Ps3 Market Sorunu

GhostKiller7979

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar ben 500 gb ps3 e sahibim ve ve hafızasını az da olsa doldurmak istiyorum fakat market izin vermiyor. Ps3 ü ilk aldığımda hiç bi problemi yoktu sonra oynamayı bıraktım geri başladığımda güncelleme geldi ve bende güncelledim. Bi markete göz atayım dedim fakat nafile. Markete giriyorum ama donup kalıyor ve nadiren ps3 yeniden başlıyor... ip adresi falan dmz falan hepsini ayarladım ama olmadı bende buraya konu açmamı uygun gördüm. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum... :(

gameboy18

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar ben 500 gb ps3 e sahibim ve ve hafızasını az da olsa doldurmak istiyorum fakat market izin vermiyor. Ps3 ü ilk aldığımda hiç bi problemi yoktu sonra oynamayı bıraktım geri başladığımda güncelleme geldi ve bende güncelledim. Bi markete göz atayım dedim fakat nafile. Markete giriyorum ama donup kalıyor ve nadiren ps3 yeniden başlıyor... ip adresi falan dmz falan hepsini ayarladım ama olmadı bende buraya konu açmamı uygun gördüm. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum... :(

Bi kere sıkıntı psde kardesim.Teknik bilgin varsa icini aç wi fi kısmına bak derim.Yapamam diyorsan çoğu bilgisayarcı düzeltir sorununu.

abdurrahmanelt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
üstad benim dediğimi yap sorunun çözülecektir.

-Hesap ayarlarından dilini İngilizce yap + sistem dilini de ingilizce yap öyle bir dene.

-olmadıysa ps3 sistemine sıfırlayıp son sürüm firmware'yi sony'nin sitesinden indirip Fat32 flash disk ile konsola sistem kısmından yüklemeyi dene.

internet ile alakası olmayan bir sorun geçen firmware ile herkeste bu PSN sorunu vardı yeni güncellemeyle düzelttiler onu.

GhostKiller7979

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkür ederim denicem.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Teşekkür ederim kardeşim dili değiştirdiğimde düzeldi :D Allah senden razı olsun :D