PS3 mü yoksa XBOX mı almalıyım?

farukarslan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
xbox 360 var bende bunu veya üst modellleri tavsiyemdir.Adaptörle wifi çekimi var.Knect bağlanabiliyor. Şu an oynuyorum daha önce ps3 de oynadım ancak aynı kaliteli ele oturuşu hissdemedi. Tavsiyem xbox.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
gta5 dahai iyi assains creed black flag mi onlardan birisini alacam

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Allahını seven yardım etsin ps3 mü xbox 360 mı ? Salı günü alıyorum çabuk evap verin benden sonra hangisi daha yüksek olursa onu alıam

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yani xboxsı boşuna yazmışsınız hazır bize soracağına ps3 Alsana farkları anlatayim xboxta ısınma sorunu var ama ps3 te yok ve en büyük farkı xboxta sadece DVD ama ps3 te blu- ray oynatıcısı var xboxta bazı oyunlar 2 cd ama ps3 te bluray olduğunda tek cd çalıştırıyo ve xboxsa göre daha sağlam yani git ps3 al alıcaksan da super slim al slim sakın alma internette resimleri var zaten aralarında en yeni çıkanı super slim alacaksanda 500 gb al bende bir ay sonra alıcağım için sana söyliyimde xbox sakın alma zaten gta 5 xboxta çift cd ve karışık ama ps3 te bluray olduğundan tek cd ve daha rahat ve daha sağlam yani ps3 derim hatta git onu al derim lütfen söylediklerimi dikkate alarak kararını ver ama ben ps3 Almandan yanayım ve alacaksan super slim al zaten ps3 ün bluray özelliği xboxsı ezip geçer hem ps3 te bluray olduğundan film de izleyebilirsiniz ama xboxta izleyemezsin yani git ps3 al ve bir cevap yolla çünkü bende bir ay sonra bimeksten super slim 500 gb alıcım kafana takılan birşeyine olursa mutlaka yaz bende cavap vereyim yani ps3 al başka birşey demiyorum ve dediğim super slim 500 gb modelinden al ve bazen cümleleri yanlış yazmış olabilirim çğnkü tablette yazıyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş hayatında Konsola geçiş yapmamış biri olarak konuşuyosun bende PS3 var grafikler X360 dan daha iyi ve kontroller ına alışınca X360 a geçemiyosun ve 1-2 FPS daha (frame per second - saniye başına ekran görüntüsü) az olması grafiklerinin daha iyi olmasından kaynaklı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende x box 360 var bence ps3 dende ps4 dende 1000000000 kat daha iyi hem kumandayla hem hareketle oyunlar oynuyorum ayrıca içinden gal of duty black ops2 çıkıyor :thumbup1::thumbup1:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
her türlü ps3 derim daha rahat ücretsiz ve daha çok özelliğe sahip bence ps3 al.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bak alacaksan şu ürünü al derim xbox 360E en iyisi hem fiyat bakımından hemde kalite bakımından

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bana sorararsan x box tafsiye ederim senelerdir x box kullanıyorum hiç problem çekmedim atrıca x box daha iyi görüntü verir ginede senin kararın sen karar ver

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ps3 te oyunun keyfini daha iyi alıyorsun ve ps3 ün kolu xbox tan daha iyi ve hafif xbox taki ise ağır birşey zaten xboxta ısınma sorunu yani 3 kırmızı ışık sorunu var ve ps3 te blu ray sürücü olduğundan tek cd çalıştıroyo ama xbox taki normal bir optik sürücü olduğundan bazı oyunları 2 cd çalıştırıyo Buda çok kötü bir özellik yani ps3 daha iyi

septiemeciel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ps3 almayı düşünüyorum acaba 12 gb lık alsam orjinal oyun alıp fifa ,nba gibi oyunları rahatlıkla oynayabilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
oyunların boyutuna bağlı ama hardidk veya 32gb lık flash bellekle rahat oynarsın

