Ptt kargo dağıtıcıya verildi ne zaman gelir

Mertb42

Asistan
Reaksiyon puanı
53
Merhaba internetten ürün sipariş versim kargo ptt şuanda bana 10km uzaklıktaki bir posta dağıtım merkezinde kargo takip yerinde Dağıtıcıya Verildi-Cihet No:(dağıtıcı nunarası)
Yazıyor 16 haziran saat 8.30 da dağıtıcıya verilmiş bugün gelirmi

Hakantoris

Profesör
Reaksiyon puanı
1,242
Merhaba internetten ürün sipariş versim kargo ptt şuanda bana 10km uzaklıktaki bir posta dağıtım merkezinde kargo takip yerinde Dağıtıcıya Verildi-Cihet No:(dağıtıcı nunarası)
Büyük ihtimal bugün gelir. Bugün gelmezse yarın gelir

RAVENHOLMA

Asistan
Reaksiyon puanı
108
Sen her ihtimale karşı kapı dışına, bahçeye ,balkona bak oraya atıyorlar.

abcdefdfhgjas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
751

Endişelenmeyin. Sürat Kargo ve Aras Kargo daha kötü

Mertb42

Asistan
Reaksiyon puanı
53
Bu mesajı yazdıktan 1 saat sonra geldi

antenocic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
Benimde 6 gün oldu kargoya verileli, bugün dağıtıma çıkmış fakat dikkatimi çeken Kartal dağıtım merkezi görünüyor fakat ben pendikteyim ve evimin yakınında ptt var. Anlamış değilim muhtemelen 2-3 daha bekleyeceğim.

abcdefdfhgjas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
751
Aras mı o nedir?Hee şu ürünü verip geri getirmeyen kargo şirketi,işçilerin eşyalar üzerinde hacamat yaptığı şirket şimdi hatırladım.

daha yeni aynı olayı yaşadım. hala e-ticaret siteleri akıllanmadı . sözleşmelerini bitirmeliler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu mesajı yazdıktan 1 saat sonra geldi

PTT o kadar kötü değil. dediğim gibi sürat ve aras leş gibi

Mertb42

Asistan
Reaksiyon puanı
53
daha yeni aynı olayı yaşadım. hala e-ticaret siteleri akıllanmadı . sözleşmelerini bitirmeliler
Mesaj otomatik birleştirildi:

PTT o kadar kötü değil. dediğim gibi sürat ve aras leş gibi
Sürat ve arası ben biliyorum ikiside kapıma gelmedi sürat kargoyu şubeden aldım aras kargoyu almadım kapıda ödemeliydi geri iade ettim

denizzined

Asistan
Reaksiyon puanı
142
Endişelenmeyin. Sürat Kargo ve Aras Kargo daha kötü
Şehirden şehire bölgeye göre değişiyor olsa gerek Malatya'da bu söylediklerinizin hepsi ile hem şahsi kargolarım hem de iş yeri kargolarım için çalışıyorum hiçbir sorun yaşamadım şimdiye kadar, hatta Aras Kargo ev ve iş yerim aynı şubeye gelir kargo eğer adres ev ise bilirler arayıp abi kargoyu iş yerinemi evemi getirelim diye sorarlar, UPS kargoda iyidir tek sorun Cumartesi Pazar çalışmıyor, Perşembe ve Cuma çıkan kargonuz Salı Çarşamba elinize geçer, her bölgede farklı demek ki kargo yönünden hiç sorun yaşamadım bu firmalar ile.

abcdefdfhgjas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
751
Şehirden şehire bölgeye göre değişiyor olsa gerek Malatya'da bu söylediklerinizin hepsi ile hem şahsi kargolarım hem de iş yeri kargolarım için çalışıyorum hiçbir sorun yaşamadım şimdiye kadar, hatta Aras Kargo ev ve iş yerim aynı şubeye gelir kargo eğer adres ev ise bilirler arayıp abi kargoyu iş yerinemi evemi getirelim diye sorarlar, UPS kargoda iyidir tek sorun Cumartesi Pazar çalışmıyor, Perşembe ve Cuma çıkan kargonuz Salı Çarşamba elinize geçer, her bölgede farklı demek ki kargo yönünden hiç sorun yaşamadım bu firmalar ile.

Ama ticari anlamda en çok tercih edilen şirket kullanılmalı. Çoğunluk Yurtiçi'yi seviyor

omeraraz

Öğrenci
Discord Yetkilisi
Reaksiyon puanı
73
PTT şehir içi hızlı getriyor diye biliyorum benim kargom sabah 9 da kuryeye verildi saat 10-11 gibi elimde oldu.