PSUmun fanı durdu

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
CoolerMaster 600w psunun dün gece fanı durdu. Kasadan gelen garip kokulardan tırsıp yan kapağı açıp baktığımda psunun fanı çalışmıyordu. Az önce elektrik kesildi. Geldiğinde açtım bilgisayarı yine çalışmadı fanı ama 2-3 dk sonra çalışmaya başladı. Tüm kış boyunca çıkardığı sesle geceleri kabuslar gördüren psunun fanı şimdi neden sorun çıkarttı anlamadım. PSU yu değiştirmeye karar verdim.

sistemim

msi k9a2-cf anakart
amd x2 6000+ işlemci
3×1 kingston 800 mhz ram
palit hd4850 ekran kartı
wd 250 gb + samsung 160 gb hdd.

genelde geceleri downloada bırakırım pcyi. bu kullanım süresi dahilinde bir psu önerebilir misiniz bana? fiyatı 120 tl’yi geçmezse çok süper olur çünkü fazla para ayıramayacağım.

eskiyapar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
CoolerMaster 600w psu ben de kullandım.Bir hafta dayanabildim.Sesi çok fazla.İnan yandığına üzülme kurtuldun say.Recom 580 kullanıyorum çıt ses yok.Tavsiye ederim.Fiyatı biraz yüksek herhalde.

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
E verdiğin linkte oluyor işte :) Tek çekim 129.47 TL diyor.650 watta gerek duymuyorum crossfire falan yapmayacağım çünkü.

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Xilence markası hakkında tecrübesi olan var mı? Çabuk bozuluyor falan dedilerde. Fiyatları çok uygun çünkü.

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Xilence değil ama bir çok psu kullandım Powerman fiyatının karşılığını verecektir ;)

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Thermaltake 500w aldım. Hayırlısıyla gelecek 1-2 güne. Yardımlarınız için teşekkürler.

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
En doğru seçimi yapmışsın seni yolda bırakmıyacağına emin ol gerçekten bu markaya güveniyorum.

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
kargo bu sabah geldi. montajını yaptım gayet sessiz çalışıyor kendileri.

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
adam psu önerisi istememiş neden durdu demiş
bu arada aynı psu bendede var tırsmaya başladım haaa :mellow::huh:

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
adam psu önerisi istememiş neden durdu demiş
bu arada aynı psu bendede var tırsmaya başladım haaa :mellow::huh:
coolermaster ile daha fazla yola devam edemezdim. garantiye yollayacağım yarın. gelincede diğer pc ye takıcam.

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Tırstığım başıma geldi benimde psu fanı durdu.
arkadaşlar hellmarch tamamen aynı durumdayız bende geceleri download bırakıyorum fanı durdu bi ara tekrar çalıştı şuan fan çalışmıyor ama herhangi bir sorun yok :(
bu fanı çalışmayan psu ne yapabilirim firmadan yenileme yaparlarmı?
bilgisayarı bimeksten aldım daha alalı 3 ay olmadı

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Tırstığım başıma geldi benimde psu fanı durdu.
arkadaşlar hellmarch tamamen aynı durumdayız bende geceleri download bırakıyorum fanı durdu bi ara tekrar çalıştı şuan fan çalışmıyor ama herhangi bir sorun yok :(
bu fanı çalışmayan psu ne yapabilirim firmadan yenileme yaparlarmı?
bilgisayarı bimeksten aldım daha alalı 3 ay olmadı
garantisi varsa yolla hocam ama bimeks garanti konusunda biraz vukuatlı (kendi açımdan) 30 işgününü kesin dolduruyorlar erken yolladıklarını görmedim. müşteri hizmetleriyle sürekli temas halinde ol. yada sağlam bir donanımcı vs tanıyorsan güzel bir 12mm fan alıp takabilirsin yerine. pc çalışırken ara ara kontrol et psu fanını.

bu arada benimde alalı 3 ay falan olmuştu demekki o seri komple hatalı :) cm'den bu kadar dandik bi seri beklemezdim ya.

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
bimekse götürdüm söküp firmaya gönderdiler. 2 gündür bekliyorum bakalım ne olacak. şuanda laptoptan giriyorum.

buznuh

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
psu yu ben 7 senedir kullanıyorum içi biraz yanmış fan da çalışmıyor