daily.Chavo
Profesör
Yurt dışından biri getirmezse gümrüğe takılır.Bana halam getiricek
sence devlet bunu düşünmemiştirmi? daha pahalıya gelirMerhaba Ben PS5 Almak İstiyorum. Malum Fiyatlar Çok Pahalı ve Yurtdışından Almak Seçeneği Mantıklı Geliyor. Büyük İhtimalle Almanya veya Amerika'dan Glocalzone veya AmerikaPostam Tarafından Ürünü Satın Alacağım. Sizce Bu Siteler Güvenlimidir, Almanya'dan Alırsam Sony Eurasia Garantisi Kapsamında Türkiye'de Garantiye Sokabilirmiyim ve PS5'te PAL,NTSC Versiyonları Varmı Varsa Hangi Ülkelerden Alabilirim.
Hocam ben ps4 pro euroasia garanti kapsamında dubai'den almıştım. Garantiyi burada kullanabildim. Aldığımda cihaz 2 yıl garantiliydi.Eurasia yazsa bile garanti burada geçmeyecektir. Sonuçta garantide olan ürünlerin S/N yani seri numaraları oluyor. Buradaki seri numaralarda kayıtlı olmayacağından garantisi de olmayacaktır.
Peki yetkili servis size ne bilgi verdi ? Çünkü bildiğim kadarıyla elektronik ürünlerde garanti firma tarafından ithal edilen ürünleri kapsıyor yurt dışından alınanları değil.Hocam ben ps4 pro euroasia garanti kapsamında dubai'den almıştım. Garantiyi burada kullanabildim. Aldığımda cihaz 2 yıl garantiliydi.
Dubai'de Eurasia Garantisimi Oluyor ? Bilmiyordum Eğerki Garanti Geçmez Sorununu Sony İnternational Garanti İle Alsam Olurmu ?Hocam ben ps4 pro euroasia garanti kapsamında dubai'den almıştım. Garantiyi burada kullanabildim. Aldığımda cihaz 2 yıl garantiliydi.
Glocalzone İle Alacağım Yani Yurtdışından Biri Konsolu Ülkeye GetirecekYurtdışından birm getirirse olur.
Hocam ürünü aldığımda fatura ile birlikte eurasia warranty adında kartvizit gibi kart verdiler. Cihazım hiç bozulmadı sadece bir kere fanları için sony yetkili servisi aradım (istanbul küçükyalı) cihazı yurt dışından aldığımı fan sesinin fazla olduğunu euroasia garantisi olduğunu söyledim bu şartlarda getirirsem bakacaklarını söylediler. Cihazı götürdüm bir şey olmadığını sadece fan temizliği yapıp verdiler. Belki başka bir şey olsaydı belki dediğiniz gibi yapmayacaklardı...Peki yetkili servis size ne bilgi verdi ? Çünkü bildiğim kadarıyla elektronik ürünlerde garanti firma tarafından ithal edilen ürünleri kapsıyor yurt dışından alınanları değil.
Norvec te disciye gidecegi paraya Turkiye ye bir hafta tatile gidip bir de sevdigi takımın macini izleyip gelenler var.. ona benziyoren iyisi almanya vizesi al almanya bilet parası 1K hem ülkede görmüş olursun oradan alıp geri gelirsin
Seni görünce aklıma şey geldi. Şefkat yerimdarda bi çaycı vardı ikidebir norveçten fln bahsediyorduNorvec te disciye gidecegi paraya Turkiye ye bir hafta tatile gidip bir de sevdigi takımın macini izleyip gelenler var.. ona benziyor![]()
evet hatırladım...Seni görünce aklıma şey geldi. Şefkat yerimdarda bi çaycı vardı ikidebir norveçten fln bahsediyordu