Pubg ile pubg lite arasındaki fark nedir?

drocco

Profesör
Reaksiyon puanı
991
Gerçekten bilmiyorum öğrenmek amaçlı soruyorum sırayla
Pubg
Pubg lite
Pubg mobile
Pubg emulatör
Bunların arasındaki fark nedir. Yani hepsi aynı Server da mı oynuyor nasıl oluyor bu konuda bilgisi olan var mı?

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,193
Öncelikle şöyle açıklayayım.
PUBG Steam
PUBG Lite ve
PUBG Mobile
Piyasada bu 3 oyun bulunmakta. (Mobile Lite var da onu boşver :D)
Üçü de tamamen birbirinden farklı oyunlar. Sunucusu mekanikleri oyuncu kitlesi kampanyaları etkinlikleri her şeyiyle birbirinden bağımsız oyunlar.

Mesela Mobile bu türlerden en kolayı diyebiliriz. Karakter hareketleri silahların tepmelerine v.s. oldukça basittir.
Mobile'ı emülatörden oynayanlar ise yine emülatör ile oynayan oyuncularla oyuna girerler bu detay çok karıştırılıyor.

Lite Mobile'a göre bı kaç tık daha zor bir oyun. Karakter hareketleri silah tepmesi v.s. tamamen farklı ve daha zor. PUBG Steamden farkı aşağı yukarı böyle fakat Lite'ın piyasa da olma sebebi düşük sistemli PC ler için. Grafik konusuna daha zayıf.

PUBG Steam ise saydığımız bu 3 oyunun babası da diyebiliriz.
Tamamen gerçekçi mekanikler ve daha detaylı grafikleri bizlere sunuyor.

Olay tamamen çok daha fazla oyuncu kitlesine ulaşmaktan ibaret.
Saydığım 3 oyunda birbirinden kısmen bağımsızdır yani PUBG Steam ile oyuna giriş yapan bir kimse PUBG Mobile 'a giriş yapan bir kullanıcı ile asla eşleşmez. Lite da buna dahil.

Özgür Ç..

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,465
Steam pubg: eğlencesine oynayanların hile kesin hile a*k çocuğu dediği. Üstüne odaklanıp oynamaya çalışanların hadilen dediği. Rakebetci oynayanları çıldırtan. Pusu kuranların sıfır ses ile 5, 10dk durduğu. Mobile veye lite oynayanların aynı sanarak girdiği, adam göremeden geri lobiye döndüğü bir oyundur.

Screenshot_20191224-151624~2.png

Son düzenleme:

drocco

Profesör
Reaksiyon puanı
991
Öncelikle şöyle açıklayayım.
PUBG Steam
PUBG Lite ve
PUBG Mobile
Piyasada bu 3 oyun bulunmakta. (Mobile Lite var da onu boşver :D)
Üçü de tamamen birbirinden farklı oyunlar. Sunucusu mekanikleri oyuncu kitlesi kampanyaları etkinlikleri her şeyiyle birbirinden bağımsız oyunlar.

Mesela Mobile bu türlerden en kolayı diyebiliriz. Karakter hareketleri silahların tepmelerine v.s. oldukça basittir.
Mobile'ı emülatörden oynayanlar ise yine emülatör ile oynayan oyuncularla oyuna girerler bu detay çok karıştırılıyor.

Lite Mobile'a göre bı kaç tık daha zor bir oyun. Karakter hareketleri silah tepmesi v.s. tamamen farklı ve daha zor. PUBG Steamden farkı aşağı yukarı böyle fakat Lite'ın piyasa da olma sebebi düşük sistemli PC ler için. Grafik konusuna daha zayıf.

PUBG Steam ise saydığımız bu 3 oyunun babası da diyebiliriz.
Tamamen gerçekçi mekanikler ve daha detaylı grafikleri bizlere sunuyor.

