PS3 Kolunu Bilgisayar Görmüyor?

Reaksiyon puanı
2,148
@__kadıköyRAP__ Ne yapmam gerekiyor şimdi?

bu şekil bluetooth ile bağlandığı gözüküyor mu?

gehGyRz.png

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=16260]__kadıköyRAP__[/MENTION] Evet aynen o şekilde gözüküyor, bluetooth ile bağladıktan sonra ama aşağıdan titremesi için bir seçenek var ya ona basıyorum titremiyor, enable yapıyorum tekrar titretmeye basıyorum yok olmuyor.

Zaten kablo takılıyken 4 ışıktan 1 tanesi yanıyor, kabloyu çıkartıp bluetooth ile bağladığımda tüm ışıklar hep yanıp sönüyor, kolu görüyor ama kol çalışmıyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

o zaman ben de çekinmeden alabilirim :)

Bende de R9 270 var, bende alıcam yakında G2A'dan 41tlmi neydi yanlış hatırlamıyorsam, 44'dü galiba.

Reaksiyon puanı
2,148
[MENTION=16260]__kadıköyRAP__[/MENTION] Evet aynen o şekilde gözüküyor, bluetooth ile bağladıktan sonra ama aşağıdan titremesi için bir seçenek var ya ona basıyorum titremiyor, enable yapıyorum tekrar titretmeye basıyorum yok olmuyor.

Zaten kablo takılıyken 4 ışıktan 1 tanesi yanıyor, kabloyu çıkartıp bluetooth ile bağladığımda tüm ışıklar hep yanıp sönüyor, kolu görüyor ama kol çalışmıyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bende de R9 270 var, bende alıcam yakında G2A'dan 41tlmi neydi yanlış hatırlamıyorsam, 44'dü galiba.
ışığın sabitlenmesi gerek, şimdi yattım yarın bakalım

Reaksiyon puanı
2,148
Oyun denetleyicilerine baktığında Playstation 3 Controller olarak görüyor musun?

kadirsoykan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok sadece aygit yoneticisinde usb universal die goruyor ve surucu guncelleştir dedigimde surucu bulamiyor

Reaksiyon puanı
2,148
Hiç birşey yüklemediğin zaman oyun denetleyicisinde Playstation 3 Controller olarak görmen lazım. Ondan sonra diğer adımlara geçilir, oyun denetleyicilerinde gözükmüyorsa sıkıntı var.
Oyun denetleyicilerinden bi ekran görüntüsü atarsan iyi olur.

kadirsoykan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hiç birşey yüklemediğin zaman oyun denetleyicisinde Playstation 3 Controller olarak görmen lazım. Ondan sonra diğer adımlara geçilir, oyun denetleyicilerinde gözükmüyorsa sıkıntı var.
Oyun denetleyicilerinden bi ekran görüntüsü atarsan iyi olur.
9oDo8Q.jpg
[/url][/IMG]
9oDoXQ.jpg
[/url][/IMG]
Ad2sız.jpg
Adsız.jpg
Ad2sız.jpg Adsız.jpg

Reaksiyon puanı
2,148
Kolun orjinalliğinen emin misin?

Peki yine de deneyelim. MotionInJoy indir. Kur.

DS3 Tool'u çalıştır, Driver Manager kısmına geç, kol takılı olsun, Install all tuşuna tıkla, Sürücüyü yine de yükle seçeneğini seç bi yüklesin bakalım.

kadirsoykan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

DS3 Tool'u çalıştır, Driver Manager kısmına geç, kol takılı olsun, Install all tuşuna tıkla, Sürücüyü yine de yükle seçeneğini seç bi yüklesin bakalım.
orj.oldugundan eminim ds3 tool da kutucuklu görmesi lazım normalde orda da görmüyor
install'a tıkladıgımdada programda böyle oluyor .

Ekli dosyalar

• 3Adsız.jpg
    3Adsız.jpg
    142.7 KB · Görüntüleme: 392
Reaksiyon puanı
2,148
Hayır yukarda gösterdiği Bluetooth aygıtı falan oluyor, görmesi şart değil. Ben yaparken de orası boş geliyor. Install all ile yüklenmesi gerek. Uyarıda .inf dosyasındaki donanım kimlikleriyle eşleşen bir donanım bulunmadığı söyleniyor.

Bir de ScpServer dene. Bin içindeki ScpDriver'i çalıştır.
ScpServer.zip

lRuZGaRl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selam bende de iki tane çakma ps3 kolu var aliexpressten aldım. motionenjoy ile kablolu çok rahat kullanıyorum ama bluetoothla bir türlü bağlanamadım. pair now yapıyorum kabloyu çıkarınca bağlanmıyor. bu konuda beni bilgilendirebilirmisiniz teşekkrler

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı
12

Merhaba bu kablosuz için mi kablolu için mi ? Birde illa ki harici bluetooth gerekiyor mu ? Windows 10 uyumlu mu ? Teşekkürler.