Ulassecgin
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
Arkadaşlar ps3 icin sevdiginiz begendiginiz oyunlari oynamazsan olmaz olan bildiginiz oyunlar varmi bunlar move oyunlarida olabilir cevaplarinizi bekliyorum
ps3üm yok hiç olmadı ama olsa kesinlikle gow serisi uncharted red dead redemption the last of us oynardım ve de pcde olmadığı için fifa streetArkadaşlar ps3 icin sevdiginiz begendiginiz oyunlari oynamazsan olmaz olan bildiginiz oyunlar varmi bunlar move oyunlarida olabilir cevaplarinizi bekliyorum
Sende alirsin bir gun bende almak icin 3 sene bekledim ve guzel oyunlara benziyor soylediklerinps3üm yok hiç olmadı ama olsa kesinlikle gow serisi uncharted red dead redemption the last of us oynardım ve de pcde olmadığı için fifa street
ben alana kadar ps5 çıkarSende alirsin bir gun bende almak icin 3 sene bekledim ve guzel oyunlara benziyor soylediklerin
İlk once bende oyle demistim ama aldim simdi [emoji1]ben alana kadar ps5 çıkar![]()
evet en iyi oyunları zaten ps3ün
almayı düşünmüyor değilim ama şuan çok pahalı satıyorlar,ikinci elede güvenemiyorumİlk once bende oyle demistim ama aldim simdi [emoji1]
Gta5 var zaten ama destiny i cok duydum ama bakma sansim olmadiDirek olarak God of War 3 ve Tomb Raider'ı önerebilirim. Hangi tür oyun sevdiğini bilmiyorum ama tatmin olacağını tahmin ediyorum. Online oynamak istiyorum dersen Destiny ve GTA 5 tavsiye edebilirim.
Bütçe açısından sıkıntın yoksa farklı tavsiyelerde verebilirim.
Bence ikinci el al bende ikinci el aldim cok ucuzdu suan herhangi bir sorunu yokalmayı düşünmüyor değilim ama şuan çok pahalı satıyorlar,ikinci elede güvenemiyorum
1.el nedir ya sıfır [emoji1]Bence ikinci el al bende ikinci el aldim cok ucuzdu suan herhangi bir sorunu yok
1.el alsaydim bana 1.750 tl civari fatura cikardi
:mrgreen: temiz bir tane bulursam alırım umarım1.el nedir ya sıfır [emoji1]
mk9 ve injustice var aynısı sadece xte animasyonlar çeşitli daha fazlaCok kotu hayal kirikligina uradim mortal kombat x ps3 formatina uyarlanmicakmis asil bunun icin ps3 almistim ama bosa gitti [emoji30]
Ama bir mortal kombat x scirpion vs sub-zero havasini verceğini sanmiyorummk9 ve injustice var aynısı sadece xte animasyonlar çeşitli daha fazla
Dead space oyununu telefonda bitirmistim gercekten harika bir oyundu sonunda kalp krizi gecirmistimDead Space, Bioshock Infinite, Dishonored. Özellikle bioshock infinite muhtesem bir oyun.
Dead space oyununu telefonda bitirmistim gercekten harika bir oyundu sonunda kalp krizi gecirmistim
Benim icin ps3 un vazgelmeyenlerinden o olmaSa olmaz zatenBen bi ara god of war için alıcaktım ps3
Ne yazikki o ps3 e cikmiyoe [emoji30] [emoji30] [emoji30] [emoji30]Mortal Kombat X
Evet doğru unutmuşumNe yazikki o ps3 e cikmiyoe [emoji30] [emoji30] [emoji30] [emoji30]
360 p ye bile raziydim ben ama 9 la yetincem artikEvet doğru unutmuşumaslında yapmaları gerekti. Neyse Destiny diyelim.