Yardım pubg mobile facebook bağlantısı nasıl kaldırılır ?

mert._ks

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba, PUBG Mobile hesabıma 2019 yılında bir Facebook hesabı bağlamıştım fakat bu Facebook hesabı 2 yıl önce silindi, silinen Facebook hesabının bağlantısının nasıl kaldırabilirim acaba? Hiçbir yolunu bulamadım, eski Facebook hesabına hiçbir şekilde erişim sağlayamıyorum.

Reaksiyon puanı
446
Merhaba, PUBG Mobile hesabıma 2019 yılında bir Facebook hesabı bağlamıştım fakat bu Facebook hesabı 2 yıl önce silindi, silinen Facebook hesabının bağlantısının nasıl kaldırabilirim acaba? Hiçbir yolunu bulamadım, eski Facebook hesabına hiçbir şekilde erişim sağlayamıyorum.
PUBG Mobile ayarlarında hesabınızın bağlantısını kesme seçeneğini göreceksiniz ve Facebook'u seçin. Bağlantıyı kaldırmak için talimatlar sunuyor. İşlemi tamamladıktan sonra ana ekrana dönüp yeni bir Facebook'u seçerek bağlanırsanız ana hesabınızda eşlenmiş olur.

mert._ks

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
PUBG Mobile ayarlarında hesabınızın bağlantısını kesme seçeneğini göreceksiniz ve Facebook'u seçin. Bağlantıyı kaldırmak için talimatlar sunuyor. İşlemi tamamladıktan sonra ana ekrana dönüp yeni bir Facebook'u seçerek bağlanırsanız ana hesabınızda eşlenmiş olur.
Hocam kusura bakma ben bulamadım tam olarak nereden bağlantıyı kesiyoruz ? Mail bağlantısını kesebiliyorum ama Facebook bağlantısını kesmeyi bulamıyorum.

Reaksiyon puanı
446
Hocam kusura bakma ben bulamadım tam olarak nereden bağlantıyı kesiyoruz ? Mail bağlantısını kesebiliyorum ama Facebook bağlantısını kesmeyi bulamıyorum.
Oyunu açın ve Ayarlar menüsüne gidin. Ayarlar genellikle sağ üst köşede veya ana menüde bulunur.
Ayarlar menüsünde, “Hesap” veya “Hesap Yönetimi” gibi bir seçenek arayın ve ona dokunun.
“Hesap Bağla” veya benzer bir seçenek arayın ve ona dokunun. Bu seçenek, mevcut bağlı Facebook hesabınızı gösterir.
Bağlı Facebook hesabınızı kaldırmak için “Hesabı Kaldır” veya benzer bir seçeneği seçin. Bu seçenek, Facebook bağlantısını koparmanıza izin verir.
Bir onay isteği alabilirsiniz. Devam etmek istediğinizi doğrulamak için “Evet” veya “Onayla” gibi bir seçeneği seçin.
Facebook bağlantısı başarıyla kaldırıldıysa, oyun sizi tekrar giriş yapmanız için yönlendirecektir. Farklı bir hesapla giriş yapmak veya mevcut bir hesapla yeniden bağlantı kurmak isteyip istemediğinizi seçebilirsiniz.

çetin06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim ayarlar -hesap-hesap yönetimi orda bağlı hesapları göreceksin hesabı kaldır seçeneğinden işlem sağlayabilirsin eğer yine kaldırılmıyorsa teknoloji destek hattı var internetten buldum bende ordan destek aldım ararsan destek verirler.