ps4 slim

fatih94

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
merhabalar bi sorum olacak
ps4 üm yakın mesafeden yere düştü üst kapağı çıktı
cihazı tekrar kurdum çalışıyor sıkıntı olmadı ama kafamda takıntı oldu bu tarz durumlarda
cihazda bi hasar olurmu bakmam veya yapmam gereken bişey varmı bilgi verebilirimisiniz

Mamileys1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
garantisi varsa bence bir götür yoksa yakınlarda bu işten anlayan birinin yanına götür belki içinden bir parça felan düşmüş olabilir buda sana ilerde sıkıntı yaratır

fatih94

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
garantisi varsa bence bir götür yoksa yakınlarda bu işten anlayan birinin yanına götür belki içinden bir parça felan düşmüş olabilir buda sana ilerde sıkıntı yaratır
garantisi bitti çalışıyor tekrar kurduğumda ama sadece tedirgin oldum götüreyim mi her halukarda

fuatm

Asistan
Reaksiyon puanı
86
garantisi bitti çalışıyor tekrar kurduğumda ama sadece tedirgin oldum götüreyim mi her halukarda
Düşüşü gören sensin neresine düştü nasıl sert mi düştü sen gördün , çalışıyor diyorsun ,içinde kırık parça sesi falan gelmiyorsa götürme istersen ama yine de sen bilirsin nasıl rahat edersen.

fatih94

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Düşüşü gören sensin neresine düştü nasıl sert mi düştü sen gördün , çalışıyor diyorsun ,içinde kırık parça sesi falan gelmiyorsa götürme istersen ama yine de sen bilirsin nasıl rahat edersen.
hafif halı üzerine düştü içinden sesde gelmiyor bu konuda sizleden fikir almak iyi olur benim için