• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Psp batarya problemi

Eren İncedere

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 adet psp ye sahibim.Psp batarya üzerindeyken açılmıyor.Bataryayı söküp cihazı açabiliyorum.Sonra bataryayı taktığımda sarjdan çıkarıp kullanabiliyorum.Sanırım yazılımsal bir problem var yardımcı olabilecek var mı ? Daha önce böyle bir problem ile karşılaştınız mı ?

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Ahh ah PSP diyince duygularım zıpladı bak. Ben ettim sen etme o PSP'yi atma, sakla. O arkasındaki minnak cd takma yerini özledim :( Sorununa gelirsek, fabrika ayarlarına döndürmeni öneririm çünkü PSPlerin yazılımsal anlamda büyük sorunları var. Nasıl döndüreceğin bu sitede yazılmış: SONY PSP-3000 - How to Hard Reset my phone - HardReset.info

Eren İncedere

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ahh ah PSP diyince duygularım zıpladı bak. Ben ettim sen etme o PSP'yi atma, sakla. O arkasındaki minnak cd takma yerini özledim :( Sorununa gelirsek, fabrika ayarlarına döndürmeni öneririm çünkü PSPlerin yazılımsal anlamda büyük sorunları var. Nasıl döndüreceğin bu sitede yazılmış: SONY PSP-3000 - How to Hard Reset my phone - HardReset.info
Teknolojik şeyleri seviyorum alalı 4 ay oldu gayet temiz bir cihaz buldum yalnız 1 2 haftadır bu problemle karşı karşıyayım internette açık bir bilgi yok bu konuda attığınız linktekini bir uygulayayım bakalım olacak mı teşekkür ederim.
--- Gönderi Güncellendi ---
Hayır hard reset problemi çözmedi :(