Ps4 Pro mu Ps4 mü?

AsmMsb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
4k bir televizyonum yok.(Televizyonumuz 1366x768 çözünürlüğünde)
Ps4 mü almak mantıklı Ps4 Pro almak mı?

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Ps4 pro daha mantıklı. Çünkü hem ileriye dönük hemde daha performanslı.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
İlla 4k televizyon olacak diye sart yok yani düşünme pro derim

hastysquirrel

Asistan
Reaksiyon puanı
235
Aradaki fark bence çok fazla değil ikiside olur. Ama genel tercih son çıkan olduğu için pro. Ama ben çok fark görmüyorum.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Bu Haberler Yalan mı yoksa çoğu oyunda ps 4 pro daha iyi ama bazı oyunlar ps4 te daha iyi çalışıyor mu?
Bütün oyunlar ps4 pro da daha iyi çalisır.
Ufak bir optimizasyon sorunu olmuştur hemen düzeltmislerdir bile onu. Bunu tartışmaya gerek yok.

hastysquirrel

Asistan
Reaksiyon puanı
235
Bütün oyunlar ps4 pro da daha iyi çalisır.
Ufak bir optimizasyon sorunu olmuştur hemen düzeltmislerdir bile onu. Bunu tartışmaya gerek yok.
Çalışmamış ki haber yapmışlar değil mi. Ayrıca ps4 de ilk çıktığı zaman kusursuz değildi ki hâlâ değil.

denissMDTV

Asistan
Reaksiyon puanı
127
VR gözlük alıp kalite farkını hissedicekseniz evet ps pro
ancak ekstra 2200 tl olduğunu unutmamak gerek
aynı zaman da 4k tv ve mağlum fiyatlar...
Ps Slim 1 TB daha makbul gibi en azından ben öyle düşünüp aldım :) ancak
Ps 5 beklemekteyim segment atlamalılar artık

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
Soyle deyim. Ps4 kullanicisiyim ustelik bimden aldim. Herhangi bir prooblemini gormedim. Herseyi mukemmel isliyor. Yazilimsal sıkıntı yok. Yukarida arkadasin gonderdogi haberlere bakaaeak ps4 pronun henuzz br tercih olmamasi taraftariyim.
--- Gönderi Güncellendi ---
Soyle deyim. Ps4 kullanicisiyim ustelik bimden aldim. Herhangi bir prooblemini gormedim. Herseyi mukemmel isliyor. Yazilimsal sıkıntı yok. Yukarida arkadasin gonderdogi haberlere bakaaeak ps4 pronun henuzz br tercih olmamasi taraftariyim.

AsmMsb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Ben o haberleri gönderdim ama doğru olduğunu söylemedim

Kaya26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
550
Nioh oynarken normal PS4 ün çok zorlandığını fark ettim. PS4 Pro'nun 60fps seçeneği vermesi çok fark ettirir.

hastysquirrel

Asistan
Reaksiyon puanı
235
Bende minimum 3 yıllık kullanıcı olarak artık oyunlar ps4 te nasıl zorlandığını hissediyorum. Pro daha performanslı ve daha ileriye dönük olduğu için bunu tartışmaya gerek yok. Parasi yeten pro almalı.
Benim de size bir sorum var. Siz şu an pro mu kullanıyorsunuz?

Ayrıca aradaki farklar 1000 ₺ etmez ve pro kusursuz değil iyi bir tv ile ps4 de yakın bir performans verir.
Çünkü fark çok olsaydı oyunları farklı olarak çıkardı tıpkı ps3, ps4 gibi.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Benim de size bir sorum var. Siz şu an pro mu kullanıyorsunuz?

Ayrıca aradaki farklar 1000 ₺ etmez ve pro kusursuz değil iyi bir tv ile ps4 de yakın bir performans verir.
Çünkü fark çok olsaydı oyunları farklı olarak çıkardı tıpkı ps3, ps4 gibi.
Abimde pro var hemde normal ps4 var.
Bende de ps4 var ps4 e yakın bir performans mi verir ? Tamam bu son cümlen tartışmaya nokta koyacak şekilde. " Ps4 e yakın performans verir"

Arada neredeyse 2 kat pefromasn farkı var siz yakın performans gösterir diyorsunuz.

Edit:ps4 ve ps4 pro oyun çözünürlük ve detaylari sonradan verilen güncellemelerle birlikte farklılık arz ediyor. Tomb rider de bunun örneği var. Araştırmak isteyen araştırsın tomb rider ps4 ve ps4pro da nasıl çalışıyormuş görsün.

AsmMsb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Bi şey sorcam şimdi benim paylaştığım o iki haber yalan değil mi?Tüm oyunlar proda daha iyi çalışır değil mi?

hastysquirrel

Asistan
Reaksiyon puanı
235
Abimde pro var hemde normal ps4 var.
Bende de ps4 var ps4 e yakın bir performans mi verir ? Tamam bu son cümlen tartışmaya nokta koyacak şekilde. " Ps4 e yakın performans verir"

Arada neredeyse 2 kat pefromasn farkı var siz yakın performans gösterir diyorsunuz.

Edit:ps4 ve ps4 pro oyun çözünürlük ve detaylari sonradan verilen güncellemelerle birlikte farklılık arz ediyor. Tomb rider de bunun örneği var. Araştırmak isteyen araştırsın tomb rider ps4 ve ps4pro da nasıl çalışıyormuş görsün.
Bakın iyi bir tv ile aynı görüntü kalitesini görürsünüz ayrıca ps4 e değil ps4 De dikkatli okuyun. Tabi ki pro'nun bazı detayları daha iyi ama arada büyük fark yok.
Bi şey sorcam şimdi benim paylaştığım o iki haber yalan değil mi?Tüm oyunlar proda daha iyi çalışır değil mi?
O haberlerin doğru yanları var.

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Benim anlayamadığım olay , hani ps3 den sonra ps4 next gen olarak yeni oyun motorlu grafiklerle geldi ya ;

Ps5 çıktığında ps4 proyla aynı oyun motorunun ürettiği grafikler verilebilecek mi ?

Mesela örnek vereyim ; Fifa 14 çıktığında ps4 yeni çıkmıştı ve Next gen grafikleriyle gelmişti yani ps3 ile arasında çok fark vardı , grafik , oynanış olarakta. Bu olay Ps5 çıktığında da acaba ps4 ve ps4 proda da olacakmı ? Yoksa sadece ps4, ps5 in next gen grafiklerini kaldıramaz diye ps4 proyamı destek daha fazla olacak ?

hastysquirrel

Asistan
Reaksiyon puanı
235
Hocam pro zaten daha iyi bir 4k sunmak için çıkarıldı. Ps5 2019-2021 arasında çıkacak. Dikkat ederseniz pro ve normal ps4'ün oyunları aynı anda satışa çıkıyor. Örnek spider man ps4 lakin gt5 bir süre sonra çıktı.
Ayrıca size bir sorum var @Lazzz ps4 ilk çıktığı yıl kusursuz muydu?

AsmMsb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Bakın iyi bir tv ile aynı görüntü kalitesini görürsünüz ayrıca ps4 e değil ps4 De dikkatli okuyun. Tabi ki pro'nun bazı detayları daha iyi ama arada büyük fark yok.

O haberlerin doğru yanları var.
Çoğu oyun mu daha iyi çalışıyor ps pro da ?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Herkes çok şey biliyor yav vay be
Alın izleyin. PS4 Pronun ileride belkide daha iyi optimize edileceğini düşünerek izleyin.