O haberler boş. Pro farkı çok var. Neredeyse 2 kat az bir fark değil.Beyler herkes pro demiş ama böyle haberler gördüm
The Last of Us Remastered'ın PS4 Pro'daki performansı PS4'ten daha kötü! | Başlat Tuşu
PlayStation 4 Pro, PS4’ten daha düşük performans veriyor
Bu Haberler Yalan mı yoksa çoğu oyunda ps 4 pro daha iyi ama bazı oyunlar ps4 te daha iyi çalışıyor mu?O haberler boş. Pro farkı çok var. Neredeyse 2 kat az bir fark değil.
Bütün oyunlar ps4 pro da daha iyi çalisır.Bu Haberler Yalan mı yoksa çoğu oyunda ps 4 pro daha iyi ama bazı oyunlar ps4 te daha iyi çalışıyor mu?
Çalışmamış ki haber yapmışlar değil mi. Ayrıca ps4 de ilk çıktığı zaman kusursuz değildi ki hâlâ değil.Bütün oyunlar ps4 pro da daha iyi çalisır.
Ufak bir optimizasyon sorunu olmuştur hemen düzeltmislerdir bile onu. Bunu tartışmaya gerek yok.
Tartışmaya gerek yok. Ps4 pro.Çalışmamış ki haber yapmışlar değil mi. Ayrıca ps4 de ilk çıktığı zaman kusursuz değildi ki hâlâ değil.
Tartışmalı ps4 pro.Tartışmaya gerek yok. Ps4 pro.
Bir ps4 kullanıcısımisiniz?Tartışmalı ps4 pro.
Evet ve çok memnunum.Bir ps4 kullanıcısımisiniz?
Ben o haberleri gönderdim ama doğru olduğunu söylemedimSoyle deyim. Ps4 kullanicisiyim ustelik bimden aldim. Herhangi bir prooblemini gormedim. Herseyi mukemmel isliyor. Yazilimsal sıkıntı yok. Yukarida arkadasin gonderdogi haberlere bakaaeak ps4 pronun henuzz br tercih olmamasi taraftariyim.
--- Gönderi Güncellendi ---
Soyle deyim. Ps4 kullanicisiyim ustelik bimden aldim. Herhangi bir prooblemini gormedim. Herseyi mukemmel isliyor. Yazilimsal sıkıntı yok. Yukarida arkadasin gonderdogi haberlere bakaaeak ps4 pronun henuzz br tercih olmamasi taraftariyim.
Bende minimum 3 yıllık kullanıcı olarak artık oyunlar ps4 te nasıl zorlandığını hissediyorum. Pro daha performanslı ve daha ileriye dönük olduğu için bunu tartışmaya gerek yok. Parasi yeten pro almalı.Evet ve çok memnunum.
Benim de size bir sorum var. Siz şu an pro mu kullanıyorsunuz?Bende minimum 3 yıllık kullanıcı olarak artık oyunlar ps4 te nasıl zorlandığını hissediyorum. Pro daha performanslı ve daha ileriye dönük olduğu için bunu tartışmaya gerek yok. Parasi yeten pro almalı.
Abimde pro var hemde normal ps4 var.Benim de size bir sorum var. Siz şu an pro mu kullanıyorsunuz?
Ayrıca aradaki farklar 1000 ₺ etmez ve pro kusursuz değil iyi bir tv ile ps4 de yakın bir performans verir.
--- Gönderi Güncellendi ---
Çünkü fark çok olsaydı oyunları farklı olarak çıkardı tıpkı ps3, ps4 gibi.
Bakın iyi bir tv ile aynı görüntü kalitesini görürsünüz ayrıca ps4 e değil ps4 De dikkatli okuyun. Tabi ki pro'nun bazı detayları daha iyi ama arada büyük fark yok.Abimde pro var hemde normal ps4 var.
Bende de ps4 var ps4 e yakın bir performans mi verir ? Tamam bu son cümlen tartışmaya nokta koyacak şekilde. " Ps4 e yakın performans verir"
Arada neredeyse 2 kat pefromasn farkı var siz yakın performans gösterir diyorsunuz.
Edits4 ve ps4 pro oyun çözünürlük ve detaylari sonradan verilen güncellemelerle birlikte farklılık arz ediyor. Tomb rider de bunun örneği var. Araştırmak isteyen araştırsın tomb rider ps4 ve ps4pro da nasıl çalışıyormuş görsün.
O haberlerin doğru yanları var.Bi şey sorcam şimdi benim paylaştığım o iki haber yalan değil mi?Tüm oyunlar proda daha iyi çalışır değil mi?
Çoğu oyun mu daha iyi çalışıyor ps pro da ?Bakın iyi bir tv ile aynı görüntü kalitesini görürsünüz ayrıca ps4 e değil ps4 De dikkatli okuyun. Tabi ki pro'nun bazı detayları daha iyi ama arada büyük fark yok.
O haberlerin doğru yanları var.
Şöyle daha iyi görüntü kalitesi 4k. Ancak dikkat ederseniz pro ile beraber çıkan bütün cihazlar normal ps4 desteği ile geldi.Çoğu oyun mu daha iyi çalışıyor ps pro da ?