PS3 mü yoksa XBOX mı almalıyım?

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90

1907doqu1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdi açıkçası ps3'ü alıp tüplüye bağlamaya çekinmiyorsunda ? Masaüstünümü bağlayamassın ? En başta ps3' e tüplü gitmez..
4K ultra hd tv ler bile günümüzde 1.500 TL ye var. bir Full hd Tv 500-600 tl ye alabilirsiniz. He onuda veremesseniz 2. el bile 300-400 TL civarı rahatlıkla plazma bulursunuz. Mesela http://www.hepsiburada.com/liste/su...?productId=evaxen32ledtruva&categoryId=163192

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Şimdi açıkçası ps3'ü alıp tüplüye bağlamaya çekinmiyorsunda ? Masaüstünümü bağlayamassın ? En başta ps3' e tüplü gitmez..
4K ultra hd tv ler bile günümüzde 1.500 TL ye var. bir Full hd Tv 500-600 tl ye alabilirsiniz. He onuda veremesseniz 2. el bile 300-400 TL civarı rahatlıkla plazma bulursunuz. Mesela http://www.hepsiburada.com/liste/su...?productId=evaxen32ledtruva&categoryId=163192
Almaya çalışıcam ama zor tüplüde o kadar kötümü görüntü verir kardeş? yada bilgisayar monitörüne falan bağlanmazmı?

Evet kırdırmak gerekli
makinenin yanma ihtimali varmı?

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Almaya çalışıcam ama zor tüplüde o kadar kötümü görüntü verir kardeş? yada bilgisayar monitörüne falan bağlanmazmı?
Yani haliyle kötü görüntü verir. Ve tüplü televizyon sonuçta kucuk ekranı var. Ps3 ün zevki en az 82 ekranla çıkar.

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Yanma ihtimali derken?

Kırılmış xbox alın ozaman, garanti olur

Kaya26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
550
1. Korsan = Xbox 360 2. Tüplü televizyonda oyundan hiç bir şey anlamazsınız bir led ekrana ihtiyacınız var.

1907doqu1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kesinlike verir. :thumbup1: İmkanınız varsa alabilirsiniz.
aldırmayı denicem birde ps3 de xboxda korsan oyunu kırdırınca çalıştırıyo ama xbox korsanda daha iyi diyolar ne farkları oluyorki?

aldırmayı denicem birde ps3 de xboxda korsan oyunu kırdırınca çalıştırıyo ama xbox korsanda daha iyi diyolar ne farkları oluyorki?

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Farkları yok, kırılmış xboxsa oyunları internetden kolay bulup indirebiliyorsunuz

1907doqu1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki sizce kalite olarak xbox mu yoksa ps3 mü daha iyi kalite verir?

kardeş ps3 almayı düşünüyorum ama onu kırdırırsam yanma ihtimali varmı bide kırdırınca online oynayamammı?

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Peki sizce kalite olarak xbox mu yoksa ps3 mü daha iyi kalite verir?
Kalite olarak hemen hemen aynılar. Sanırsam sadece her iki tarafında kendine özel oyunları oluyordu. Sonynin çıkardığı özel oyunlar yada xbox ın çıkardığı özel oyunlar oluyor. Benim tercihim ps3 almandan çünkü ps3 gamepadi daha güzel bana göre :)

kardeş ps3 almayı düşünüyorum ama onu kırdırırsam yanma ihtimali varmı bide kırdırınca online oynayamammı?
Yok yanma ihtimali olmaz. Yani açıkçası bu işi bilen birisine yaptırmanız %100 sıkıntısız olacağı anlamına gelir. Kırdırdıktan sonra online oyunlara elvada demeniz gerekiyor. Her oyunu ofline olarak oynayacaksınız.

