PS4 NTSC mi PAL mı?

mjdisel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar ben yakın zamanda ps4 alacam ama aklımda birkaç soru var onları sizlere sormak istiyorum
1.1.bolge 2.bolge 3.bolge ps4 olayı nedir
2.2.bölge(pal)ps4 e illa ki pal oyun mu gerekir yoksa pal olmasa bile oyun calışır mı
3.ben ozellikle gta 5 için alıyorum 1.bölge ps4 le mi daha iyi daha kalıteli mi oynarım pal la mı (tv 2 sinide destekliyor)
4 1.bolge konsol da cozunurluk dusuk fps yuksekmıs 2.bolgede fps yuksek cozunurluk dusukmus bu dogrumu bide fps oranlarını verebilirmisiniz
5.pal olan bi konsolla 2.bolge olan konsol onlıne oyun u karsılıklı veya aynı takımda oynayabilir mi
6.Sizler pal ı mı onerisiniz yoksa 1.bölgeyi mi

CEVAPLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Merhaba

NTSC Amerika bölgesi içindir, PAL ise Avrupa içindir.

Tüm oyunlar region free yani bölge kilidi yoktur, NTSC de alsanız her oyunu oynarsınız PAL alsanızda.

NTSC alırsanız bölge farkından dolayı PAL bluray filmlerini izleyemezsiniz.

Çözünürlük ve FPS farkı yoktur. Hepsinde aynıdır.

Avrupa bölgesi olduğumuz için PAL tercih edin.

Bu sorunların cevabını bu konuda vermiştim.

http://forum.shiftdelete.net/playstation/379587-playstation-4-ile-ilgili-sikca-sorulan-sorular.html

Çözünürlük ve FPS oranlarına buradan bakabilirsiniz.

http://www.ign.com/wikis/xbox-one/PS4_vs._Xbox_One_Native_Resolutions_and_Framerates

mjdisel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
birde benim arkadasım 1.bölge cihazı var ben pal alıcam online oyunlarda sorun olur mu yoksa psn hesabına mı bağlı

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
birde benim arkadasım 1.bölge cihazı var ben pal alıcam online oyunlarda sorun olur mu yoksa psn hesabına mı bağlı

Burada da bir bölge farklılığı yoktur. Siz de US onda TR PSN hesabı olsa bile birbirinizi arkadaş olarak ekleyip aynı oyunu online oynayabilirsiniz.

neksushot

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ps4 e watch dogs aldım bu oyunu nerde takas yapabilirim acaba

son ölüm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
abi ps4 dün kendi sitesinden oyun indirirsek online oynamak için para ödemiyomuşuz doğrumu

the grudge

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Merhaba arkadaslar ben yakın zamanda ps4 alacam ama aklımda birkaç soru var onları sizlere sormak istiyorum
1.1.bolge 2.bolge 3.bolge ps4 olayı nedir
2.2.bölge(pal)ps4 e illa ki pal oyun mu gerekir yoksa pal olmasa bile oyun calışır mı
3.ben ozellikle gta 5 için alıyorum 1.bölge ps4 le mi daha iyi daha kalıteli mi oynarım pal la mı (tv 2 sinide destekliyor)
4 1.bolge konsol da cozunurluk dusuk fps yuksekmıs 2.bolgede fps yuksek cozunurluk dusukmus bu dogrumu bide fps oranlarını verebilirmisiniz
5.pal olan bi konsolla 2.bolge olan konsol onlıne oyun u karsılıklı veya aynı takımda oynayabilir mi
6.Sizler pal ı mı onerisiniz yoksa 1.bölgeyi mi

CEVAPLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
Pal daha iyidir çünkü daha yüksek çözünürlük verir... ama o SD içindi şimdi 1080p ile renk ve kontrast farkı kaldı en iyisi PAL NTSC tercih edilecek bir seçenek değil... sadece USA ve Japonya'da kullanılıyor... PAL daha iyidir...

caga3344

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
benim arkadaşımda 3.bölge var 1.bolge benimki birlikte oynayabilirmiyiz? yada 3. bolge hangi ülke üzerinden heap acalim?

onr_slck

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba

NTSC Amerika bölgesi içindir, PAL ise Avrupa içindir.

Tüm oyunlar region free yani bölge kilidi yoktur, NTSC de alsanız her oyunu oynarsınız PAL alsanızda.

NTSC alırsanız bölge farkından dolayı PAL bluray filmlerini izleyemezsiniz.

Çözünürlük ve FPS farkı yoktur. Hepsinde aynıdır.

Avrupa bölgesi olduğumuz için PAL tercih edin.

Bu sorunların cevabını bu konuda vermiştim.

http://forum.shiftdelete.net/playstation/379587-playstation-4-ile-ilgili-sikca-sorulan-sorular.html

Çözünürlük ve FPS oranlarına buradan bakabilirsiniz.

http://www.ign.com/wikis/xbox-one/PS4_vs._Xbox_One_Native_Resolutions_and_Framerates

benim ps 4 kutusun altında dünya işareti var üzerindede 2 yazıyor resmini gönderemedim bu 2.bölge pal mı oluyor

Çağlar Mintaş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oğluma PS4 alacağım tavsiyeleriniz acilen bekliyorum. Zira 2-3 gün içinde almam lazım. (Çocuk işte) :)
Açıkçası bilmiyorum ve anlamıyorum. Kazık yemek istemiyorum. Hatta doğrudan şunu al diye cevapta verebilirsiniz.
Şimdiden teşekkürler.

caga3344

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Oğluma PS4 alacağım tavsiyeleriniz acilen bekliyorum. Zira 2-3 gün içinde almam lazım. (Çocuk işte) :)
Açıkçası bilmiyorum ve anlamıyorum. Kazık yemek istemiyorum. Hatta doğrudan şunu al diye cevapta verebilirsiniz.
Şimdiden teşekkürler.
Pal avrupa NTCS amerika birinde onay tuşu X diğerinde O çok bişi farketmiyor ama avrupa bölgesindeyiz n11 de çok ucuza pal ps4 ler var alabilirsiniz