septiemeciel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
flash bellek ya da harddisk olmadan orjial oyunları oynayamama ihtimalim var mı o zaman 12 gb ne işe yarıyor
?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bence 500 gb super slim al daha mantıklı bazı oyunlar ön yükleme yaptığından kapasite yetmiyor mesela gta 5 alacaksan tüm yeri kaplar çünkü gta 5 8gb he şimdi dersin zaten 12 gb kaldırmazmı kaldırmaz çünkü 12 gb galiba 8 veya 9gb yeri var galiba 8 neden olduğunu bilmiyorum ama 500 gb Alman'ı öneririm zate 600 tl ona verdiğinde zaten oyunları kaldırmadığı zaman 250 gb harici hardiski var onuda 450 tl ye falan satıyorlar yani 1.050 tl oluyor toplamda 262 gb ediyor onu alcağına 500 gb al derim onlarda 960 veya bin arası bazenede 800tlye kadar iniyor bende yazın alacağım çünkü ps4 çıktığından ps3 lerin fiyatları azıcık iner ama kalitesi asla inmez okadar da fiyatı inmez yani
Alacaksanda media markt yada bimeksten he unutmadan söyleyeyim bazı oyunları takıp çıkartabilirsin ozaman sakın bn bunu kırdıtmiyacağım oyunlarısatın alıp takacağım deme çünkü söylediğim gibi bazı oyunlar ön yükleme yaptığından hafıza kaldırmaz yani 500 gb ilk al derim şişmdiden hayırlı olsun

septiemeciel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
haklısın 500 gb almak çok mantıklı bilgi verdiğin için çok teşekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
He bide zaten yukarıda yazmıştım super slim al diye öbürlerine hiç bakma çünkü onlarda ısınma sorunu ve sarı ışık çok fazla oluyo yani slim ve fat kasalarda Bir video izlemiştim hatta iki video adam cd taktığı zaman ps3 cd yi okumuyor öbür videodada aynısı olmuştu ama super slim de bu hiç olmamıştı oda slim kasada olmuştu super Selim'in farkı boyutu küçük ve daha kibar bir arkadaşım almıştı 11 saat oynadığını söylemişti super slimde hiç bir sorun yok çünkü fanları canavar gibi çalışıyor yani daha sağlam media Markta 900tl ye inmiş 500gb super slim var hatta içinde the las of us ve Max beyond diye bir oyun var normalde 1.000 falan ama fiyatı indi hem içindeki oyunlarda mükemmel oyunlar piyasa değerleri 120 telden aşağı değil yinede aklında bulunsun super slimlerde ısınıyo ama o çok normal bir ısınma yani her super slimde olan birşey bu gayet normal aslında öbür ps3 yani slim ve fat şu yönden iyi peteği açacağına ps3 ü açarsın ev ısınır hem doğalgazda fazla gelmez :biggrin: Ve o ps3 ler yani slim en fazla 320 gb fat ise en fazla 80gb he kafana takılan bir konu olursa yaz istekler cevaplarım yine hayırlı olsun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba arkadaşlar ben yazın 1 ay sonra ps3 super slim alacağım 500 gb lık ama kafama takılan birşey var tv tüplü olduğundan görüntü gelirmi gelmezmi o kafama takıldı tv miz Vestel siyah renk scart girişi var veya gelirse çokmu kötü görüntü gelir yani kaç p de oynarım acilen bir cevap yollarından bir rahatlıyıım bide ben ps3 ü kırdıtmıyacağım cdyle oynayacağım yani atıyorum bi oyun oynadım sonra herhangi bir bölümünü kaydetti sonra cd yi çıkarttım sonra yine cdyi taktığımda önceden kaydettiğim şeyler silinirmi yoksa kaydettiğim gibi kalırmı
ne olur kafa yiyeceğim bi cevap gönderin acilen:(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben xbox 360 ı tercih ederim çünkü bimex te gta 5 (xbox için) 120-180 tl iken (ps3 için)220 tl civarı yanlışım varsa düzeltin :huh::sleep:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yanlışın yok söylediğin doğru ama gta 5i xboxta biraz sıkıntılı oluyormuş ps3 te böyle birşey yok çünkü ps3 tek cd çalıştırıyo xbox çift cd çalıştırdığından alakası olabilir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
xbox e slim almaq isteyrem oyunnari komputerden indirib oynamaq fikrim var prosta bilmirem 250gb liq alim yoxsa 4gb alib 500gbliq harddisk taxim nese ferq eleyir xbox isledenler cavab vere biler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler ben ingiltereden 2. El Ps4 mü alayım Xbox360 mı alayım ne dersiniz

