Soru Ptt sıvı kargo alırmı

Musa Vehbi Göç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pttde sıvı kargo alır mı alırsada sıvının alım şartı önemli mi mesala şarap gönderilebilir mi?

Musa Vehbi Göç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Alması lazım, çamaşır suyu, yumuşatıcı vs bilumum ürün nasıl gönderiliyor?
bildiğim kadarıyla onlar kurumsal ürün diye sıkıntı etmeden alıyorlar birde göndereceğim ürün şarap otogara gidip oradan bir şöförle anlaşayım desen ya sabah saat 6da ya gece 12de gitcen

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
bildiğim kadarıyla onlar kurumsal ürün diye sıkıntı etmeden alıyorlar birde göndereceğim ürün şarap otogara gidip oradan bir şöförle anlaşayım desen ya sabah saat 6da ya gece 12de gitcen
Sana taktik vereyim, al bi AOÇ büyük üzüm suyu onu iç, şarabı ona doldur göstere göstere gönder PTT ile ??

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Şöyle bir bilgi gördüm.

BELİRLİ ŞARTLARDA TAŞINACAK KARGOLAR

Yanıcı, yakıcı, patlayıcı, zehirleyici ve fena kokulu olmayan sıvı maddeler, sağlam(plastik, çelik, alüminyum) bidon veya kaplarda taşınabilir. Raf ambalajı ile taşınmayacaktır.

Not:
Şikayet varda bazı şikayetler var içersinde ne olduğu bilinmeyen sıvıları almıyorlarmış.

Not2: Ben Üniversite zamanında hatırlıyorum bizimkiler bana kavanozlarda salça reçel bal petmez tarzı şeyler yollamıştı PTT kargo ile gelmişti. Senin yollayacağını sıvının cinsine bağlıdır işin özeti.

YYILMAZZ

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
37
Aras kargo almıyor bir kere mağdur oldum geçen aylarda PTT de almayabilir dikkatli ol