PS3 mü yoksa XBOX mı almalıyım?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler size diyim playstition4 çıkacak yakında onun çıkmasını bekleyin . ps4 çıktıktan sonra 1-2 ay bekleyin sonra ps3 alın. ps3 baya ucuzluycak ve ps3 le ps4'dün arasında hiç bir fark yok menü deişik bide oyunlar ;)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben ya xbox yada ps3 alcam ama hangisi ii bilmiyom

ps3 ve xbox u karşılaştırdım ps3 daha ii çıktı ama çoğunuz xbox daha ii diyo bilen yardım etsin

sinangj

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben de beklemenden yanayim yeni nesiller kapida

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar peki ps3 teki diks kaydetme hani diski birdaha takmadan oynama olanağı xbox da varmı acil nolur

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Alcaksan da yurt dışından al ve ps3 al 4 almiyacaksan su an kampanya var gta 5 ile beraber paket yapmislar ps3 u 299 dolara satacaklarmis

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben ps3 320 gb almayı düşünüyorum ama ps3 ü kırdıp korsan oyun kullanabiliyormuyuz ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Eğer ucuz olmasını istiyorsan plalsteşın AL ama kalilteli olmasını istiyorsan xbox al.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bence şuan bişey alma çünkü 8 kasımda xbox one çıkıcak o daha güzel

S

SDN Okuru

SDN Okuru
x box 720 çıkmayacak x box one çıkacak hatta çıktı ama Türkiyeyeye gelmedi şimdi x box one almayı düşünüyorsa nvazgeç onun yerine y xbox 360 al yada ps4 çünkü x box one kötü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ben xbox 360 mı ps3 gta v paket mi alsam karar veremedim. Şimdi ikisinin de alt modeli gelecek hangisini alıyım ya da almayayım. Para biriktiriyorum. Ps3 - XBOX 360 - Hiçbir Şey ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
eğer program attırırsan d,ye benimki programlı 100 tlye attırdım ben 500 gb ye

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Görüntü kalitesi:xbox
Joystic rahatlığı:xbox
kullanış kolaylığı: xbox
online:ps3
Online de noob yoğunluğu:ps3
Ps plus:yıllık 100tl. xbox live:yıllık 90 tl
ps network kalitesi:kötü
xbox live:iyi xbox alın
bir soru microsoft un sahibi kim diye sordugunuzda herkes size bill gates der bir de sony nin sahibini sorun bakalım bilen varmı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar merhaba bende birkaç ay sonra ps3 alıcım super slim 12 gb öncexbox düşünmüştüm ama onda 3k sorunu olduğunu öğrenince vazgeçtim aslında herkes diyor xbox daki grafikler daha iyi ama bence fark edn birşey yok bana göre yani ps3 bankadan aşağılama geliyor yan
Microsoft elektronik konusunda Sony i asla geçemez ama cd veya ofise programları için Microsoft daha iyi yani ps3 ile biralakası yok ama ben size söylemek için yaptım yani yerinizde olsam ps3 super âlim alırım ps3 lerde sarı ışık sorunu var ama o sorun
gideriliyor ama xbox da 3k olduğu zaman at çöpe daha iyi bu yüzden tavsiyem ps3

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Xbox alın beyler bende almayı planlıyorum, arkadaş da demiş zaten SONY tanıdık ama fazla değil, gidip bakın Xbox'un yapımcısı Microsoft hepimizin bilgisayarı Microsoft. Bir düşünün Microsoft'un yaptığı alet'mi yoksa SONY'mi benim oyum XBOX kolay gelsin iyi forumlar :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Herkes kinect var kinect var demiş. Peki düşünün bu Kinect'e oyun çıkıyormu? Tamam aldık diyelim orada ölü gibi yatsın o zaman? PS3 Derim + Sonuçta biri DVD diğeri Blu-Ray buda bi önceliktir bence.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynen öyle hocam xbox ta sade DVD var ama ps3 te blu- ray özelliği olması tabiki xboxtan daha iyi olduğunu gösterir blu ray ya film takıp izleyebilirsiniz ama xboxta DVD olduğundan film izleyemezsiniz hem ps3 ün markası yani Sony bence bana daha sağlam bir his veriyio xboxta kinect varsa ps3 te move var hem xbox alıcaksan xboxsı online oyun oynamak için al zaten xboxsaher ay belli ücret ödemen gerekir ps3 te ps3 plus
ta online oynamak için iyi ama bence ps3 zaten xboxta 3 k sorunu var zaten ben de birkaç ay sonra ps3 super slim 12 gb alıcım yani ps3 derim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ben ps3 12 gb alıcaktım demiştim ama tv miz tüplü. ekran veya kasmasa ile ilgili sorun olurum acilen cevap gönderin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tvde 3D özellik varsa her oyun 3D oynanıyor ben God Of War falan oynuyordum 3 d Call Of Duty MW3 de oynamıştım

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Birbirinden üstün değiller. Hangisini alırsan al beğenirsin. Tek fark hangi özellikleri daha fazla kullanacağın. Ona göre seçim yapabilirsin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar 2 gün önce birşeyine yazmıştım benim türlü televizyonum var ben ps3 alırsam ekranda veya oyunda yani oynadığım oyun kasarım acilen cevap gönderin rica ediyorum ona göre alıcam cevaplarınızı bekliyorum acilen bir cevap yollayın lütfen

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Arkadaşlar 2 gün önce birşeyine yazmıştım benim türlü televizyonum var ben ps3 alırsam ekranda veya oyunda yani oynadığım oyun kasarım acilen cevap gönderin rica ediyorum ona göre alıcam cevaplarınızı bekliyorum acilen bir cevap yollayın lütfen
Böyle yazarsan anlayamayız, cevaplayamayız. Tüplü televizyonum var yazdıysan eğer , rahatlıkla oynarsın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hocam tablette yazıyorum ya bazen kelimleri karıştırıyorum özür dilerim evet tüplü tv de oynanırmı diye sormuştum ama kafama takılan birşey var ben sarı kırmızı ve beyaz kabloyu takıcam ama bizde o kabloların girişi olmadığından ps3 ün içinden çıkan o scart girişini taktığım zaman televizyona bağlı olan Scartı çıkartmak zorundayım ozaman görüntü gelirmi yani nasıl olur bir türlü anlayamadım nasıl yapabilirim zaten televizyonumuzda tek scart girişi var ozaman ps3 açılırmı lütfen bir cevap daha gönderirseniz memnun olurum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hocam ve ps3 kasarmı veya oyunlarda donma felan olurumu bir cevap gönderin kafayı yiyecem o kablolar nasıl ayarlanır lütfen yazarmısınız pek anlamadığından size sormak daha iyi olur diye düşündüm ve ps3 görüntüsünü nasıl getirebilirim aldığımdan beri orada duruyor daha dün aldım sadece kabloları ayarlıyamıyorum ve en zorlandığım taraf o renkli olanlar sarı kırmızı ve beyaz onları bir türlü anlayamadım tv de onların giriş olmadığından ps3 ün içinde çıkan scart girişini tüplünün
scart girişine takarsam tv deki scartı çıkarmak zorundayım ozaman ps3 menüsü gelirim yani açılırmı cevap yollayın lütfen