Merhaba,
Sistemim için bir hard-diske ihtiyacım vardı. 120-GB SSD yetmiyordu. Eski bir tane 320-GB'lık taktım (Almadım). Daha sonra ilk bilgisayarı açışım normaldi. Gördü. Biçimlendirip uygun hale getiriyordum, fakat "Formatting" bölümünde takılı kaldı. Bilgisayar dondu. Kapatıp açtığımda açılmamaya başladı. Windows logosunda takılı kalıyor. Bazen Windows logosu gidiyor, fakat bu sefer de siyah ekranda takılı kalıyor. Sadece fareyi oynatabiliyorum ve fare de düşük çözünürlükte (Windows'u ilk yüklediğimizdeki daha ekran kartını tanıtmadanki hali olan 800x480) görünüyor.
PSU mu yetersiz yoksa Hard Disk'mi bozuk?
İşlemci= QuadCore Intel Core i5-3470, 3266 MHz
Anakart= Gigabyte GA-B75M-D3H
RAM= 8-GB (2x4-GB) Kingston
Ekran Kartı= AMD (ATI) Radeon 4890 (RV790) 256-Bit 1-GB
PSU= 300W (Eighty Plus Sertifikalı)
İşletim Sistemi= Windows 8.1 x64 Update 3 (Kasım Ayı Güncellemesi)
Sistemim için bir hard-diske ihtiyacım vardı. 120-GB SSD yetmiyordu. Eski bir tane 320-GB'lık taktım (Almadım). Daha sonra ilk bilgisayarı açışım normaldi. Gördü. Biçimlendirip uygun hale getiriyordum, fakat "Formatting" bölümünde takılı kaldı. Bilgisayar dondu. Kapatıp açtığımda açılmamaya başladı. Windows logosunda takılı kalıyor. Bazen Windows logosu gidiyor, fakat bu sefer de siyah ekranda takılı kalıyor. Sadece fareyi oynatabiliyorum ve fare de düşük çözünürlükte (Windows'u ilk yüklediğimizdeki daha ekran kartını tanıtmadanki hali olan 800x480) görünüyor.
PSU mu yetersiz yoksa Hard Disk'mi bozuk?
İşlemci= QuadCore Intel Core i5-3470, 3266 MHz
Anakart= Gigabyte GA-B75M-D3H
RAM= 8-GB (2x4-GB) Kingston
Ekran Kartı= AMD (ATI) Radeon 4890 (RV790) 256-Bit 1-GB
PSU= 300W (Eighty Plus Sertifikalı)
İşletim Sistemi= Windows 8.1 x64 Update 3 (Kasım Ayı Güncellemesi)