Psu tercihi...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RezelanC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

RezelanC

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar ben sizlere bir şey soracağım. Bana 300-450 TL arası PSU söyler misiniz? Uzun ömürlü olmasını, ses cıkarmamasını, 80 plus belgeli olmasını ve hiç sorun çıkarmamasını istediğim bir PSU var mı? Lütfen yardımcı olun! :) (750 Watt olacak)

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Saol kardeşim bildiğim kadarıyla bu corsair PSU larda ses sorunu varmiş

O ses powersupply'nin rölesinden gelen sestir sadece ilk açılış ve kapanışta ses çıkar. Sesin süresi zaten 1 saniye bile değil oyun oynarken veya boşta çalışırken ses yapmaz. Corsair PSU'larda ses sorunu yok o sadece röle sesi ve rahatsız edici bir ses değil.

RezelanC

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O ses powersupply'nin rölesinden gelen sestir sadece ilk açılış ve kapanışta ses çıkar. Sesin süresi zaten 1 saniye bile değil oyun oynarken veya boşta çalışırken ses yapmaz. Corsair PSU'larda ses sorunu yok o sadece röle sesi ve rahatsız edici bir ses değil.

Yok ondan bahsetmiyorum. Çalışırken devamlı ses cikariyormus corsairler. Fan sesi felan...

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Yok ondan bahsetmiyorum. Çalışırken devamlı ses cikariyormus corsairler. Fan sesi felan...

Daha sıkıntı yaşayanı duymadım eğer sıkıntı yaşarsanız ses konusunda iade alırlar zaten corsairlerin öyle bir problemi yok

RezelanC

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Daha sıkıntı yaşayanı duymadım eğer sıkıntı yaşarsanız ses konusunda iade alırlar zaten corsairlerin öyle bir problemi yok

Saol kardeşim teşekkür ederim. Tercihin corsair olacak. :)

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Calisirken fan döndügü sürece tabii ki ses cikacak.