Olay tamamen çok daha fazla oyuncu kitlesine ulaşmaktan ibaret.
Saydığım 3 oyunda birbirinden kısmen bağımsızdır yani PUBG Steam ile oyuna giriş yapan bir kimse PUBG Mobile 'a giriş yapan bir kullanıcı ile asla eşleşmez. Lite da buna dahil.
Pubg steam paralı bide sanırım. Pubg lite ücretsiz herhalde?

yolgezer74

Doçent
Reaksiyon puanı
159
pubg steam h1z1 türünde başlayan br modunun en kemik oyunu oldu. daha iyi mekanik ve grafiklerine rağmen adam gibi yönetilmeyen roe gibi oyunları ezip geçmiştir.
mobile telefon modudur. aynı motorla yapılmış daha ufakve eğlenceli, oynayıştan çok skin ve atraksiyonun geçtiği bi oyundur. rekabet istiyorsan çatışayım diyorsan çok bi şey bekleme.
mobile lite diye bi versiyon da mobile olsa da çok ağır olan pubg mobile yi 60 fps de oynayamayan telefonlar için yazılmış bi oyun idi. çok tutmadı sanırım. halaa emekleme aşamasında.
pubg desktop lite ya da pubg lite ise içlerinde en mazlumudur.
oyunu adam edemeden para kazanma peşine düşen pubg yönetimi, oyuna 3 kuruş veren kişilere daha iyi imkanlar sunuyo, hile bile yapsalar baya bi göz yumuyo, banlamıyo. skini de adam gibi sunmuyo. yani hani mobile gibi skin neyin güzel olsa, pubg steam gibi ya da mobile gibi kış ürünleri ekim bitmeden gelse anlarım ama aralığın ortasında gelen bugüncellemeler desem, 9 ayda bitmeyen alfa denemeleri desem, oyunu artık iyice leşleştirdi. şu anda oyunu oynayanların çoğu cidden hile. bunu ben demiyorum. çektiğim yayınları izleyen pubg adminleri dedi. binbir özür ve banlamalar yapılıyo. misal bi ara bitmeyen m4 mermisi vardı. adam 100 mermi atıyo. bug falan sandık ama cidden öyle. bildiğin adam sana 100 tane mermi atıyo kafayı çıkarmana izin vermiyo. ha bi de ölmeyen adm mevzuu çıktı. bunu da işte para veren adamlarda görüyoruz. adam ne yıkılmak biliyo ne ölmek. scar ile 20 metreden yarım şarjörü admın kafasına topladım. adam döndü tek vuruşta benim karakteri yıktı. ya da ak ile spray esnasında 90 derece namluyu döndüren birine denk geldim. ölüm kamerasından izliyoruz. adamın canı diye bi şey yok. bildiğimiz 0. hani bug desek. ilk başlarda oluyordu ama cidden varmış. şu anda bunu inceliyorlar.
anlayacağınız işlemcinize güveniyorsanız emulator mobile kullanın en azından eğlenirsiniz. lite cidden oynanıcak gibi değil. en azından bu ölmeyen adam mevzuunu düzeltene kadar liteyi kimseye tavsiye etmiyorum. 5 kar98 1 kere mutant ile ölmeyen adam gördüm ben. hepsi de hs gitti.

Özgür Ç..