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Online olayı muammalı biraz, online oynaya bilmemek sebebi psn dan banlanmak, cd olmayınca banlanıyorsun, şimdi çözümünü bülmüşlar diye duydum, programmı yükluyorlarmış cd varmış gibi gösteriyormuş. Ama tam bilemiyorum araşdırmak lazım

1907doqu1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kalite olarak hemen hemen aynılar. Sanırsam sadece her iki tarafında kendine özel oyunları oluyordu. Sonynin çıkardığı özel oyunlar yada xbox ın çıkardığı özel oyunlar oluyor. Benim tercihim ps3 almandan çünkü ps3 gamepadi daha güzel bana göre :)

Yok yanma ihtimali olmaz. Yani açıkçası bu işi bilen birisine yaptırmanız %100 sıkıntısız olacağı anlamına gelir. Kırdırdıktan sonra online oyunlara elvada demeniz gerekiyor. Her oyunu ofline olarak oynayacaksınız.
Benim için fazla sıkıntı olamzda zaten fazla online oynamam genelde gta v fifa pes 15 falan ama mesela ama online oynayamama dan başka sıkıntı olmaz dimi

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Ama gta 5 de onlinesiz tad vermez, online oynayınca ne demek istediğimi anlayacaksınız :)

1907doqu1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ama gta 5 de onlinesiz tad vermez, online oynayınca ne demek istediğimi anlayacaksınız :)
single oynadım çok sevdim online hiç denemedim ama online oynamak aslında güzel olur ama 180 tl biraz pahalı?:(

Hayır sıkıntı olmaz. Tek kötü yanı online olmuyor hepsi bu. PS2 misali gibi düşünün :)
peki bu ps3 oyunlarını ucuz alabiliceğim yer biliyormusun?

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
peki bu ps3 oyunlarını ucuz alabiliceğim yer biliyormusun?
Orjinalmi , Sahtemi ? Sahteyse internetten indirmeniz daha iyi çeşitli Torrent siteleri mevcut oralardan her türlü ps3 yada xbox 360 oyunlarını indirebilirsiniz hemde ücretsiz. Orjinal cd se belirli bir site yok tek bir oyun için tüm siteleri arayıp tarayıp en ucuz yerden alacaksınız. Yada tüm mağazaları geziceksiniz. Çünkü her site her an kampanya yapabiliyor yani sık sık takip etmek gerek. :) Mesela ben Fifa 15 pc sürümünü playstore dan 90 tl ye almıştım. Şuanda 120 tl den aşağı yok..

1907doqu1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Orjinalmi , Sahtemi ? Sahteyse internetten indirmeniz daha iyi çeşitli Torrent siteleri mevcut oralardan her türlü ps3 yada xbox 360 oyunlarını indirebilirsiniz hemde ücretsiz. Orjinal cd se belirli bir site yok tek bir oyun için tüm siteleri arayıp tarayıp en ucuz yerden alacaksınız. Yada tüm mağazaları geziceksiniz. Çünkü her site her an kampanya yapabiliyor yani sık sık takip etmek gerek. :) Mesela ben Fifa 15 pc sürümünü playstore dan 90 tl ye almıştım. Şuanda 120 tl den aşağı yok..
kardeş bir şey daha sorucam ama :) bu ps3 ü şuanki bilgisayarımın monitörünede bağlayabilirmiyim? bağlayabilirsem güzel görüntü verirmi?

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
kardeş bir şey daha sorucam ama :) bu ps3 ü şuanki bilgisayarımın monitörünede bağlayabilirmiyim? bağlayabilirsem güzel görüntü verirmi?
Bilgisayar monitörün girişi ne? HDM girişi varsa direk bağlarsın. VGA'sa Bir ucu HDM diğer ucu VGA girişli kablo alman gerek.

SpyChef

Asistan
Reaksiyon puanı
0
PS3 al derim.

PS3 al derim. Gayet başarılı, xbox'ta güzel ama PS serisi daha çok hoşuma gidiyor benim senin tercihin dostum

1907doqu1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayar monitörün girişi ne? HDM girişi varsa direk bağlarsın. VGA'sa Bir ucu HDM diğer ucu VGA girişli kablo alman gerek.
hdmı girişli değil onu biliyorumda VGA nın ne olduğunu bilmiyorum kasaya ve erkana takılan kabloyu takıyosun ve sıkıyosun yanlarından o şekilde o kabloyuda alırım sıkıntı olmazda iyi bir görüntü olurmu?

PS3 al derim.