agreement

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tek elini kullanan bir engelliyim.dizlerimin üzerinde hareket edebiliyorum. mahalle aralarında çok kalecilik yaptım zamanında, hatta zamanında yuvarlak soba demiri ve fileyle evde pota bile yapmıştık. yaşım 41 bu arada... amacım sadece sanal da olsa spor yapmak.
beklentim sadece şu:
tenis, pinpong, bowling gibi oyunları oynamak. (tekil oyunlar)
futbol basketbol içinse maç değil de mesela potaya basket atmak, ya da kaleye geçip şut karşılamak gibi şeyler...
bunları yapabilmenin ötesinde bir beklentim yok, oyunları pc'ye karşı oynamam yeterli. internet üzerinden başkalarıyla oynamak benim için pastanın üzerindeki çilek olur sadece...
bu çerçevede ne tavsiye edersiniz?
PS3 mü, xbox 360 mı, ya da başka bir konsol mu?
şimdiden teşekkür ederim.

TARIK KFY

Asistan
Reaksiyon puanı
1
tek elini kullanan bir engelliyim.dizlerimin üzerinde hareket edebiliyorum. mahalle aralarında çok kalecilik yaptım zamanında, hatta zamanında yuvarlak soba demiri ve fileyle evde pota bile yapmıştık. yaşım 41 bu arada... amacım sadece sanal da olsa spor yapmak.
beklentim sadece şu:
tenis, pinpong, bowling gibi oyunları oynamak. (tekil oyunlar)
futbol basketbol içinse maç değil de mesela potaya basket atmak, ya da kaleye geçip şut karşılamak gibi şeyler...
bunları yapabilmenin ötesinde bir beklentim yok, oyunları pc'ye karşı oynamam yeterli. internet üzerinden başkalarıyla oynamak benim için pastanın üzerindeki çilek olur sadece...
bu çerçevede ne tavsiye edersiniz?
PS3 mü, xbox 360 mı, ya da başka bir konsol mu?
şimdiden teşekkür ederim.

Geşmiş olsun öcelikle.Bence Ps3 daha iyi bir tercih olacaktır

agreement

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Geşmiş olsun öcelikle.Bence Ps3 daha iyi bir tercih olacaktır

Teşekkürler... Hayat güzel, sıkıntı yok :)
dediğim özelliklerde oyun tavsiyeniz de olur mu PS3'te? (bu konuya çok yabancıyım, kusura bakmayın)
hareket sensörü de almamı önerenler oldu, kullanabilir miyim acaba?
şöyle bir paket gördüm mesela bimeks'te:
http://www.bimeks.com.tr/urun/127921/sony-ps3-500-gb-konsol--sports-cham--eye-cam--motion-cont-.aspx

Alper Şirvan
Bilgisayar Programcısı
www.alpersirvan.com (Edebiyat Çalışmalarım)
https://twitter.com/alpersirvan

Bursa/Türkiye

Hayatınız boyunca size hayallerinizin çok büyük, umutlarınızın asla ulaşılmaz olduğunu söyleyen, haddinizi bilmenizi isteyen kişiler daima olacaktır. Onlara aldırmayın.
Larry Banks
Paralympic 100 Metre Şampiyonu

TARIK KFY

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Tabii ki de.Bu tarz bircok oyun var.İsim olarak bilemiyecegim ama herhangi teknoloji magazasina gittiginizde ordaki elemenlar size her konuda yardimci olacaktir.