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,465
pubg steam h1z1 türünde başlayan br modunun en kemik oyunu oldu. daha iyi mekanik ve grafiklerine rağmen adam gibi yönetilmeyen roe gibi oyunları ezip geçmiştir.
mobile telefon modudur. aynı motorla yapılmış daha ufakve eğlenceli, oynayıştan çok skin ve atraksiyonun geçtiği bi oyundur. rekabet istiyorsan çatışayım diyorsan çok bi şey bekleme.
mobile lite diye bi versiyon da mobile olsa da çok ağır olan pubg mobile yi 60 fps de oynayamayan telefonlar için yazılmış bi oyun idi. çok tutmadı sanırım. halaa emekleme aşamasında.
oyunu adam edemeden para kazanma peşine düşen pubg yönetimi, oyuna 3 kuruş veren kişilere daha iyi imkanlar sunuyo, hile bile yapsalar baya bi göz yumuyo, banlamıyo. skini de adam gibi sunmuyo. yani hani mobile gibi skin neyin güzel olsa, pubg steam gibi ya da mobile gibi kış ürünleri ekim bitmeden gelse anlarım ama aralığın ortasında gelen bugüncellemeler desem, 9 ayda bitmeyen alfa denemeleri desem, oyunu artık iyice leşleştirdi. şu anda oyunu oynayanların çoğu cidden hile. bunu ben demiyorum. çektiğim yayınları izleyen pubg adminleri dedi. binbir özür ve banlamalar yapılıyo. misal bi ara bitmeyen m4 mermisi vardı. adam 100 mermi atıyo. bug falan sandık ama cidden öyle. bildiğin adam sana 100 tane mermi atıyo kafayı çıkarmana izin vermiyo. ha bi de ölmeyen adm mevzuu çıktı. bunu da işte para veren adamlarda görüyoruz. adam ne yıkılmak biliyo ne ölmek. scar ile 20 metreden yarım şarjörü admın kafasına topladım. adam döndü tek vuruşta benim karakteri yıktı. ya da ak ile spray esnasında 90 derece namluyu döndüren birine denk geldim. ölüm kamerasından izliyoruz. adamın canı diye bi şey yok. bildiğimiz 0. hani bug desek. ilk başlarda oluyordu ama cidden varmış. şu anda bunu inceliyorlar.
anlayacağınız işlemcinize güveniyorsanız emulator mobile kullanın en azından eğlenirsiniz. lite cidden oynanıcak gibi değil. en azından bu ölmeyen adam mevzuunu düzeltene kadar liteyi kimseye tavsiye etmiyorum. 5 kar98 1 kere mutant ile ölmeyen adam gördüm ben. hepsi de hs gitti.
Lite bilemem eme gerçek pubg'de hile yok diyecek kadar az 800 saate yaklaşıyorum ve bir defa hile gördüm hile diyenlerin hepsi kolsuz kişilerden oluşuyor iyi oynayanları hile zannediyorlar yada gecikmeli Hasar geçişini bilmeyen cahiller oluyor hatta bunuda yukarıdaki yorumum da açık ama şakalı şekilde belirttim.

yolgezer74

Doçent
Reaksiyon puanı
159
Lite bilemem eme gerçek pubg'de hile yok diyecek kadar az 800 saate yaklaşıyorum ve bir defa hile gördüm hile diyenlerin hepsi kolsuz kişilerden oluşuyor hatta bunuda yukarıdaki yorumum da açık ama şakalı şekilde belirttim.
steamda hile yapoamazsın. easy anticheat yanindavac var. easy i çok sallayan yok ama vac yedin mi cidden yapışıyor steam.
litede cidden çok ağır var. ve ben de kendimi kolsuz gibi hissetmeye başladım. bunu da üstümden atayım diye şu anda miramar geldi mi win94 le adam almaya uğraşıyoru. düşün 200 metreden hs ile adam aldım geçen gezle :D
bi de litenin en büyük sorunu hile değil. teaming. banlanma korkusu olmadığı için aşırı teaming ile karşılaşıyoruz. duoda 8 kişi birleşip giriyorlar. o çok kötü. yani 2 ye 2 olsa herkesi alıyoruz ama karşında 2 kişi çatışırken yandan girip sadece sana odaklanıp, yolda sereserpe bana odak adama tek kurşun sıkmayan hergeleler yüzünden ölüyoruz.

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,193

Lite hakkında söylediklerinin tam tersini ben mobile için söylüyorum :D
Oyun baştan aşağı hile dolu bir zamanlar oynuyordum fakat işler iyice çığrından çıktı herkeste hile vardı.

