Yazın Ps4 alacağım. Oyunlar hakkında şimdiden fikrim olsun istiyorum, kesinlikle alman lazım dediğiniz oyunları yazarsanız çok sevinirim. (Yanında Fifa 19 alacağım onun dışında söyleyebilirsiniz) Bu arada oyunlar için bütçem 700 TL
Toplam bütçem 3600 3700 falan Pro alırsam çok az oyun alabiliyorum haklısınız baya çıkalı oldu ama bütçemi genişletebilirsem düşüneceğimPS4 yerine Pro almanı öneririm çünkü PS4 çıkalı bayağı bir zaman oldu. Onun haricinde kesinlikle al diyebileceğim oyun Witcher 3 olur. Yine hikayeli oyunlar seviyorsan Last uf Us ve Detroit: Become Human oyunlarına bakabilirsin.
Peki sizce Ps4 Pro alıp 1-2 oyun oynamak mı yoksa Ps4 Slim alıp en az 6-7 oyun oynamak mı daha mantıklıO zaman dediğim gibi Witcher 3 almanı öneririm ilk. 200-300 saat oynayabilirsin oyunu ki PS oyunlarının fiyatlarını göz önünde bulundurunca yüksek oynama süresine sahip oyunlar önem kazanıyor.
Teşhir ürünü önermem sonuçta çalışmış ürün. PS4 Pro al 1-2 oyunun olsun daha iyi. İleride oyun alırsın sorun olmaz.Peki sizce Ps4 Pro alıp 1-2 oyun oynamak mı yoksa Ps4 Slim alıp en az 6-7 oyun oynamak mı daha mantıklı
---- Mesajlar birleştirildi ----
Son olarak da bu ürünü Sony Ps4 Pro 1Tb Konsol - Teşhir Ürünü Fiyatı - Taksit Seçenekleri aldığımda sıkıntı çıkarır mı eksileri nelerdir ?
Öneriniz için teşekkür ederim o zamanki duruma göre bunu değerlendireceğimTeşhir ürünü önermem sonuçta çalışmış ürün. PS4 Pro al 1-2 oyunun olsun daha iyi. İleride oyun alırsın sorun olmaz.
Rica ederimÖneriniz için teşekkür ederim o zamanki duruma göre bunu değerlendireceğim
Sizce hangisi Ps4 Pro 1Tb ve Fifa 19 --- Ps4 Slim 1Tb Fifa 19, Nba 2k18, GT Sport, Battlefield 1, Uncharted 4 ve SpidermanRica ederim![]()
PS4 ProSizce hangisi Ps4 Pro 1Tb ve Fifa 19 --- Ps4 Slim 1Tb Fifa 19, Nba 2k18, GT Sport, Battlefield 1, Uncharted 4 ve Spiderman
Şuanda Xbox oyunlarıda aynı şekilde pahalılandı, PS4 almamın en doğal sebebi kendine özel oyunlarının çok kaliteli ve güzel olması Xbox'da böyle oyunlar yok maalesef. Temel amacım Fifa ve Nba oynamak olmadığı için tercih etmedimPS4 Pro neden alınmalı ki? Televizyon 4K görüntüyü desteklemiyorsa bir anlamı yok ve 4K öyle çok da gerekli bir şey değil. PS4 Pro neden bu kadar önerilmiş anlayamadım.
Ben açıkçası PS önermiyorum, oyunların fiyatı çok pahalı. Alınacaksa da Sahibinden, Letgo gibi sitelerden temiz ve oyunlu ikinci el PS4 alınabilir uygun fiyattan.
Hmm ben Ps4 oyunlarına pahalı dediniz sandım, evet maalesef konsol oyunları pahalı. Bilgisayarım orta seviyenin biraz üstünde Pubg'yi falan 1280x720 çözünürlükte bazı ayarları değiştirip 60 FPS falan oynayabiliyorum ama her oyunu istediğim gibi artık oynayamıyorum. Oyun dünyasını takip eden birisiyim, Ps4 oyunları gerçekten herkes gibi benimde ilgimi çekti cidden hepsi ayrı ayrı kaliteli ve bunun yanında Fifa Nba ve yarış oyunlarını da oynamak istiyorum bunun için Ps4 almaya karar verdim"Xbox alınmalı" demek istemedim, oyunlar çok pahalı. Bilgisayarda oyun oynamak çok daha avantajlı ve PS sadece oyun makinesiyken bilgisayar öyle değil. Tabii bilgisayar toplamak masraflı ama uzun vadede PS'ye göre daha avantajlı. PS, bir heves sadece. Sıkılır, yeni oyun almak istersiniz ve oyun fiyatları da malum.