PS3 al derim. Gayet başarılı, xbox'ta güzel ama PS serisi daha çok hoşuma gidiyor benim senin tercihin dostum
Önerin için teşekkürler:thumbup1: benimde ps3 daha çok kafama yatıyor

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
hdmı girişli değil onu biliyorumda VGA nın ne olduğunu bilmiyorum kasaya ve erkana takılan kabloyu takıyosun ve sıkıyosun yanlarından o şekilde o kabloyuda alırım sıkıntı olmazda iyi bir görüntü olurmu?
Aynen dostum o kenarlarında 2 tane sıkmalı soket işte o VGA . Görüntü konusunda hiçbir fark olmaz HDM ile aynı görüntüyü verir. Ama ayriyetten bir ucu HDM diğer ucuda VGA olan kablo alman lazım. O kablo ps3 kutusundan çıkmıyor malesef. Yada dönüştürücü alman gerekicek.
Mesela http://www.hizlial.com/s-link-sl-hv56-hdmi-to-vga-cevirici/10458489 Bunun gibi birşey. Tabi rastgele buldum ben bunu dahada ucuza bulabilirsin.

1907doqu1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynen dostum o kenarlarında 2 tane sıkmalı soket işte o VGA . Görüntü konusunda hiçbir fark olmaz HDM ile aynı görüntüyü verir. Ama ayriyetten bir ucu HDM diğer ucuda VGA olan kablo alman lazım. O kablo ps3 kutusundan çıkmıyor malesef. Yada dönüştürücü alman gerekicek.
Mesela http://www.hizlial.com/s-link-sl-hv56-hdmi-to-vga-cevirici/10458489 Bunun gibi birşey. Tabi rastgele buldum ben bunu dahada ucuza bulabilirsin.
Gerçekten çok sağol yeni ekran almaktan kurtardın beni:clap: bu çeviriciyide alıcam ama ps3 kutusundan hdmı kablosu çıkıyor dimi?

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Eyw ama alınca nası açıcamı dahi bilmiyorum:mellow: sadece ps kafelerde oynamıştım yükleme falan bilmiyorum kardeş alınca oyun kurulumuna vs. anlıyorsan yardım edermisin?
Sen hele bi al çok basit zaten kendin bile yaparsın. Olmadı buradan yardımcı oluruz sana her konuda.

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Youtubede bak turunculevye yaz online izle :)

Online kendine ait 3 evin 30 araban, şehir içi tankın, özel uçakların, özel silah ve kıyafetlerin, arkadaşlarların, sonsuz sayıda görevler, ve başka çok sayıda şeyler varki bunlar singleda yok

Online oynadıkdan sonra ben hiç single oynamadım, sıkıcı geldi

1907doqu1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Youtubede bak turunculevye yaz online izle :)

Online kendine ait 3 evin 30 araban, şehir içi tankın, özel uçakların, özel silah ve kıyafetlerin, arkadaşlarların, sonsuz sayıda görevler, ve başka çok sayıda şeyler varki bunlar singleda yok

Online oynadıkdan sonra ben hiç single oynamadım, sıkıcı geldi
Dostum artık ps alırsam kırdırmayı aklımın ucundan bile geçirmem :thumbup: gta 5 in online ini izledim mükemmel gerçekten süper ama bunda online a girince oda kurup falan arkadaşlarınla özel oda kurup sadece onlarla oynayabiliyosun dimi

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Tamamen isteğine bağlı, yani istersen sadece arkadaşlarınla oynayabilirsin, istersen çetendeki insanlarla(çetelere crew denir oyunda, çok sayıda turk çetesi mevcur, mesala gtaturk yaz araştır googleda), istersen de dunyanın her yerinden insanlarla, headset ile konuşada bilirsin online

1907doqu1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tamamen isteğine bağlı, yani istersen sadece arkadaşlarınla oynayabilirsin, istersen çetendeki insanlarla(çetelere crew denir oyunda, çok sayıda turk çetesi mevcur, mesala gtaturk yaz araştır googleda), istersen de dunyanın her yerinden insanlarla, headset ile konuşada bilirsin online
aynn bnde onu merak ediyorum o kulaklık satıyorlar onlar ne işe yarıyor online de kulaklığı olan biriyle konuşabiliyormuyuz nasıl?