Uzun zamandır Lite oynuyorum ama öyle herhangi bir hile mevzusuna hiç denk gelmedim. Bazı şüpheli ölümler var ama tam da hile denebilecek şeyler değil. Oyunun geliştirme mevzusu tıpkı bahsettiğin gibi mobile da 2 güne bir skin gelirken Lite'da adam akıllı hiç bir şey yok.

yolgezer74

Doçent
Reaksiyon puanı
159
Lite bilemem eme gerçek pubg'de hile yok diyecek kadar az 800 saate yaklaşıyorum ve bir defa hile gördüm hile diyenlerin hepsi kolsuz kişilerden oluşuyor iyi oynayanları hile zannediyorlar yada gecikmeli Hasar geçişini bilmeyen cahiller oluyor hatta bunuda yukarıdaki yorumum da açık ama şakalı şekilde belirttim.
ayrıca da o lafınız çok çocukça. dediğim gibi benim dediğim hileleri ben değil pubg adminleri hile bunlar diyor şu anda o hesaplar inceleme altında. dediğiniz doğru ise lite adminleri kolsuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lite hakkında söylediklerinin tam tersini ben mobile için söylüyorum :D
Oyun baştan aşağı hile dolu bir zamanlar oynuyordum fakat işler iyice çığrından çıktı herkeste hile vardı.

Uzun zamandır Lite oynuyorum ama öyle herhangi bir hile mevzusuna hiç denk gelmedim. Bazı şüpheli ölümler var ama tam da hile denebilecek şeyler değil. Oyunun geliştirme mevzusu tıpkı bahsettiğin gibi mobile da 2 güne bir skin gelirken Lite'da adam akıllı hiç bir şey yok.
çünkü anlamıyorsunuz. adam öyle çaktırmadan yapıyor ki.
anca adminler oyun kayıtlarını kontrol edince diyor bu herif şüpheli diye.

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,193
ayrıca da o lafınız çok çocukça. dediğim gibi benim dediğim hileleri ben değil pubg adminleri hile bunlar diyor şu anda o hesaplar inceleme altında. dediğiniz doğru ise lite adminleri kolsuz.

çünkü anlamıyorsunuz. adam öyle çaktırmadan yapıyor ki.
anca adminler oyun kayıtlarını kontrol edince diyor bu herif şüpheli diye.

Amatör değilim hile gibi bi durum söz konusu olsa anlarım.
Hatta geçtiğimiz günlerde şüphelendiğim bir oyuncuyu izledim kesinlikle şans faktörü ile oluyor bazı şeyler.

Varsa bile hiç ama hiç denk gelmedim... Fark etsem direkt olarak Shiftdelete.

yolgezer74

Doçent
Reaksiyon puanı
159
Amatör değilim hile gibi bi durum söz konusu olsa anlarım.
Hatta geçtiğimiz günlerde şüphelendiğim bir oyuncuyu izledim kesinlikle şans faktörü ile oluyor bazı şeyler.

Varsa bile hiç ama hiç denk gelmedim... Fark etsem direkt olarak Shiftdelete.
o zaman siz admini olun oyunun. dediğim gibi benim hile sgördüklerimin videosuna adminler de baktı ve şu anda o hesaplar komple inceleme altında. çünkü adamlar duvar içinden ya da mithrain gibi vuruş yapıyor. 400 metreden o şekilde bi atışın imkanı yok. ama en büyük sorun karakterlerin yıkılmaması. canları anormal bi şekilde yüksek. bizim karakter 2 ump ile yıkılıyo. adam bi şarjörle yıkılmıyo. 3 pompalı ile ölmeyen gördüm. bunların hepsi de şu anda şüpheli hesap olarak inceleniyo. geçen sanhookta biri vardı. adamı 9 kişi izliyordu. mk ile 200 metreden 6x spray attı adam. hani yapar. ama hepsi de hs gitti. herkesi 6 x spra ile kafadan aldı. hepsi de raporlamıştır.

