Pubg ile pubg lite arasındaki fark nedir?

CCD

Asistan
Reaksiyon puanı
217
haklı olmak değil işte benim derdim. asşlında böyle bi sorunla karşılaşan olursa ekran görüntüsü çekip bana atsınlar. adminlere vereyim diyorum biraz da. bu sayede bu sorunu çözdürebiliriz. çünkü cidden sorun var. abi adam 6 kurşunla ölmedi bana tık tık bitirdi beni. böyle oyun mu olur? bunu çözdürelim yoksa cidden keyif diye bi şey kalmadı.
Hangi adminlere ileteceksiniz ?

yolgezer74

Doçent
Reaksiyon puanı
159
Hangi adminlere ileteceksiniz ?
buranın değil. oyunu adminleri ile konuşuyoruz. şu anda bi kaç foto video atıldı. farklı oyunculardan.
bulabildiğim kadar atayım. çünkü cidden bi sıkıntı var. bazı oyuncular bi türlü ölmek bilmiyo. yani daha dün kafaya 5 m4 mermisi yiyip ölmeyen birine denk geldim.
son güncellemelerdeki paket loss sorunları üzerine eğilmelerinin nedeni de bu. eğer paket lossdan dolayı ölmüyorlarsa bi aya düzelir büyük ihtimal yok hile varsa-pubg steam ın ilk versiyonlarında olduğu gibi- bi sorun var demektir. çünkü adma benden 5 mermi yedi. eğildi kalktı arka arkaya 4 mermi atıp aldı beni.

CCD

Asistan
Reaksiyon puanı
217
buranın değil. oyunu adminleri ile konuşuyoruz. şu anda bi kaç foto video atıldı. farklı oyunculardan.
bulabildiğim kadar atayım. çünkü cidden bi sıkıntı var. bazı oyuncular bi türlü ölmek bilmiyo. yani daha dün kafaya 5 m4 mermisi yiyip ölmeyen birine denk geldim.
son güncellemelerdeki paket loss sorunları üzerine eğilmelerinin nedeni de bu. eğer paket lossdan dolayı ölmüyorlarsa bi aya düzelir büyük ihtimal yok hile varsa-pubg steam ın ilk versiyonlarında olduğu gibi- bi sorun var demektir. çünkü adma benden 5 mermi yedi. eğildi kalktı arka arkaya 4 mermi atıp aldı beni.
Tabii ki buranın adminlerinden bahsetmediğinizi anladım. Sadece gülmemin sebebi kimse sizin sesinizi duymaz.

yolgezer74

Doçent
Reaksiyon puanı
159
Tabii ki buranın adminlerinden bahsetmediğinizi anladım. Sadece gülmemin sebebi kimse sizin sesinizi duymaz.
duyuldu canım duyuldu merak etme. 4 5 oyuncu şikayetledik. devamı da geliyo. sadece bizim sesimiz çıkmaz duyulmaz kafasında olmazsanız, bu tür bi şey yakalar da fotolarını videolarını adminlere atarsanız bakılır. ama az medeni cesaret lazım.

CCD

Asistan
Reaksiyon puanı
217
duyuldu canım duyuldu merak etme. 4 5 oyuncu şikayetledik. devamı da geliyo. sadece bizim sesimiz çıkmaz duyulmaz kafasında olmazsanız, bu tür bi şey yakalar da fotolarını videolarını adminlere atarsanız bakılır. ama az medeni cesaret lazım.
Güzel?Medeni cesaretten kastınız?

yolgezer74

Doçent
Reaksiyon puanı
159
Güzel?Medeni cesaretten kastınız?
işte beni sallamazları bırakıcaksın. sen sesini duyur, aynı soruu yaşayan birilerini bul bak bunlar da yaşıyor de. eninde sonunda biri duyar.
çünkü bu oyun admin ilgisizliğpinden bu noktaya geldi biraz. şu anda sesimizi duyurursak bi toparlanır belki. he toparlanmazsa da oyun kaybolur gider.
yani işin sonunda bi şey kaybetmeyeceğiz ama kazanırsak da oyunun keyfini süreceğiz.
ama bunun için az bi uğraşıcak kanıt toplayıp sorunu göstericeksin. en olmadı misal crash çıktığında bunu bile nasıl olsa bakmazlar diyip göndermyen kişiler var. biz gönderdik. bsod sorunu 2 günde düzeltildi.
ayrıca konu ile alakasız ama lenovo laptoplarda 2 defa driver sorunu yaşadım. bi keresinde kendi netbook umda bi kere de başka müşteride. lenovoya ulaştım. derdimi anlattım. 1 ay içinde driverler güncellendi. müşteri laptopu ile uğraşmadım:D
yani istenince oluyo.

• Beğen
Reactions: CCD