__kadıköyRAP__
Guru
- Reaksiyon puanı
- 2,148
hacı ekran kartı nedir? en yüksek ayarda 60 fps alıyor musun?
@Vikings driver manager kısmından bahsediyorum orayı gösterir misin
R9 280
en yüksek ayarda 60 ı görüyorum.
o zaman ben de çekinmeden alabilirim![]()
ışığın sabitlenmesi gerek, şimdi yattım yarın bakalım[MENTION=16260]__kadıköyRAP__[/MENTION] Evet aynen o şekilde gözüküyor, bluetooth ile bağladıktan sonra ama aşağıdan titremesi için bir seçenek var ya ona basıyorum titremiyor, enable yapıyorum tekrar titretmeye basıyorum yok olmuyor.
Zaten kablo takılıyken 4 ışıktan 1 tanesi yanıyor, kabloyu çıkartıp bluetooth ile bağladığımda tüm ışıklar hep yanıp sönüyor, kolu görüyor ama kol çalışmıyor.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bende de R9 270 var, bende alıcam yakında G2A'dan 41tlmi neydi yanlış hatırlamıyorsam, 44'dü galiba.
ışığın sabitlenmesi gerek, şimdi yattım yarın bakalım
İşte sabitlenmiyor olayda orda![]()
hocam banada yardımcı olabilirmisin bende halledemedim ps3 kolunuimza şeysini kapattın mı?
hocam banada yardımcı olabilirmisin bende halledemedim ps3 kolunu![]()
Ps3 kolunu tanimiyor usb universal serial olarak görüyor ve driver yüklemeside yapamiyorhata nedir?
orj.oldugundan eminim ds3 tool da kutucuklu görmesi lazım normalde orda da görmüyorKolun orjinalliğinen emin misin?
Peki yine de deneyelim. MotionInJoy indir. Kur.
DS3 Tool'u çalıştır, Driver Manager kısmına geç, kol takılı olsun, Install all tuşuna tıkla, Sürücüyü yine de yükle seçeneğini seç bi yüklesin bakalım.
Kolun orjinalliğinen emin misin?
Peki yine de deneyelim. MotionInJoy indir. Kur.
DS3 Tool'u çalıştır, Driver Manager kısmına geç, kol takılı olsun, Install all tuşuna tıkla, Sürücüyü yine de yükle seçeneğini seç bi yüklesin bakalım.
Kablolu da kablosuz da bu yazılım PS3 kolunu Xbox 360 kolu olarak emule ediyor.Merhaba bu kablosuz için mi kablolu için mi ? Birde illa ki harici bluetooth gerekiyor mu ? Windows 10 uyumlu mu ? Teşekkürler.