Tekrar merhaba Yolgezer74 ,

Bu videoda belirtilen hesapları incelenmesi için yetkili ekibimize ilettim. En kısa sürede gerekli araştırmaları yapıp uygun yaptırımların uygulanacağından emin olabilirsiniz.

Bu tür oyuncular ve sorunlarla karşılaşmak zorunda kaldığınız için sizden bir kez daha özür dileriz.

PUBG LITE
---------------------------------------------
NOT JUST A GAME, THIS IS BATTLE ROYALE

lite admininden gelen mesaj.

yolgezer74

Doçent
Reaksiyon puanı
159
Kayıt alıyo musun? Merak ettim dediğin oyuncuları.
e arkadaşım admin nasılş bakıyor sanıyoırsun? ben yayın açıyorum.
şunu sormadınız mı hiç kendinize? tantınmış yayıncılar neden lite açmıyor?
bu soruyu tony montana ya sordular. adamın verdiği cevap
" o oyuna ben dayanamıyorum. siz nasıl dayanıyorsunuz, her şeyi bozuk. oyuncuların çoğu hile."
adam bunu dedi yayında. hala hile yok diyorsanız bence bi kere daha düşünmeniz lazım.

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,193
Yazdıklarımı tekrar okuyup hile yok gibi bir ifade kullanmadığımı fark edersin diye umuyorum.
Varsa bile ben denk gelmedim.
Yayıncı takip etmek gibi de bir huyum yoktur ki yayıncı olsam ben de lite oynamam.
Yayın açacak sistemim olsa direkt Steam üzerinden devam ederdim.

Özgür Ç..

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,465
Yazdıklarımı tekrar okuyup hile yok gibi bir ifade kullanmadığımı fark edersin diye umuyorum.
Yayıncı takip etmek gibi de bir huyum yoktur ki yayıncı olsam ben de lite oynamam.
Evet dediğim gibi böyle noop kişiler duvar Arkasına geçtiği halde nasıl vuruluyor bilmiyor ( gerçek pubg için konuşuyorum ama tüm pubg icin geçerli olması gerekiyor ) oyunda sadece bir kişi birinci olabiliyor aynı kişinin aynanda öldüğünü gördün mü tabiki de hayır bu hiç denk gelen bir olay değil oyun böyle işliyor mantık şu şimdi senin elinde kar98 var adamı izliyorsun o seni fark edip direk sıkıyor ama sende sıkmış bulunuyorsun o an kim önce sıktı ise hasar durumu öne göre değerlendiriliyor kimin hasarı daha büyük ve öldürücü ise onun hasarı geçiriliyor bu olay sürekli hesaplandığı için başkası size sıktığı an hesaplanıyor ve o anda sen duvar Arkasına geçmiş bulunuyorsun ve hasar orda veriliyor bunu bilmeyen kişiler hile diye ağlıyor onun için bilmediğiniz bir konuda fazla ileriye gitmeyin.

