PS3 mü yoksa XBOX mı almalıyım?

synchronline

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar konuyu açacak uygun bir yer bulamadım kusura bakmayın en uygun burasını buldum.

Daha önce hiç konsol kullanmadım yani ps3 dışında kafelerde oynadığımızı saymazsak. Hangisini almalıyım sizce ? FPS oyunlarında bir pc gamer olarak zorluk çeker miyim ? ve alacağım ürünü alırken nelere dikkat etmeliyim ? Bilgilendirirseniz sevinirim.

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Sen nasıl takılcaksan ona göre al. Mesela ps3 ün online'ı ücretsiz ama kalite bakımından xbox live dan çok düşük. Ama xbox live paralı aşırı pahalı da değil. Bende xbox 360 var.Gayet memnunum. Fps oyunların da ilk başlarda biraz zorlanırsın ama oynayamazsın demek değil.Hatta daha çok zevk alırsın oynamak için zorlandıkça. Orjinal mi takılacaksın yoksa korsan mı ? Ona göre de önerilere devam edelim.

synchronline

Asistan
Reaksiyon puanı
0
orjinal takılcam korsanla ugrasmak istemiyorum

HarunT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Orjinal takılacaksan ve Xbox Live'ı da kullanırım diyorsan seni şöyle alalım=XBOX 360
ayrıca yakın zamanda smartglass la xboxa uzaktan erişerek istediğini yaptırabilirsin.

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar konuyu açacak uygun bir yer bulamadım kusura bakmayın en uygun burasını buldum.

Daha önce hiç konsol kullanmadım yani ps3 dışında kafelerde oynadığımızı saymazsak. Hangisini almalıyım sizce ? FPS oyunlarında bir pc gamer olarak zorluk çeker miyim ? ve alacağım ürünü alırken nelere dikkat etmeliyim ? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Bende bir oyun konsolu almaya karar verdim. Ben tercihimi xbox 360 dan yana kullanacağım. xbox kontrolcüsü ps kontrolcüsüne göre çok daha iyi. Fakat beni sıkan şey yeni konsolların gelicek olması. 360 alıp 1-2 yılda elimde patlatmak istemiyorum.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Bekle XBOX 720 al. :)

Konsollara klavye fare takılıyor mu acaba ben hiç kolla oynayamıyorum, F710 var tam xbox kolu gibi ama çatışmalarda hemen nakavtım anca araba sürüyorum. :D

Shockxx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler bende ps3 almaya karar verdim ne dersiniz?

Shockxx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ya siz onu bunu geçin ben pc yi güçlendirmeye karar verdim seneye ps4 falan çıkıyormuş zaten gereksiz :D

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Orijinal oyun alırım diyosan PS3 al (160 TL). Korsan oyun alırım diyosan Xbox 360 al (5 TL).

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Xbox almak isteyenler online oyun oynamak istiyorsa;

1. Live üyelik gerekiyor : Aylık 20 TL civarı ( 3-6-12 aylık alınırsa 10 TL civarına düşüyor.)
2. Çoğu oyunu Live üyesi dahi olsanız online oynayamıyorsunuz ayrıca online pass'e para vermeniz gerekiyor. (Örneğin gears of war 3'ü online oynayabiliyorken fifa13 için online pass gerekiyor.)

Tabi tüm bunların yanında 5 Liraya korsan oyun alıp FW'li makinada single'da takılabilirsiniz.

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
PS3 verilen her kuruşu hakediyor. Ancak param yok işte ben ucuz kaçak göçek oynarım modundaysan Xbox al. Ps4 bekleme boşuna :D ne zaman çıkar kim bilir. Tarih epey uzak. Xbox teknolojiden biraz geri kaldı :D Eğer yenisi çıkarsa onu al tabiki. Ps3den çok üstün olucaktır.

synchronline

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ps3 alcağım kararımı ps3 ten yana verdim. Arkadaşlar 160 GB 320 GB 500 GB lık versiyonlar var bu kapasite ne için ? oyunları disc leri takarak oynamıyor muyuz ? oyunları konsola mı yüklüyoruz yoksa

hayranim

Profesör
Reaksiyon puanı
32
İnternetten oyunu indirip kardeşlik yapabiliyorsun. Örneğin fifa 13 iki kişi alırsanız -130/2=65 tl. Bir çok oyun var kardeşlikle alabileceğin.
Ayrıca kimse değinmemiş. Ps3 de Türk sayısı oldukça fazla. Madem multiplayer oynamayı seviyorsun ps3 al derim.
Not:psn plus alırsan adam başı 35 tl ye geliyor yıllık abonelik; ayda ücretsiz iki oyun indiriyorsun.

