Yardım Ps4 Youtube'a Girerken Hata Veriyor.

ea6710ea

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Daha yeni PS4 aldım. YouTube'a girerken hata veriyor. Hata ise şöyle, "YouTube iletişim özelliklerini kullanımınız sınırlandırıldı."
Herhangi bir ebeveyn kontrolüne izin vermedim. PlayStation Network'e de üye olup giriş yaptım. Bu hatanın çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir misiniz?

Umut EY

Asistan
Reaksiyon puanı
136
Daha yeni PS4 aldım. YouTube'a girerken hata veriyor. Hata ise şöyle, "YouTube iletişim özelliklerini kullanımınız sınırlandırıldı."
Herhangi bir ebeveyn kontrolüne izin vermedim. PlayStation Network'e de üye olup giriş yaptım. Bu hatanın çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir misiniz?
Sohbet ve mesajlaşma gibi iletişim özelliklerinin kullanımını kısıtlayabilir ve PlayStation™Store için harcama limitleri belirleyebilirsiniz. Bu ayarlar PlayStation™Network'e katılma iznine sahip çocuklar için geçerlidir.
icon_settings.png
(Ayarlar) > [Ebeveyn Kontrolleri/Aile Yönetimi] konumundan bir kullanıcı seçin ve bu kullanıcıya uygulamak istediğiniz kısıtlamaları seçin.

Kısıtlamalar PS Vita sistemi gibi bazı diğer PlayStation® sistemlerini kullanırken veya
icon_ps_app_android.png
(PlayStation App) uygulamasını akıllı telefonunuz ya da tabletinizde kullanırken de geçerlidir.
Mevcut kısıtlamalarAçıklama
İletişim ve Kullanıcı Tarafından Oluşturulan İçeriklerAşağıdaki özellik türlerini kısıtlayabilirsiniz.
  • İletişim özellikleri
    • Sesli sohbete katılma
    • Mesaj gönderme ve alma (Bu ayar, oyuncular tarafından düzenlenemeyen ön ayarlı ifadelere sahip mesajlar için geçerli değildir.)
  • Çocuğunuz tarafından oluşturulan içeriği paylaşma veya başka bir oyuncunun kullanıcı tarafından oluşturulan içeriğine bakma
    Örneğin aşağıdaki içerikler engellenebilir.
    • Ekran görüntüleri
    • Video klipler (oyun videoları)
    • Yayınlar (medya akışıyla oyun deneyimi)
    • Oyuncuların oyunlarda oluşturabileceği içerikler