yolgezer74

Doçent
Reaksiyon puanı
159
Evet dediğim gibi böyle noop kişiler duvar Arkasına geçtiği halde nasıl vuruluyor bilmiyor ( gerçek pubg için konuşuyorum ama tüm pubg icin geçerli olması gerekiyor ) oyunda sadece bir kişi birinci olabiliyor aynı kişinin aynanda öldüğünü gördün mü tabiki de hayır bu hiç denk gelen bir olay değil oyun böyle işliyor mantık şu şimdi senin elinde kar98 var adamı izliyorsun o seni fark edip direk sıkıyor ama sende sıkmış bulunuyorsun o an kim önce sıktı ise hasar durumu öne göre değerlendiriliyor kimin hasarı daha büyük ve öldürücü ise onun hasarı geçiriliyor bu olay sürekli hesaplandığı için başkası size sıktığı an hesaplanıyor ve o anda sen duvar Arkasına geçmiş bulunuyorsun ve hasar orda veriliyor bunu bilmeyen kişiler hile diye ağlıyor onun için bilmediğiniz bir konuda fazla ileriye gitmeyin.
bilmediği konuda sallayan sensin. oyunun yöneticileri bunlar hile demiş daha gelmiş hile yok iyi oynayuan var diye ağlıyopn. adam iyi oynamıyor. vuramıuyorum demiyorum. kafan basmıyor çünkü. adam 5 defa hs ile ölmüyor. okumayı öğren de gel!daha kelimeyi bile düzgün yazamadan "noob" demek komik oluyor.
arkadaşım gel beni takip et diye yalvardım mı sana? okumayı nerden öğreniyorsunuz anlamıyorum.
ayrıca benim bahsettiğm konular direkt oyunun admini tarafından hile olarak adlandırılış.
duvar ardı değil adam kaya ardındanı geçtim. vurmak vuramamak da değil.
adam ölmüyo. sorun burda.ya bi bug var ya adamlar aşırı yüksek canla geliyor. ben tek kurşun ump ile giderken 5 defa kar98 le ölmemek nedir? bilmediğiniz konularda sallıyorsunuz.

yok arkadaş okumayı bilmeden, kelimede yayınlarıma bak diye görünce abone olmam diyenler nasıl bi kafada cidden merak ediyorum.

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,193
arkadaşım gel beni takip et diye yalvardım mı sana? okumayı nerden öğreniyorsunuz anlamıyorum.
ayrıca benim bahsettiğm konular direkt oyunun admini tarafından hile olarak adlandırılış.
duvar ardı değil adam kaya ardındanı geçtim. vurmak vuramamak da değil.
adam ölmüyo. sorun burda.ya bi bug var ya adamlar aşırı yüksek canla geliyor. ben tek kurşun ump ile giderken 5 defa kar98 le ölmemek nedir? bilmediğiniz konularda sallıyorsunuz.

Sen benim yazdıklarımı anladığına emin misin?

yolgezer74

Doçent
Reaksiyon puanı
159
Sen benim yazdıklarımı anladığına emin misin?
sen bi kendine bu soruyu sor istersen?
sana demişim ki hile var. sen kıvırdın. demedim diyon. üstüne toplandınız bi araya beni noob ilan etmeye çalıştınız. oysa ki ben sadece burda yazmıyorum. pubg lite yöneticileri ile irtibattayız. adamlar pek çok hesabı şu anda inceliyo. yine aynı hareketler tespit edilirse donanım banı yiyecekler. pek çok bugu da bulduk bildirdik. oyunda çökmeler vs vardı. onları da bildireceğimiz gün düzelttiler sağolsun. yani ben bi şeyi görüyor ve söylüyorsam boş konuşmuyorum. altından da bi şey çıkıyo.
herkesin kötü anı olur. bu gün leş gibioyun oynadık misal. ama dün 10 kille birinci de olduk. pek çok elde birinci opluyoruz. yani sorun oynayamamak değil.
sana videoları izle demişim. yok yayıncı abonesi olmam yok şunu yapmam diye başladın tribe.
eh kusura bakma da takipçi peşinde koşan birine mi benziyorum?
ben bu oyunu ilk çıktığı günden beri oynuyorum. her şeyini de biliyorum. her adam vurabileni iyi sanan bi kitle var. aha sen de onlardan birisin. ama bu oyunu bu kadar iyi oynayan adam mithrain ya da istediğin iyi admın karşısına getir. vereceği tepki aynı. "hile"
şu anda sadece mithrain in gözüktüğü, onun bile oynamayıp sadece arada maç yönettiği bi oyundan bahsediyoruz. kalkıpo buraya hileden öldüm, bugdan öldüm diyen adama noobsun diyorsunuz. bi siz ne dediğinizi anlayacak kabiliyette olsanız o kadarına kafanız bassa zaten bu densizler bu hileleri açıcak cesareti bulamaz.
ayrıca sadece hile değil. tekrar diyorum
AŞIRI BUG VAR! HEM DE DAYANILAMAYACAK DERECEDE. ADAM 5 KAR98 MERMİSİNİ KAFADAN YİYİP ÖLMÜYOR! böyle bi şeyin imkanı yok. 5 defa yıkılmış bi adamın canlanma süresi diye bi şey yok. üstüne adam arkadaşını kaldıracak yerde tutup takım arkadaşıma hs attı yine. bunu opyunun mekaniklerinde yeri yok. tabii siz bilmezsiniz. bi adam 5 defa yıkıldı mı o adamın canlandırman için anca 10 saniyen kalır. her yıkılışta süre kısalıyo çünkü. bu herif nasıl arkadaşı yıkılmışken hala benim takım arkadaşıma ateş etme cesareti gösteriyo? hadi gösterdi. arkadaşı neden ölmedi? işte bu bi bug. zaten en son ne oldu ise son attığım hs ile yıkılmadı da. 5 tane mermi ile de kask falan kalamaz. o kişinin ölmesi şart idi. ki bu daha tek örnek. mk14 ile 6x ile 200 metreden spray atıp 3 mermiyi arka arkaya kafama oturtan birine denk geldik dün. adamı 9 kişi izliyordu. bu herif bu kadar temiz oynasa bu adamı 9 kişi izlemez. bu kişiye öldüm diye de bana noob diyecek adam kusura bakmayın beyin namına ne taşıyor diye merakımı çekmekten başka bi işe yaramaz.

