- Reaksiyon puanı
- 1,812
Fsp ye kötü dedi arkadaş.Valla sen bu arkadaşa güvenip iş yaparsan yarın kendini hastanede bulursun daha hangi markalar dandik onu bile bilmiyor.
Fsp ye kötü dedi arkadaş.Valla sen bu arkadaşa güvenip iş yaparsan yarın kendini hastanede bulursun daha hangi markalar dandik onu bile bilmiyor.
duyduğum kadarı ile psu değişmiyormuş bu kasadaKasayı değiştirmenize gerek yok. Sadece PSU'yu değiştirin.
Vallahi seninle uğraşamam gelmiş bana fsp savunuyo Allah akıl fikir versin.Fsp ye kötü dedi arkadaş.
reis fsp ne ki ? Bu konularda cahilimdeVallahi seninle uğraşamam gelmiş bana fsp savunuyo Allah akıl fikir versin.
tamamdır reis sağ olDünya üzerindeki en dandik marka
Dünyadaki en iyi PSU markalarından biridir. @Ananim, yanlış bilgi verme.reis fsp ne ki ? Bu konularda cahilimde![]()
beynim kararsızlıktan ısındı; şimdi kaliteli mi değil mi ?Dünyadaki en iyi PSU markalarından biridir. @Ananim, yanlış bilgi verme.
Kaliteli.beynim kararsızlıktan ısındı; şimdi kaliteli mi değil mi ?![]()
tamamdır reisKaliteli.
@Ananim yanlış bilgi vermesin.Konu dışına çıkmayınız. İnsanların kafası karışıyor.
Attığın PSU'yu ben kullanıyorum, o kadar iyi bir PSU değil.Psudan anlamıyorsun dostum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Buna kötü dersen ne biliyim yani
![]()
Aerocool 500W VX PLUS Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı (AE-VXP500) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Aerocool 500W VX PLUS Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı (AE-VXP500) en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Aerocool 500W VX PLUS Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı (AE-VXP500) incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Bende ahım şahım demedim.o kadar iyi bir PSU değil.
tamamdır reis 1-2 ay önce babama dedim tersledi pc'nin taksidi bitsin tekrar deneyeceğim ikna etmeyiAttığın PSU'yu ben kullanıyorum, o kadar iyi bir PSU değil.
Dostum Rampage PSU'lar genellikle kalitesiz ve kötü olurlar. Ama her zamanda patlayacak diye bir kaide yok. PSU'un çok kaliteli değil, aşırı derecede kötüde değil. Önerir miyim? Önermem, ama sende hazırda olduğu için birşey diyemem. Değiştirme imkanın varsa değiştir.
Ama kasanın kendi içindeki PSU ile değiştirmek mantıksız.Bende ahım şahım demedim.
Vallahi seninle uğraşamam gelmiş bana fsp savunuyo Allah akıl fikir versin.
tamamdır reis kasayı mı psu'yu mu değiştirelim ?Konu sahibi arkadaş Rampage Çin den donanim alip marka basan bir marka.
Çok kötü mü değil, Ama en iyi firsatta değiştirin.
Patlayabilir, Patlamayadabilir.
PSU, Önerim HighPower.tamamdır reis kasayı mı psu'yu mu değiştirelim ?
tamamdır reisPSU, Önerim HighPower.
kaç watt rahat besler reis sistemimi ? (hakkımda kısmımda yazıyor)PSU, Önerim HighPower.
750 Watt öneririm.kaç watt rahat besler reis sistemimi ? (hakkımda kısmımda yazıyor)
tamamdır reis bir de benimki 650w değiştirene kadar sorun çıkarır mı ?750 Watt öneririm.
doğru deyirDaha fazla konu dışı tartışma uzarsa konu kilitlenecek ve konu sahibi arkadaşa yazık olacak. İnsanlara hakaret etmeyi bırakın.
Belli olmaz o.tamamdır reis bir de benimki 650w değiştirene kadar sorun çıkarır mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
doğru deyir
reis psu link atar mısın inceleyip fikir sahibi olayımBelli olmaz o.
reis psu link atar mısın inceleyip fikir sahibi olayım
reis valla babamı ikna etmek biraz zorİndirimde. Kaçirma derim.High Power Element BR 750W 80+ Bronze Siyah ATX Güç Kaynağı Fiyatı
High Power Element BR 750W 80+ Bronze Siyah ATX Güç Kaynağı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Vatan kazıkçı aga.reis valla babamı ikna etmek biraz zorikna olursa kasayı vatandan almıştık oraya götürerek değiştirteceğim
olsun reis montaj falan bilmiyom benVatan kazıkçı aga.