamlar türkiyeye gelmez diyorduk şimdi ise...

Schuster, Guti ve q7 nin katkısı çok büyük.

Portekiz milli takımının 4 atlısı ricardo QUARESMA, manuel FERNANDES, SIMAO Sabrosa ve hugo AlMEIDA BEŞİKTAŞTA! Yıldırım demirören yeter :):):)

Teşekkürler BEŞİKTAŞ. Bize yıldızları seyrettiriyorsun ya. Gerçekten teşekkürler.

Düzenleme: Sitede ir sorun mu var? neden anasayfada gösterilmiyor bu haber?

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Transferler UEFA Avrupa Ligi'nde forma giyebilecek mi?

Bugün Ahmet Akpınar ile yaptığımız röportajın ardından transferlerin Avrupa'da oynayabilme durumu hakkında çeşitli haberler medyaya yansıdı. Medyada yansıyan bu haberler taraftarın kafasında bir bilmece durumu oluşturdu. Yaptığımız araştırmaya göre Beşiktaş'ın bugün İstanbul'a getirdiği Manuel Fernandes ve Borsaya bildirdiği Simao ve Almeida üçlüsünün Avrupa Ligi'nde oynaması ile ilgili bilmeceyi çözüyoruz.

UEFA talimatlarına göre bir takımın üç tane oyuncu değişikliği hakkı bulunuyor.

Transferlerin oynaması için iki kriter mevcut.

Birincisi; Listeye dahil edilecek oyuncuların daha önce UEFA Avrupa Ligi gruplarında mücadele etmemiş takımlarda forma giymiş olması gerekiyor.

İkincisi; Avrupa Ligi dışında yani UEFA Şampiyonlar Ligi'nde forma giymiş futbolculardan yalnızca biri Avrupa Ligi maçlarında forma giyebiliyor.

Bu bilgiler ışığında Simao Sabrosa transferi gerçekleştiği takdirde Beşiktaş'ın Avrupa mücadelesinde forma giyemeyecek.

Almeida ve Manuel Fernandes Şampiyonlar Ligi'nde forma giydikleri için bu oyunculardan sadece biri Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi mücadelelerinde tercih edilebilecek.

- HABER1903 -

--------
Karışık bir durum :D

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Bari o zaman bu transferler ligde işe yarasalar. :)

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Arkadaş bu nasıl iş anlamıyorum. Valla iyi transfer yapıyor bu Beşiktaş. Bilmediğimiz bir şey olmalı. :D :D Şüpheliyim hala.

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Çok değil 4 ay önce RENKLİ bir arkadaş İnternette Q7 yi beğenmemezlik yapacak ya şöyle bir yorum yapmış
q7 ye zaten laf yapmıyorum ben.. harika bir futbolcu.. ama diyorum ya simao kesiyor q7 yi
Eee şimdi Simao da Beşiktaş'ta buna ne diyeceksin :D

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
eziiikkk.jpg

peki ya buna nediyorsun elbruz :D :D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
ben galatasaraylıyım yanlıs anlamayinda kim kime yükleniyo. fenerbahcenin ligteki durumu belli sizin belli. öyle acinacak bi durumlari yok...

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
ben galatasaraylıyım yanlıs anlamayinda kim kime yükleniyo. fenerbahcenin ligteki durumu belli sizin belli. öyle acinacak bi durumlari yok...

Oy oy oy...

Geçenlerde OECD bir rapor hazırlamıştı...

Türk Öğrenciler OKUDUKLARINI ANLAMIYORLAR Diye...

Üstten başla verilen resimdeki yazıları da oku düşün sonra anlamaya çalış...

Fenerbahçe'ye acıyan yok...

Fenerbahçeli'nin yaptığı yorumun acınası durumu var...

Hem Tüm Fenerbahçeliler de değil... 1 kişi örnek verilmiş o 1 kişiye yorum yapılmış...

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Şu antu.comdakiler ayrı bir varlık zaten.Geçen uefa maçlarındaki yorumlara baktım adamlar bildiğin Beşiktaş düşmanı.
Bunlara gülemiyorum bile

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Oy oy oy...

Geçenlerde OECD bir rapor hazırlamıştı...

Türk Öğrenciler OKUDUKLARINI ANLAMIYORLAR Diye...

Üstten başla verilen resimdeki yazıları da oku düşün sonra anlamaya çalış...

Fenerbahçe'ye acıyan yok...

Fenerbahçeli'nin yaptığı yorumun acınası durumu var...

Hem Tüm Fenerbahçeliler de değil... 1 kişi örnek verilmiş o 1 kişiye yorum yapılmış...

Boyu değil, önemli olan işlevi diye bir genelleme duymadın mı sen? :D :D

Önemli olan yıldız transfer etmek değil, takım içinde verim almak. Eyvallah güzel transferde durun bakalım sonuç ne olacak. İlkinde pek iyi olmadı, gördük. Şimdi bakacağız.

Hemen şampiyon mu oldunuz sanki, gerçekçi olalım.

Bir de takımlar arası saçma sapan düşmanlığı kınadığımı belirtmek isterim. Yapan varsa lütfen devam ettirmeyin.