PTTCELL'e geçmeyi düşünüyorum. Kullananlar kişilere sorum olacak.

Causative

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,

Başlıkta belirtiğim gibi PTTCELL'e geçmeyi düşünüyorum. Faturalı 14'lük tarifeyi beğendim.
Kullanan arkadaşlara sorularım olacak.

- İnternet hızı nasıl? Yani rahatca sosyal medyada ve internette gezinebilıyor musunuz?
- İnternette ki şikayetlere bir göz attım. Bazılarına süpriz fatura gelmiş. Forumda kullanan kişilere geldi mi? (http://www.sikayetvar.com/firma/detay/pttcell)
- Birde yıllık sim kart ucreti var mı? Şikayetlerde bazı kişilere yıllık 50 TL hat ücreti gelmiş. (12 aya bölünmüş şekilde) Kulananlara geldi mi acaba?

Not: VODAFONE'DAN GEÇİYORUM

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Arkadaşım kullanıyor. 250 megabayttan sonra hız düştüğü için sadece whatsapp vs sağlıklı kullanabiliyor.

Çok fazla konuşmayan biriysen gayet uygun bi paket. Avea kalitesiyle tabi ki.

xtrem06

Top-notch Сasual Dating - ****** *****
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
250 mb den sonra eziyet

bldoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Avea en ucuz kampanyaların olduğu operatördür avea da aldığın paketi türkcell iki katına satıyor sen bi düşün çekmiyor dedikleri falan hikaye kulanan tanıdıklarım var çok memnunlar.

oktay1910

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar ben pttcell hattı asus zenfone 5 telefonum için kendim makasla kestim taktım biraz kısa geldi fazla kesmişim kart yuvadan çıkmıyor :D ama çalışıyor pttcell hat ??

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Her ayın 26 ile 27 bağlayan gece internetten 4 - 5 mbit hızlarda net 15 gb indiriyordum. Her ay yapınca fark ettiler galiba, şimdi ise 3 ile 5 gb indirebiliyorum. Sonrasında ise hızım 64kb düşüyor. Geri kalanını önemsemiyorum. Kullanan var ise desin ama gece 24 den sonra yapın.