PS4 ve Xbox One? (Farklı bir seçim nedeni)

Sizce hangi konsol?

• PS4

Kullanılan: 0 0.0%
  • Xbox One

Kullanılan: 2 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    2
Reaksiyon puanı
0
Tl;dr: YouTube videoları ve anime izlemek için hangi konsol daha iyi?

Selam arkadaşlar. PS3'ümü satıp bu iki konsoldan birini alacağım. Bilgisayarım birkaç hafta önce kullanılamaz hale geldi ve açıkcası yenisini almayı düşünmüyorum. Çünkü CS:GO vb. oyunları pek oynadığım söylenemez. Bilgisayarı sadece YouTube, Twitch, Skype ve anime izlemek için kullanırım. Oyun olarak sadece visual novel oynarım. Zaten benim oynadığım oyunlar genelde konsollara çıkar. Hangi konsolda bilgisayarda yaptığım şeyleri daha kaliteli yapabilirim? İyi geceler.

Alecont

Profesör
Reaksiyon puanı
509
İkisi de ihtiyaçlarını rahat karşılar. Kendi tercihim Xbox One olurdu çünkü arayüz gibi şeylerde çok daha başarılı yani internette takılırken daha rahat olur. İkisininde oyun kollarını denemeni tavsiye ederim hangisi sana daha hoş gelirse onu al.

Reaksiyon puanı
0
İkisi de ihtiyaçlarını rahat karşılar. Kendi tercihim Xbox One olurdu çünkü arayüz gibi şeylerde çok daha başarılı yani internette takılırken daha rahat olur. İkisininde oyun kollarını denemeni tavsiye ederim hangisi sana daha hoş gelirse onu al.
playstation koluna alıştım ama xbox kolu daha iyi gibi alışamayacağımı düşünmüyorum. öneri için teşekkürler ^^