Link atar mısın bakalım.Merhaba ps4 de bu aralar pingim acayip yuksek kablolu bağlanma yapma gibi bir şansım yok 95 TL ye router alıcam Xiaomi nin işimi görür mü ? Pingim düşer mi yardımcı olursanız çok sevinirim
Link atar mısın bakalım.
Modem le ps4 arasında çok mesafe var mı? eğer varsa işinizi göreceğini düşünüyorum.Perşembe günü a101 e geliyor ordan alıcam 95 TL yeAsrın Store Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Güçlendirici 300 Mbps Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Asrın Store Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Güçlendirici 300 Mbps yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Arasında baya mesefa var bir üst katta modemModem le ps4 arasında çok mesafe var mı? eğer varsa işinizi göreceğini düşünüyorum.
Router kullanmak çok etki etmeyebilir sonuçta arada koca duvar var routeri öyle bir yere yerleştirmelisin ki modem ile ps4 arasında hiç duvar kalmamalı.Arasında baya mesefa var bir üst katta modem
Koridora koyduğum zaman maks 2 duvar oluyor o zaman daha fazla etkisi olabilir değil mi ?Router kullanmak çok etki etmeyebilir sonuçta arada koca duvar var routeri öyle bir yere yerleştirmelisin ki modem ile ps4 arasında hiç duvar kalmamalı.
Bilemem ama duvar olması yine kötü parana değmeyebilir hatta daha kötü yapabilir.Koridora koyduğum zaman maks 2 duvar oluyor o zaman daha fazla etkisi olabilir değil mi ?
Almayı düşünüyorum çünkü salonda da internet sıkıntımız var benim işimi görmez ise salona koyarım teşekkür ederim yardımın içinBilemem ama duvar olması yine kötü parana değmeyebilir hatta daha kötü yapabilir.