Ps4 hard diske oyun atıp başka ps4 te oynamak

aydogdueray04

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar şimdi hard disk alcam (3.0 usb sürmü 1tb) şimdi benim ps4 dümden oyun atıp kuzenimin ps4 düne atıp oynayacak sizce böyle birşey mümkün müdür (hızlı cevap verirseniz sevinirim)

Barış Bayraktar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
628
USB girişi varsa PS4'ün bilgisayara bir şey atar gibi atacaksınız.

aydogdueray04

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

aydogdueray04

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kardeşim rahatsız ediyor muyum bilmiyom ama sen hiç denedin mi para boşuna gitmesin diye soruyorum

Barış Bayraktar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
628
Zor bir şey değil. PS de bilgisayar gibi çalışan bir şey değil mi zaten?

aydogdueray04

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Beyler deneyen var mı acil cevap verebilir mi
--- Gönderi Güncellendi ---
beyler deneyen varsa nolur cevap versin

ErceKerim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Ps4 için jailbreak çıkmışsa yaparsın. Jailbreaksız böyle birşey yapamazsın satın alman gerekir ps storeden.

aydogdueray04

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kardeşim ps store jailbreak mı yazıp indireyim mi

olgusen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Yüklersin ama oyuna giremezsin. PS4 onu bir oyun olarak tanımlamaz yani çalıştıramazsın ve çalıştırmak için de senin yapabileceğin bir şey yok. PS4'de dijital olarak oyunu sadece kardeşlikle paylaşabilirsin bu da hesap paylaşımı yani bedava değil. Ya da kutulu olarak paylaşabilirsin. Hard diski takarsın ve çalışır ha PS4'le gelen hard disk ha aldığın hard disk. Ama oyun çalışmaz. Denemek istiyorsan yeni bir hard disk almak yerine kuzeninin PS4'ünü açıp hard diski çıkarıp deneyebilirsin ama olmayacağından emin olabilirsin yani oyunu ancak kardeşlikle yada kutuyu emanet ederek paylaşabilirsin ve diski çıkarınca oyun kapanacağından ikiniz farklı yerlerde aynı oyunu oynayamazsınız ve kardeşlikte de böyle diye biliyorum. 3. parti yazılımlar konusunda çok geniş bilgim yok ama o dediğinin olması çok zor ve olacaksa da seni çok uğraştırır ve sonu da büyük ihtimalle hüsran olur. Yani bunu yapman mümkün değil.
--- Gönderi Güncellendi ---
Bu arada bu konu neden telefon önerilerinde ben en son kardeşime telefon bakacaktım kendimi burada buldum.