Cevaplarınız için teşekkürler.Plus üyeliğinin online oynamak dışında ne faydası var.
Bedava oyunlara sahip olabiliyorsun, güzel indirimler oluyor, yeni cikacak oyunlarin betasini oynayabiliyorsun.
Bildiklerim bunlar.
Ben olsam pc toplardım. Bana oyun koluyla oyun oynamak pek yakın değil (Pes-Fifa dışında)
Mesela konsolda Minecraft oynamak.
Bide şu var pcye oyun koluda bağlarsın ama konsola klavye veya mouse bağlayamazsın.
Ben 750 tlye oyunları orta düzeyde rahat oynatan,internete sorunsuz giren,takılmadan video izleyebildiğim bi sistem topladım. Yanına gamepad falan aldım.
Ama illa konsol alacaksam 2.el bi ps3 düşünürüm.
Yanına oyun olarak (konsolun)
-Gta 5
-Until Dawn önerebilirim.
Ayrıca sorularınız varsa PS4 kullananlar kulubünde sorabilirsiniz.
Cevap veren herkese teşekkürler ps4 almaya karar verdim.
Farkı kasa biraz ince, elektrik tüketimi % 30 daha az birde 1tb larda hafıza farkı var işte başka bir farklılık yok. Ben n11 den sıfır almıştım gta 5 ile birlikte Sony Tr garantili oalrak 1400 küsüre, sonra 2. el bir tane daha aldım 950TL ye Sony Tr garantili (500gb eskı kasa) problem yok. Gece gündüz açık elektrık faturasına öyle ahım şahım etki etmiyor.Farkı ne olacak söylermisiniz.
Oyun mu yok ? PSn Store ye bir bak derim. Watch Dogs eskidi artık 2.elleri 30 TL onun sıfırını almaya değmez.Bence hiç birini alma vatandan 2014 de aldığım ps4 bi watch dogs yanında şuan rafa duruo 200 tlye oyu nalcam ama oyun bulamıorum çünkü yok yeni nesil oyun diye bişey yok oyunlar artık bitti bence eski neslin oyunlarını oynıyarak zaman geçir benim 1499 tlim çöpe gitti şuan sen bilirsin genede.
18 ay diyorsun yani 1.5 sene sonra ne olacağı belli olmaz. Benim param olsa ps4 alırım + uncharted 4 oh mis.Ben de ya 18 ay sonra pc ya da şimdi ps4 alacağım. Konu açmaya gerek duymadım. (PC 3500tl) Bir de şimdi ps4 alırsam 18 ay sonra da 2000 tl'ye laptop alsam mantıklı olur mu?
18 ay diyorsun yani 1.5 sene sonra ne olacağı belli olmaz. Benim param olsa ps4 alırım + uncharted 4 oh mis.
O zamana kadar bütçen 5 bin olur mu ?Ben de onu düşünmüştüm fakat 1.5 yıl sonra almamın nedeni sınava hazırlanıyor olmam.
4 olur.O zamana kadar bütçen 5 bin olur mu ?