yolgezer74

Doçent
Reaksiyon puanı
159
Özet: Çok bir fark yok : D
var adminleri de olsun bu oyunu reklam eden editörleri olsun. oyundan zerre haberleri olmadığı için böyle oluyo.
oyunda aylarca vpn yasaktı. hala yasak sanırım. bunu da kimse söylemedi. uyarısızı hwid banı yedi çok kişi. cevap da yok.
meğersem oyun hala alfa sürümünde imiş. alffa sürümünde de vpn yasaktır. bunu kimse söylemediği için, uyarısız ban olduğu için dürüst oyuncuyu kaybetti. şu anda oyunda aimbotsuz çok az oyuncu var. gerçekten öyle. şimdi bi admin gelmiş. scorpion nickli bi arkadaş. o ilgileniyo. ve videoları inceliyor.
ek olarak. atarlanan ben değilim. artiz artiz yazılınca her hile var dendiğinde sen noobsun diyen biri çıkınca böyle oluyorum. o karşımdaki oyuncular o kadar iyi olsa 20 metreye tek tek m4 sıkmaz. ben 75 80 metreden seri atışla adam alıyorum. ama sırf hile olduğu için arkalamayı başarıyorlar.

CCD

Asistan
Reaksiyon puanı
217
var adminleri de olsun bu oyunu reklam eden editörleri olsun. oyundan zerre haberleri olmadığı için böyle oluyo.
oyunda aylarca vpn yasaktı. hala yasak sanırım. bunu da kimse söylemedi. uyarısızı hwid banı yedi çok kişi. cevap da yok.
meğersem oyun hala alfa sürümünde imiş. alffa sürümünde de vpn yasaktır. bunu kimse söylemediği için, uyarısız ban olduğu için dürüst oyuncuyu kaybetti. şu anda oyunda aimbotsuz çok az oyuncu var. gerçekten öyle. şimdi bi admin gelmiş. scorpion nickli bi arkadaş. o ilgileniyo. ve videoları inceliyor.
ek olarak. atarlanan ben değilim. artiz artiz yazılınca her hile var dendiğinde sen noobsun diyen biri çıkınca böyle oluyorum. o karşımdaki oyuncular o kadar iyi olsa 20 metreye tek tek m4 sıkmaz. ben 75 80 metreden seri atışla adam alıyorum. ama sırf hile olduğu için arkalamayı başarıyorlar.
İki oyunu da oynadım ve oyuncu gözüyle bakmadan söylüyorum: BİR FARK YOK!
Gerçekten ama gerçekten fark yok...
PUBG LITE ve PUBG arasında bariz bir fark yoktur. İkisi de oyundur. Bir oyunu bu kadar abartmaya gerek yok. İlla bir fark söylemek istiyorsan LITE'da bot sayısı fazla. Bu kadar. Oyunlarla kafanızı bu kadar bozmayın. Sadece tavsiye...

yolgezer74

Doçent
Reaksiyon puanı
159
İki oyunu da oynadım ve oyuncu gözüyle bakmadan söylüyorum: BİR FARK YOK!
Gerçekten ama gerçekten fark yok...
PUBG LITE ve PUBG arasında bariz bir fark yoktur. İkisi de oyundur. Bir oyunu bu kadar abartmaya gerek yok. İlla bir fark söylemek istiyorsan LITE'da bot sayısı fazla. Bu kadar. Oyunlarla kafanızı bu kadar bozmayın. Sadece tavsiye...
benim oyun değil oyunda karşıma geldiğinde oynayamayacak tiplerin burda noob demesi sinirimi bozuyo dostum. anladın mı?

CCD

Asistan
Reaksiyon puanı
217
benim oyun değil oyunda karşıma geldiğinde oynayamayacak tiplerin burda noob demesi sinirimi bozuyo dostum. anladın mı?
Anladım dostum. Kimse birbirini başkasından daha üstün göremez. Ayrıca noob olunca dünyamı yıkılıyor. Bu sadece oyun yani;)kapiş...

yolgezer74

Doçent
Reaksiyon puanı
159
Anladım dostum. Kimse birbirini başkasından daha üstün göremez. Ayrıca noob olunca dünyamı yıkılıyor. Bu sadece oyun yani;)kapiş...
dostum orası ayrı mevzuu. ama bi adma yarım şarjör boşalttığımda bu herif ölmüyor diye konuya yazınca noob diyorsan senin aklında bi sorun var derim. çünkü bu sorunu şu anda lite adminleri ile de konuşuyoruz. bi sorun olduğu açık ortada. ayık olun diyorum sadece. bi sıkıntı var oyunda.

CCD

Asistan
Reaksiyon puanı
217
dostum orası ayrı mevzuu. ama bi adma yarım şarjör boşalttığımda bu herif ölmüyor diye konuya yazınca noob diyorsan senin aklında bi sorun var derim. çünkü bu sorunu şu anda lite adminleri ile de konuşuyoruz. bi sorun olduğu açık ortada. ayık olun diyorum sadece. bi sıkıntı var oyunda.
Orasını ben bilmem... Oyuncularla konuşun... Bana istediğiniz zaman donanımlar ve vb. hakkında danışabilirsiniz. Çok oyun oynamıyorum ben. Ama dediklerinde haklısın.

yolgezer74

Doçent
Reaksiyon puanı
159
Orasını ben bilmem... Oyuncularla konuşun... Bana istediğiniz zaman donanımlar ve vb. hakkında danışabilirsiniz. Çok oyun oynamıyorum ben. Ama dediklerinde haklısın.
haklı olmak değil işte benim derdim. asşlında böyle bi sorunla karşılaşan olursa ekran görüntüsü çekip bana atsınlar. adminlere vereyim diyorum biraz da. bu sayede bu sorunu çözdürebiliriz. çünkü cidden sorun var. abi adam 6 kurşunla ölmedi bana tık tık bitirdi beni. böyle oyun mu olur? bunu çözdürelim yoksa cidden keyif diye bi şey kalmadı.