SandyShores
Asistan
Yarın PS5 çıkıyor dünya genelinde bildiğiniz gibi ve ben 2 ay önce PS4 aldım. PS5 çıkıyor diye tilt oldum bu olaya PS4'ü hiç açmıyorum. Özellikle GTA 5 oyunundaki grafik farkını görünce. Satmalı mıyım?
ps4 gayet güzel ps5e ne gerek var kiYarın PS5 çıkıyor dünya genelinde bildiğiniz gibi ve ben 2 ay önce PS4 aldım. PS5 çıkıyor diye tilt oldum bu olaya PS4'ü hiç açmıyorum. Özellikle GTA 5 oyunundaki grafik farkını görünce. Satmalı mıyım?
Belki bir ihtimal satıp pc'ye geçebilirsiniz ki bence daha sarıyor ama yine sizin keyfinize ve imkanınıza kalmış. PC'ye de geçmek istemezseniz bence satmayın.PS5 alacak imkanım yok. Yeni nesile geçemem kısacası.
Hangi ps4 var sizde?PS5 alacak imkanım yok. Yeni nesile geçemem kısacası.
Slim vardı ama çok sıkıntı çıkarınca Fat kasaya geçtim memnunum bir sıkıntısı yok.Hangi ps4 var sizde?
Slimden fat kasaya geçmek büyük hata olmuş.Slim vardı ama çok sıkıntı çıkarınca Fat kasaya geçtim memnunum bir sıkıntısı yok.
Aralarındaki fark neler? Ben grafikler aynı diye biliyorum.Slimden fat kasaya geçmek büyük hata olmuş.
Slim Fat kasaya göre daha iyi bence. Fat kasalar ısınıyor ve çok sesli çalışıyor.Aralarındaki fark neler? Ben grafikler aynı diye biliyorum.
Abartılan kadar sesli çalışmıyor bendeSlim Fat kasaya göre daha iyi bence. Fat kasalar ısınıyor ve çok sesli çalışıyor.
Benimki bağırıyordu resmen. Ps Plus için her ay para vermek de istemediğim için sattım. Evde boş duracağına para getirdi.Abartılan kadar sesli çalışmıyor bendeTemizledim diyedir sanırım ama evet Slim çok sessiz gerçekten de.
PS Plus iyi bence ya. Yıllık olanını indirimlerde alınca her ay 2 oyun zaten 1 sene uzun bir süre.Benimki bağırıyordu resmen. Ps Plus için her ay para vermek de istemediğim için sattım. Evde boş duracağına para getirdi.
Her ay oyun için para vermek bana saçma geliyor.PS Plus iyi bence ya. Yıllık olanını indirimlerde alınca her ay 2 oyun zaten 1 sene uzun bir süre.
O da doğru. Neden online oynamak için para öderiz ki?Her ay oyun için para vermek bana saçma geliyor.
Bana saçma geliyor. Hem CD lere para verip hem de oynamak için para veriyoruz.O da doğru. Neden online oynamak için para öderiz ki?