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
ps3 alcağım kararımı ps3 ten yana verdim. Arkadaşlar 160 GB 320 GB 500 GB lık versiyonlar var bu kapasite ne için ? oyunları disc leri takarak oynamıyor muyuz ? oyunları konsola mı yüklüyoruz yoksa

İstersen yüklersin.

synchronline

Asistan
Reaksiyon puanı
0
mesela pes 2013 ps3 versiyonu kaç gb ? oyunu 1 kere konsola yükledikten sonra bir daha disc e gerek kalmıyor mu ?

paduwan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hertürlü pc al oyunlar steam ve origin kampanyalari ile daha ucuza geliyor. Grafikleri en düsük ayarlarda bile daha iyi konsollara göre. Konsola özel cikan oyunlar haric tabi. Fps oyunlara alissan bile pcde ki zevki alamazsin hicbir zaman. Konsolda fps oynamya basladiktan hemen sonra mouse falan nasil kullaniliyor diye aramaya baslarsin.

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Birgün ps3'üm olursa ilk işim fifa oynamak ve Türkiye'ye artık kafelerde pes değil fifa oynamayı öğretmem lazım :D

Ayrıca bana sorarsan ps3 al. Xbox'a her ay para verilmez. + internet parası var ayrıca.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardesim x box 360 alma bir kere blue ray yok ps3 son güncelemeden sonra türkce menüyede kavustu storda yenilendi oyun olayina gelirsek ps 3 daha kullanisli ve basit menüleri var kayincimdan biliyorum xbox 360 kontrolleride pek iyi degil söylim... bence ps3

synchronline

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar benim evdeki televizyon 102 ekran yani 40" 3D özelliği var. Crysis 3 yanılmıyorsam 3D olarak oynanabiliyor. PS3'ü tv ye bağladığımda sıkıntısız 3D olarak oynayabilirim değil mi ?

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
hdmi 1.4 kablo kullanırsan sorunsuz bir şekilde oynarsın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende konsol almaya karar verdim ps3ün 500gb assasins creed bunde paketini bekliyorum amerika ve ingilterede satışa başlandı sanırım, en başta kinect olayı yüzünden xbox alıcaktım fakat kinect destekli pek fazla adam akıllı oyun çıkmıyor malesef oyunların çoğu aile eğlencesi için yapılıyor xboxa özel pek fazlada oyun yok forzayı zaten hiç sevmedim gears of war çok güzel oyun ama ps3e özel oyunların baya gölgesinde kalıyor özellikle god of war ve kilzone 3ün (halo serisi tenzih ederim). ps3 deki move ise benim daha çok hoşuma gitti konsolda oynayıp kontroller kullanmamak bana garip geldi açıkçası ayrıca ps3ün 3d deki perfonmansı oldukça göz doldurucu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeş bence ps3 al,xbox 720 çıkmazsa tabi,en basiti fancılık yapmıyorum tartışmak da istemiyorum,2 makineyi fiziken şöyle yanyana incelediğinde abi plastiğinde bile katkat fark var,..

synchronline

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlarlar
374055_161357734007038_1645274708_n.jpg

PS3 Slim 160 Versiyon 4.11 aldım

Televizyonum philips pf8505 3D olmasına rağmen bir türlü crysis 2 oyununu ayarlardan 3D konumuna getiremedim. hata veriyor hatada hdmi 1.4 çıkışlı 3d özellikli tv ye bağlayın gibisinden bir hata veriyor sorun ne olabilir ? Birde bu oyunlarda fps oyunlarında adamı koşturmaca yok heralde ps3 te :D bulamadım bir türlü

aceleciburak

Asistan
Reaksiyon puanı
3
8 Kasımda Xbox 360 Türkiyede ''Resmi'' olarak lanse ediliyor ... 7 yıl aradan sonra buna paralel Xbox Live servisi de açılıyor Türkçe olarak ... bu zamana kadar satılan tüm Xbox 360 lar paralel ithalattı şimdi ise Resmi olarak Microsoft Türkiye elinden girecek fiyat anlamında biraz daha uygun olabilir rismi anlamda Xbox live servisininde türkçe olarak açılması güzel gelişme ... yeni nesil Xbox için bu durum en azından Microsoft un Xbox ı Türkiyede resmileştirmesi güzel bir olay ...

8 Kasım dan sonra Xbox 360 ı fiyatlarına bakıp karar vermek lazım ... şuan elimde konsol yok ama Xbox a her zaman daha sıcak bakmışımdır ... ilk çıkan meşhur Xbox tan beri ...