Ps4 VS Pc

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ps4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ps4

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 1500 tl bütçem var ps4 ile pc toplama arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim.(Not: 6 ay sonra alacağım)

ps4

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ama şu plus üyeliğini falan biraz açarmısınız nasıl bir şey.Aylık ne kadara gelir oyunlarla beraber malum öğrenciyiz.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Psn Plus 12 ay 149 TL 3 aylık 45 TL. Ama kore psn ile 14 günlük deneme alıp her 14 günde yenileyerek kart bilgisi girmeden ücretsiz Plus sahibi olursun.

ps4

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ücretsiz oyunlar oluyormuş galiba onlar nasıl oluyor biraz açıklarmısınız.Vede ps4ü alırken yanında hangi oyunu almamı tavsiye edersiniz.

arruabarrena

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Ben olsam pc toplardım. Bana oyun koluyla oyun oynamak pek yakın değil (Pes-Fifa dışında)
Mesela konsolda Minecraft oynamak.
Bide şu var pcye oyun koluda bağlarsın ama konsola klavye veya mouse bağlayamazsın.
Ben 750 tlye oyunları orta düzeyde rahat oynatan,internete sorunsuz giren,takılmadan video izleyebildiğim bi sistem topladım. Yanına gamepad falan aldım.
Ama illa konsol alacaksam 2.el bi ps3 düşünürüm.
Yanına oyun olarak (konsolun)
-Gta 5
-Until Dawn önerebilirim.
Ayrıca sorularınız varsa PS4 kullananlar kulubünde sorabilirsiniz.

ps4

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Topladığın sistemin özelliklerini söyleyebilirmisin.

-Master

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Ps4 alman daha mantıklı , 1500'e alacağın s,stem'le oyun oynayamassın yani yeni nesil. 2500 ve üstü için sistem toplaman daha iyi olur :)

ps4

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cevaplarınız için teşekkürler.Plus üyeliğinin online oynamak dışında ne faydası var.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Cevaplarınız için teşekkürler.Plus üyeliğinin online oynamak dışında ne faydası var.

Bedava oyunlara sahip olabiliyorsun, güzel indirimler oluyor, yeni cikacak oyunlarin betasini oynayabiliyorsun.

Bildiklerim bunlar.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Bedava oyunlara sahip olabiliyorsun, güzel indirimler oluyor, yeni cikacak oyunlarin betasini oynayabiliyorsun.

Bildiklerim bunlar.

Ek olarak ayarladığın zamanda save dosyalarını, ilerlemelerini buluta otomatik yedekliyor.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Ben olsam pc toplardım. Bana oyun koluyla oyun oynamak pek yakın değil (Pes-Fifa dışında)
Mesela konsolda Minecraft oynamak.
Bide şu var pcye oyun koluda bağlarsın ama konsola klavye veya mouse bağlayamazsın.
Ben 750 tlye oyunları orta düzeyde rahat oynatan,internete sorunsuz giren,takılmadan video izleyebildiğim bi sistem topladım. Yanına gamepad falan aldım.
Ama illa konsol alacaksam 2.el bi ps3 düşünürüm.
Yanına oyun olarak (konsolun)
-Gta 5
-Until Dawn önerebilirim.
Ayrıca sorularınız varsa PS4 kullananlar kulubünde sorabilirsiniz.

750₺'ye orta düzey oyun oynamayı bırak oyun oynayamazsın. Sistem özelliklerini yazar mısın?

ps4

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cevap veren herkese teşekkürler ps4 almaya karar verdim.

OmarPS33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 tb olan ultimate player surumunu tercih etmelisin her anlamda daha iyi bir surum.

ps4

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Farkı ne olacak söylermisiniz.

neksushot

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bence hiç birini alma vatandan 2014 de aldığım ps4 bi watch dogs yanında şuan rafa duruo 200 tlye oyu nalcam ama oyun bulamıorum çünkü yok yeni nesil oyun diye bişey yok oyunlar artık bitti bence eski neslin oyunlarını oynıyarak zaman geçir benim 1499 tlim çöpe gitti şuan sen bilirsin genede.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Farkı ne olacak söylermisiniz.
Farkı kasa biraz ince, elektrik tüketimi % 30 daha az birde 1tb larda hafıza farkı var işte başka bir farklılık yok. Ben n11 den sıfır almıştım gta 5 ile birlikte Sony Tr garantili oalrak 1400 küsüre, sonra 2. el bir tane daha aldım 950TL ye Sony Tr garantili (500gb eskı kasa) problem yok. Gece gündüz açık elektrık faturasına öyle ahım şahım etki etmiyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bence hiç birini alma vatandan 2014 de aldığım ps4 bi watch dogs yanında şuan rafa duruo 200 tlye oyu nalcam ama oyun bulamıorum çünkü yok yeni nesil oyun diye bişey yok oyunlar artık bitti bence eski neslin oyunlarını oynıyarak zaman geçir benim 1499 tlim çöpe gitti şuan sen bilirsin genede.
Oyun mu yok ? PSn Store ye bir bak derim. Watch Dogs eskidi artık 2.elleri 30 TL onun sıfırını almaya değmez.

BZC81

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
PS4 al hocam bilgisayarım onu kaldırır mı bunu kaldırmaz mı diye forum forum dolaşmaya gerek kalmasın.

Atakan GM 16GB

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1500 tlyi bırak pc ye 3000 harcasan ps4 kadar olmaz ve pc ye kol takılıyorda ne oluyor pc de berbat oluyor. Her tuşu farklı yapıyor ps ile aynı olmasın diye gerçekten dandik bi şey oluyor pc ye kol bağlamak. 1500 tllik pc ile anca gta sa falan oynarsın. İnternetten falan 1500 tlye PS4+2 kol+Gta5 var onlardan al gerçekten çok iyi.

Son düzenleyen moderatör:

HODORSAYSHODOR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ben de ya 18 ay sonra pc ya da şimdi ps4 alacağım. Konu açmaya gerek duymadım. (PC 3500tl) Bir de şimdi ps4 alırsam 18 ay sonra da 2000 tl'ye laptop alsam mantıklı olur mu?

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Ben de ya 18 ay sonra pc ya da şimdi ps4 alacağım. Konu açmaya gerek duymadım. (PC 3500tl) Bir de şimdi ps4 alırsam 18 ay sonra da 2000 tl'ye laptop alsam mantıklı olur mu?
18 ay diyorsun yani 1.5 sene sonra ne olacağı belli olmaz. Benim param olsa ps4 alırım + uncharted 4 oh mis.

HunterCurse1

Asistan
Reaksiyon puanı
22
PC
  • Oyunlar daha ucuz
  • Sistem özelliklerini düşünmek zorundasın
  • ps4 kadar keyif veren oyun yok (Biraz kişisel bir madde oldu)
  • Korsan oyun çalıştırır
  • W10 markette ufak çaplı birkaç oyun var

PS4
  • Oyunlar pahalı
  • Ps4 yazan her oyunu çalıştırır .
  • Özel oyunlar var(Uncharted,İnfamous,Last of Us vs.)
  • Korsan oyun çalıştırmaz
  • Plus üyelik ile her ay 2-3 oyun ücretsiz
NOT:Bende ps4 var çok memnunum.
Öneri: Uncharted Nathan Drake collection(1.2.3. oyun var) , Uncharted 4 ,İnfamous second son,The Witcher 3 ,GTA V )

Son düzenleme: