Ps3 oyun önerisi

Ulassecgin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar ps3 icin sevdiginiz begendiginiz oyunlari oynamazsan olmaz olan bildiginiz oyunlar varmi bunlar move oyunlarida olabilir cevaplarinizi bekliyorum

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar ps3 icin sevdiginiz begendiginiz oyunlari oynamazsan olmaz olan bildiginiz oyunlar varmi bunlar move oyunlarida olabilir cevaplarinizi bekliyorum
ps3üm yok hiç olmadı ama olsa kesinlikle gow serisi uncharted red dead redemption the last of us oynardım ve de pcde olmadığı için fifa street

Ulassecgin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ps3üm yok hiç olmadı ama olsa kesinlikle gow serisi uncharted red dead redemption the last of us oynardım ve de pcde olmadığı için fifa street
Sende alirsin bir gun bende almak icin 3 sene bekledim ve guzel oyunlara benziyor soylediklerin

Spacebear

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Direk olarak God of War 3 ve Tomb Raider'ı önerebilirim. Hangi tür oyun sevdiğini bilmiyorum ama tatmin olacağını tahmin ediyorum. Online oynamak istiyorum dersen Destiny ve GTA 5 tavsiye edebilirim.

Bütçe açısından sıkıntın yoksa farklı tavsiyelerde verebilirim.

Ulassecgin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Direk olarak God of War 3 ve Tomb Raider'ı önerebilirim. Hangi tür oyun sevdiğini bilmiyorum ama tatmin olacağını tahmin ediyorum. Online oynamak istiyorum dersen Destiny ve GTA 5 tavsiye edebilirim.

Bütçe açısından sıkıntın yoksa farklı tavsiyelerde verebilirim.
Gta5 var zaten ama destiny i cok duydum ama bakma sansim olmadi

Ulassecgin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
almayı düşünmüyor değilim ama şuan çok pahalı satıyorlar,ikinci elede güvenemiyorum
Bence ikinci el al bende ikinci el aldim cok ucuzdu suan herhangi bir sorunu yok
1.el alsaydim bana 1.750 tl civari fatura cikardi

Ulassecgin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Cok kotu hayal kirikligina uradim mortal kombat x ps3 formatina uyarlanmicakmis asil bunun icin ps3 almistim ama bosa gitti [emoji30]

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Dead Space, Bioshock Infinite, Dishonored. Özellikle bioshock infinite muhtesem bir oyun.

Samet UCA

Profesör
Reaksiyon puanı
2,926
Ben bi ara god of war için alıcaktım ps3