PS3 ve XBOX 369 hakkındaki soru işaretleri?

umutali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bu aralar bir oyun konsolu almak istiyorum ve kararsız kaldım birçok yerde karşılaştıma yazıları,videoları,resimleri gördüm ama son olarak sdn kullanıcılarına sormak istedim.Kafamdaki soru işaretleri şunlar:

>Donanımı bakımından hangi konsol daha iyi?
>Xbox 360 ta xbox live olduğu gibi,PS3 te ilerde multiplayer oyun desteği olacak mı?
>Uzun vadede düşünecek olursak hangi konsol alınmalıdır?,çünkü bazı yazılarda ps3 ün tam olarak gücünü gösteremediği ve ona göre oyunların daha yapılmadığı söyleniyor.
>İleriye dönük düşünürsek xbox 360 grafik bakımından ps3'e yetişecek ataklarda bulunur mu?
>Son olarak oyun çıkması ve fazlalığı bakımından hangi konsol daha önde olur?

arkadaşlar bu sorularımı cevaplayabiliecek birileri varsa lütfen cevabını esirgemesin bu sorular benim için önemli.şimdiden çok teşekkür ederim :)

RE_6

Profesör
Reaksiyon puanı
10
her şekilde ps3 ama kopya oyunu çıkmama tehlikesi var, x360 HD-DVD kullanıyor zaten bluray format savaşını kazandı üstüne üstlük elite almazsan x360'da üç kırmızı ışık sorunu var

şu konuyu inceleyip konu sahibine istediğin soruyu sorabilirsin kendisi sana ne istersen anlatır ps3 ve x360'ı var

not.bu konuyu oyun bölümüne açmalıydın

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
PS3 donanım olarak daha üstün.Daha güzel oyunlar genelde PS (gran turismo,god of war...) için çıkıyor ama sadece xbox360(forza motorsport vs.) için çıkan güzel oyunlarda var.

umutali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yorumlarınız için teşekkür ederim ama uzun vadede hangisini almak daha iyi olur ?

RE_6

Profesör
Reaksiyon puanı
10
ps3 sony istikrarlı bir markadadır ;)