PTT takip kodumu göndermedi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MG4446
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MG4446

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,257
Yurtdışından gelen ürünüm 3 gün önce ptt kargoya verilmiş ama ptt ne mailime ne telefonuma takip kodunu göndermedi. Bugün ptt ye gidip kargomu sorgulayacağımı söyledim takip kodunu istedi ( bendeki kod yurtdisindan ptt ye verilene kadar olan kismi gosteriyor) onu verdim. Hayir bu degil dedi. Ptt bana kod vermedi diyorum adam ne dinliyor ne cevap veriyor deli etti beni. Ne yapayım?

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,648
Aldığın ürün takipsiz kargo olduğu için yurt içinde takip edemezsin. 17track veya cainaio üzerinden aliexpressin verdiği kargo numarası ile sorgulayarak görebilirsin.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
Sen bir cevap vermedi diye deli olmuşsun, o memur ise senin gibi binlercesine bakıyor :( Biraz da ona hak ver... Takipsiz kargo sonuçta.

MG4446

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,257
Sen bir cevap vermedi diye deli olmuşsun, o memur ise senin gibi binlercesine bakıyor :( Biraz da ona hak ver... Takipsiz kargo sonuçta.
O yönden düşününce doğru oluyor. Empati kurmamistim :d
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aldığın ürün takipsiz kargo olduğu için yurt içinde takip edemezsin. 17track veya cainaio üzerinden aliexpressin verdiği kargo numarası ile sorgulayarak görebilirsin.
Takipsiz olduğunu nasıl anlayabilirim? Yurtdisindaki hareketlerini takip edebiliyorum 17 track dan. En son gümrük islemleri başladı bitti ptt ye verildi diyor bundan sonrasi gözükmez mi

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,648
O yönden düşününce doğru oluyor. Empati kurmamistim :d
Mesaj otomatik birleştirildi:

Takipsiz olduğunu nasıl anlayabilirim? Yurtdisindaki hareketlerini takip edebiliyorum 17 track dan. En son gümrük islemleri başladı bitti ptt ye verildi diyor bundan sonrasi gözükmez mi
Pttde gümrük işleri bittiyse bunu ve dağıtıma çıktıysa bu bilgiyi de görebilirsin.

Ekli dosyalar

• aliexpress.JPG
    aliexpress.JPG
    54.5 KB · Görüntüleme: 53