PS4 Alacağım yardım

YaggizJr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ps4 almaya karar verdim,çok araştırdım ps4 arıyorum fakat biraz takıntılı bir insanım.
Alacağım ps4 ün cuh1216 yada daha üstü bir model olması lazım gb değeri fark etmez.
Mat kasa ve Pal ps4 olması lazım yani Tr modeli.Aynı zamanda sony euresia garantili olması gerek.
Yardımınızı bekliyorum link yada güvenebileceğim sitelerin isimlerini yazarsanız iyi olur şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Reaksiyon puanı
3
Sağ olun teşekkür ederim.
Hocam vatandan almanı pek tavsiye etmem hem pahalı hemde garantisi pek işe yaramıyor başıma gelende şunlardı ilk çıktığında crysis 2yi almıştım bozuk çıktı yok efendim biz bununla ilgilenmiyoruz dediler kitlediler sonra xbox aldım adaptörü patladı ev yatıcakmı nerdeyse götürdüm yine bu bizim problemimiz değil dediler şu an ps4 var elimde 900 liraya almıştım garantisi filan yok nazar değmesin konsol bir hata bile vermedi ha bide daha önceden büyük bir teknoloji mağazasında çalıştım yaptıkları kasko filan hepsi yalan mağaza ismi vermim kafana takılan bişe olursa yaz bu konuda çok bilgiliyim

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Yazıcıoğluna bilmeyen birisi ile gitme işi bilen birisi ile git. Çünkü çoğu satıcı kutuyu açıyor birşeyler değiştiriyor ve hiç açılmamış gibi tekrar bandrollerle kapatıyor gözünle gördüm ben bu olayı. Bu yüzden alırken dikkat et cihazı iyice incele aldığın yerde. Bu olayı şahsen Yazıcıoğluna iş yanında yaşadım. Cihazdan anlayan biris ile gidersen piyasanın en dip fiyatına ps4 u oradan bulabilirsin.